SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
02. Duben 2025, 06:09
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson Xperia ARC S
Strana:
1
...
4
5
[
6
]
7
« předchozí
další »
Autor
Téma: Sony Ericsson Xperia ARC S (Zobrazeno 33369 x)
Daff.Cz
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S Midnight Blue
Re: Sony Ericsson Xperia ARC S
«
Odpověď #75 v:
30. Říjen 2011, 20:04 »
diky za odpoved. a co konstrukce telefonu? je pevna? ten zadni kryt sedi jak pribitej? nehejbe se, nevrze?
uložena
Az umru, pohrbete me prosim tvari dolu, aby mi cely svet mohl polibit prdel.
321654
Anonym
«
Odpověď #76 v:
30. Říjen 2011, 22:09 »
ted sem ho promackal a nehne se
uložena
mars
Anonym
Arc (S)
«
Odpověď #77 v:
01. Listopad 2011, 18:08 »
Protoze se mi Arc vzdy designove velmi libil, nakonec jsem neodolal a diky svoji praci jsem si jeden ukoristil. Po tydnu testovani a spekulaci s ruznymi FW vsak musim konstatovat, ze bohuzel ma tolik pro me neprekonatelnych neduhu, ze jsem se opet vratil k LG 2X.
1. vrzajici kryt - a vrze a vrze a vrze aÂť uz jsme si pomahal papirkem pod krytem kdekoliv, zadni kryt vrze :-(
2. pomalost, pomalost, pomalost - pokud nekdo tvrdi, ze 2X je pomale, mel by si vyzkouset se stejnym nainstalovanym SW i Arc. Zakladni operace jako otevreni firemniho exchange emailu, gmailu nebo Go SMS (pouzivam SMS backup+, takze uz cca 2500 zprav) trvaji v porovnani s tim, na co jsem zvyklej neskutecne dlouho, o rychlosti prohlizece a galerie se radsi ani nebudu zminovat
3. reakce na klik na displeji nepresne, mnohokrat dokonce musim klik opakovat zejmena v nabidce Go launcheru.
4. problem s Navigonem - signal GPS to dokaze ztratit i na dalnici, to jsem naposledy zazil u SGS, s Navigonem si navic celkove moc nerozumi, napr. pri hovoru jej vypne.
5. naprosto nedostacujici interni pameÂť na aplikace - asi jsem hold zmlsanej, ale onech 330MB bylo pryc driv, nez jsem nainstaloval polovinu aplikaci a her na ktere jsem zvykly - ne vse jde hodit na SD
6. zatim nepouzitelny CM - zkousel jsem pracovat s ofiko, potom i s FW Arc S, k tomu i doomkernel a pretaktovani - ale rychlosti to nepomohlo, navic baterka utikala velmi rychle do.... CM ma bohuzel stale chyby, v jedne verzi nevibruje, v dalsi nejde WiFi...a kdo si jednou na ficurky z CM zvykne, tezko se spokoji s ofiko ROM, zvlasÂť v podani SE. Otazkou je, zda CM dokaze s rychlosti neco udelat, ale kdyz mohou byt HTC se stejnym HW rychle, melo by to jit i u SE.
Celkove jsem opravdu hodne zklaman, LG jsem chtel uz konecne dat do supliku a pouzivat Arc, protoze je designove opravdu povedeny, ale nejde to. Pro me tak asi zhasla posledni nadeje na nejake SE, s logem SONY se totiz tezko smirim a zaroven padne i vztah ke znacce, ktery u me ze samostatneho Ericssonu presel na SE a ktery drive dokazal prehlizet chyby jednotlivych modelu. Mnohe bych odpustil i Arcu, ale vseho je moc.
uložena
rombo1
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: C905, X10
«
Odpověď #78 v:
01. Listopad 2011, 18:23 »
este ze tato tema je o ARC S a nie o ARC... ale dik za postrehy
uložena
K700i, K800, W800i, W960i, C905, X10 a X10 mini, MBW-150
Kunki
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia Arc S
«
Odpověď #79 v:
01. Listopad 2011, 19:11 »
Tak nevim jestli tedy popisoval ARC, nebo ARC S, ale i ja jsem diky praci vyzkousel take velke mnozstvi telefonu, namatkou napriklad HTC Desire S, LG Optimus 2X, Nexus S, HTC Desire Z, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S2, Nokia N8, a jeste dalsi kousky. Galaxy S2 jsem mel jako predchazejici telefon, ale po nekonecnych problemech s displejem jsem telefon vratil a nakonec jsem zvolil SE ARC S.
Z pocatku jsem mel strach z rychlosti, protoze telefon ma jen jedno jadro, a S2 byla opravdovy rychlik, ale s rychlosti jsem naprosto spokojeny. I hry jedou pekne, jen snad NOVA 2 byla na S2 plynulejsi.
Kryt obcas opravdu trosku vrzne, ale mel jsem mnohem horsi telefony.
Reakce na displeji jsou u me perfektni, nesetkal jsem se s nejakou nepresnosti.
Co je spatne je nizka pameÂť telefonu. Sice jsem vysel a jeste mam rezervu, i tak by se vice prostoru hodilo.
Takze ve finale jsem s telefonem spokojeny, a design je perfektni.
Kazdy ma asi jine pozadavky, ale za sebe mohu rict, ze jsem spokojen.
uložena
sony
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #80 v:
01. Listopad 2011, 20:06 »
ta pamaÂť telefonu je fakt nedostatocna. Ono,moze tu napisat hocikto co chce,ze to ti musi stacit,a podobne-nestaci!! Mam v mobile (Neo) naistalovanyc par aplikacii ,a pamat mi zostava uz iba necelych 100mB,nie vsetko id epresunut,a mam pocit,ze vacsina aplikacii presunut bohuzial nejde!!
uložena
Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
DejaVu
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sony Ericsson Xperia™ Arc S
«
Odpověď #81 v:
01. Listopad 2011, 21:41 »
Ahoj , vsechny zdravim.
Rad bych se take podelil a svou spokojenost s modelem Xperia Arc S.
Nejdrive jsem se trochu bal znacky jako takove,protoze je to vubec muj prvni SE ,ale telefon me hned behem prvnich dni sam ujistil,ze jsem zvolil dobre
Display: parada , oproti jinym telefonum s LCD je to vazne super,vyborna citelnost, verne barvy. Mozna ta jemnost by byla o neco horsi nez treba u Xperia Neo,ale to je asi i dan za 4,27"
Vnitrni pameÂť: jsem trochu na rozpacich ohledne velikosti,vsude se pise 320 MB,ale v soucasne dobe mi telefon hlasi , ze mam zaplneno 267 MB interni pameti a zbyva 153 MB coz je tedy 420 MB celkem . hm?
Snad jen par vytek: ten zadni kryt trochu opravdu vrze,ale da se to
, GPS mi prijde mene citliva , kolega ma v praci HTC Desire Z a polohu podle GPS mu to nalezne i v kancelari na stejnem miste,kde se jiz Arc S nechytne
,ale pri cestovani autem jsem se zatim nesetkal s problemem
Pekny vecer preji vsem
uložena
Daff.Cz
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #82 v:
02. Listopad 2011, 11:40 »
Zdravim, arc s mam od vcerejska, rozhodoval jsem se mezi iphonem 4s a arc s. Nakonec asi hlavne kvuli cene to vyhral arc s. Z telefonu jsem okouzlen a co me vubec hodne prekvapilo, byla obsahlost baleni. Mam ofiko ceskou distribuci od aaamobil (setos) a dostal jsem full baleni, tedy
telefon, baterka, nabijecka, datovej kabel, hdmi kabel, kozene pozdro, pam kartu, folii na displeji a k tomu jeste jednu nahradni, sluchatka
. Cekal jsem, ze to bude jako vzdy o dosta chudsi. Konstrukce telefonu je pevna nic se nehne, displej nadhernej, nikde jsem nepozoroval pomalost telefonu, ale to uvidim jak ho budu casem plnit. Zatim tedy obrovska spokojenost za 8999,- Kc....
uložena
DejaVu
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #83 v:
02. Listopad 2011, 12:19 »
Uživatel: Daff.Cz 02. Listopad 2011, 11:40
Zdravim, arc s mam od vcerejska, rozhodoval jsem se mezi iphonem 4s a arc s. Nakonec asi hlavne kvuli cene to vyhral arc s. Z telefonu jsem okouzlen a co me vubec hodne prekvapilo, byla obsahlost baleni. Mam ofiko ceskou distribuci od aaamobil (setos) a dostal jsem full baleni, tedy
telefon, baterka, nabijecka, datovej kabel, hdmi kabel, kozene pozdro, pam kartu, folii na displeji a k tomu jeste jednu nahradni, sluchatka
. Cekal jsem, ze to bude jako vzdy o dosta chudsi. Konstrukce telefonu je pevna nic se nehne, displej nadhernej, nikde jsem nepozoroval pomalost telefonu, ale to uvidim jak ho budu casem plnit. Zatim tedy obrovska spokojenost za 8999,- Kc....
a to ti tu folii dali zvlasÂť? Ja uz ji mel danou na display , takze se s tim nemel praci
uložena
Pekony
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB
«
Odpověď #84 v:
02. Listopad 2011, 12:28 »
Na displeji uz jedna folie je od vyroby. A v baleni je prilozena druha. Nahradni
uložena
K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
Daff.Cz
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #85 v:
02. Listopad 2011, 14:57 »
Dyt jsem tam napsal, ze jednu jsem dostal uz na displeji a druhou zvlast. Mam z toho telefonu radost je to skvost.
Jen se chci zeptat jestli by jste mi neoporucili nejakou navigacku do nej??? Ktera je nej?
uložena
DejaVu
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #86 v:
02. Listopad 2011, 15:11 »
Uživatel: Daff.Cz 02. Listopad 2011, 14:57
Dyt jsem tam napsal, ze jednu jsem dostal uz na displeji a druhou zvlast. Mam z toho telefonu radost je to skvost.
Jen se chci zeptat jestli by jste mi neoporucili nejakou navigacku do nej??? Ktera je nej?
ja zatim pouzivam tu co tam byla,tedy od googlu , je v CZ ,zatim s ni nemam problem
uložena
pogo
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia PRO
«
Odpověď #87 v:
02. Listopad 2011, 15:17 »
Uživatel: Daff.Cz 02. Listopad 2011, 14:57
...Jen se chci zeptat jestli by jste mi neoporucili nejakou navigacku do nej??? Ktera je nej?
... jednoznacne IGO
uložena
Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
Daff.Cz
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #88 v:
02. Listopad 2011, 16:50 »
Jde stahnout na marketu?? A co rikate na Navigon?
uložena
mars
Anonym
«
Odpověď #89 v:
02. Listopad 2011, 17:26 »
Uživatel: rombo1 01. Listopad 2011, 18:23
este ze tato tema je o ARC S a nie o ARC... ale dik za postrehy
jeste ze je to prakticky jedno, stejny HW v jine barve
a FW jsem mel nakonec i z Arc S
2Kunki: jeste k tomu doplnim, ze kdo me ze starsich uzivatelu SEManie zna, vi, ze i v minulosti jsem i v clancich byl vzdy kritictejsi, nez jini, ale pokud se SE neco opravdu povedlo, dokazal jsem to taky napsat. Zaroven u mne maloktery telefon vydrzi dele nez 1-2 mesice, a to prave proto, ze ocekavam casto mnohem vice, nez bezni uzivatele, vysoke naroky mam jednak pracovni, ale i po strance zabavy a hold maloktery telefon to ustoji :-) a jak pises, je to individualni, kazdy potrebuje, vyuzije a preferuje neco jineho.
2Daff.Cz osobne nedam na Navigon dopustit (v4 jsem tedy jeste nezkousel), oproti treba "krasnemu" Sygicu me vzdy dovedl kam mel tou spravnou cestou, navic mi vyhovuje jeho logika menu, navrh 3 alternativnich tras atd... Plusem jsou i cisla popisny v mensim mestech (maji i jine). Kazdemu ale sedi neco jineho a ma jine preference. Chce to hold, pokud to jde vyzkouset.
«
Poslední úprava: 02. Listopad 2011, 17:44 od MarS
»
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
4
5
[
6
]
7
Fórum SEMania.cz
|
Google Android
|
Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson Xperia ARC S
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.051 sekund, 18 dotazů.