SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 22:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson trochu v ustrani predstavil model Neo V - jak se vam libi?
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson trochu v ustrani predstavil model Neo V - jak se vam libi?  (Zobrazeno 12347 x)
asahi
Uzivatel
Telefon: Xperia X1

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 24. Říjen 2011, 10:39 »

Grats k nakupu. Barva zvitezila nad lepsim senzorem? Smajlík Ja jsem si puvodne myslel, ze s 8 GB si vystacim, ale stejne jsem nakonec koupil 16 GB Sandisk class IV, aspon se mi tam vejde podstatne vic hudby a nemusim se nijak omezovat, navic se mi ta puvodni zdala nejaka pomala (widgety a ikony programu se po restartu objevovaly az za hodne dlouhou dobu, s novou kartou tam je vse temer insta).
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #31 v: 24. Říjen 2011, 20:29 »

OT: pokud uz mate Neo V, co tak prohnat telefon SEUSem a slozku sem nahrat? Smajlík
uložena
Killer
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Xperia NEO V

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 25. Říjen 2011, 11:09 »

Grats k nakupu. Barva zvitezila nad lepsim senzorem? Smajlík Ja jsem si puvodne myslel, ze s 8 GB si vystacim, ale stejne jsem nakonec koupil 16 GB Sandisk class IV, aspon se mi tam vejde podstatne vic hudby a nemusim se nijak omezovat, navic se mi ta puvodni zdala nejaka pomala (widgety a ikony programu se po restartu objevovaly az za hodne dlouhou dobu, s novou kartou tam je vse temer insta).

Dik, no nechtelo se mi cekat, jestli puvodni NEO jeste bude, nebo ne. Navic co s 8MPx fotkama, stejne bych je musel pak zmensovat :-))
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson trochu v ustrani predstavil model Neo V - jak se vam libi?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.034 sekund, 17 dotazů.