SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
23. Duben 2025, 05:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Modry Arc versus stribrny Arc - jaky se vam libi vice?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Modry Arc versus stribrny Arc - jaky se vam libi vice?  (Zobrazeno 6476 x)
Joza
Anonym
« v: 06. Září 2011, 07:30 »

Po dlouhe dobe se mi do redakce dostala i modra verze Sony Ericssonu XPERIA Arc a rozhodne ma neco do sebe. Zajimalo by me ale, kterou barevnou variantu preferujete vy a pripadne klidne i proc Smajlík

uložena
Macik68
Uzivatel
Telefon: C702, X8, Arc S

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 06. Září 2011, 08:00 »

No zda se ze u Vodafonu maji jen modrou verzi, tak moc na vyber nemam. Mam trochu strach z "upaplanosti", ale uvidime. Zitra snad dorazi. Ale moc se mi libi i bila verze Arc S.
Edit: Tak modra varianta mi dorazila prave ted a je na pohled nadherna. Škoda, ze nemam cas si s tim ted hrat Smajlík
« Poslední úprava: 06. Září 2011, 10:33 od Macik68 » uložena
pudl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 06. Září 2011, 09:24 »

mam verzi midnight blue - bezpochyby nejhezci mobil na trhu. ta stribrna je takova obycejna, ale cernomodra - to je superluxus.
uložena
asahi
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 06. Září 2011, 13:02 »

O trosku vic se mi libi cernomodra, ale nechci mit upatlanej mobil ze vsech stran, tak jsem volil stribrnou.
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 06. Září 2011, 13:53 »

neviem, ktory je modry a ktory strieborny, lebo sa mi zda, ze oba hraju tak trochu farebne namodro. Inak sa aj mne paci ten tmavsi. :-)
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
GTA4
Anonym
« Odpověď #5 v: 06. Září 2011, 14:22 »

radeji ten tmavy upatlanost neresim to se da vylestit a je klid
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #6 v: 06. Září 2011, 15:22 »

jednoznacne ten modry, nelibi se mi jak je na stribrnym videt prechopd z displaye na kryt
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 07. Září 2011, 00:17 »

Oba su pekne,u nas na SR vidim vsade iba tu namodralu variantu
uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
Joza
Anonym
« Odpověď #8 v: 07. Září 2011, 07:22 »

Zatim to tady vypada jednoznacne a modra varianta sklizi obdiv. Faktem je, ze dokud jsem nevidel modrou variantu nazivo, tak jsem fandil stribrne, ale pak...
uložena
Redeemert
Uzivatel
Telefon: SE Cedar J108i

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 07. Září 2011, 19:18 »

Jo, mne se ta modra taky libi hodne. Je to takova trochu min obvykla barva u mobilky a pritom porad takova decentni. A u te Xperie Arc je opravdu pekna.
uložena

Motorola T180 -> Nokia 3310 -> Siemens M55 -> Nokia 8310 -> SE T630 -> SE V630i -> Nokia E52 -> Samsung S8000 Jet -> HTC Desire -> SE Cedar J108i
Harmon
Uzivatel
Telefon: Samsung GSII

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 22. Září 2011, 16:59 »

Ja jsem puvodne chtel stribrny , ale okolnosti prinesly modry a jsem  celkem tomu rad ze se tak stalo.
Škoda ze neni zadni kryt jak na nove mini pro takovy jak pogumovany , mel jsem ho v ruce a parada.
uložena

"Nothing is impossible"
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 22. Září 2011, 18:23 »

Mam stribrnou a strasne se mi libi. Telefon vypada naprosto luxusne. Zejmena kombinace cerneho predku (displej) stribrnych krytu. Modra se mi tolik nelibi. Hlavne me na ni zklamal ten zadni kryt, kde se modra barva dole meni ve svetle modrou (bilomodrou)... vypada to kycovite. Tento prvek by se hodil do nejakych lifestylovych mobilu (Ray, mozna Neo), ale nikoliv do vlajkove lodi, ktera ma pusobit luxusne.

Priznam se, ze i ohlasy z meho okoli peji na ten telefon ody. Ve stribrne vypada proste luxusne a zkratka bohovsky. Dneska si ho prohlizel jeden kamos s iPhonem4 a az skripal zubama jak se mu ten telefon libil v porovnani s okoukanym ajfounem (s malickym displejem).
uložena
Daff.Cz
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 13. Listopad 2011, 10:50 »

Ja si vybral Arc s midnight blue a udelal jsem dobre, je to luxus. Pak se mi libi jeste bila verze, ale pro me je bilej telefon takova "Eleanor", moc se mi libi, ale bojim se ho objednat, aby za chvilu nebyl uspinenej atd... Cheesy
uložena

Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel. Mrknutí
pudl
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 13. Listopad 2011, 13:42 »

to Daff:

ubezpecuji te, ze jsem mel midnight blue Arc - vypada doopravdy luxusne, nesrovnatelne hezci nez je ten silver. Nicmene jsem nevydrzel a dal jej synovi a poridil si Arc S  pure white - opet skvele provedeni, kralovska bila barva, nic na tom nelze usmudlat. Krome toho v origo balenich je i vhodne pouzdro.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Modry Arc versus stribrny Arc - jaky se vam libi vice?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 18 dotazů.