SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
15. Øíjen 2024, 22:57

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142468 pøíspìvkù v 10010 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Mini Pro dorazil do redakce - ptejte se co vás zajímá
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13 14
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA Mini Pro dorazil do redakce - ptejte se co vás zajímá  (Zobrazeno 67667 x)
Kjuba
U¾ivatel
Telefon: Xperia Mini Pro
Pøíspìvkù: 13

Zobrazit profil
« Odpovìï #165 v: 22. Prosinec 2011, 12:30 »

http://www.netmite.com/android/srv/2.0/getapk.php Upozoròují, ¾e mo¾ná tu aplikaci pøevede ale u¾ se mi ji nepodaøí stáhnout.
ulo¾ena
v6ak
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #166 v: 22. Prosinec 2011, 14:38 »

Zkusil jsem to z Opery Mobile a stáhnout to ¹lo. Jak se projevuje, ¾e to nejde?
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Kjuba
U¾ivatel
Telefon: Xperia Mini Pro
Pøíspìvkù: 13

Zobrazit profil
« Odpovìï #167 v: 22. Prosinec 2011, 14:45 »

Já jsem to zkusil stahnout do kompu. Stahne to 2,4kB a pak se stahovani prerusi. Mohl bych ti poslat tu java aplikaci kdyby mi to slo pres tu Operu?

Edit:nejde stáhnout ani pøes tu operu. Stahování se nespustí.
« Poslední úprava: 22. Prosinec 2011, 15:56 od Kjuba » ulo¾ena
M.Èermák
U¾ivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pøíspìvkù: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #168 v: 22. Prosinec 2011, 17:31 »

jo funguje to trosku na houby,stahuje se casto hodne pomalu ale stahne se.kdyz se stahovani prerusi tak to zkus znova a znova.nejhorsi je ze nastroj pro pc nejspis neni (mozna neco je ale to je zase na hodiny a dny hledani a to mi za to nestoji),jenom online.programator nejsem,slo by to nejspis nejak udelat a stacilo by asi jenom java SDK a android SDK,ale programovanim se nezabyvam
« Poslední úprava: 22. Prosinec 2011, 17:33 od M.Èermák » ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #169 v: 23. Prosinec 2011, 06:32 »

Najnepodarenejsia vec na xperia mini pro je ta sk*****a krytka usb micro konektoru. Na otvorenie pouzivam nozik a niekedy mam fakt chut ju urezat :-(((((
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
v6ak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #170 v: 23. Prosinec 2011, 07:16 »

To asi jo. Já v¾dy sundával kryt, ale nakonec jsem tu krytku podlozil papírkem, tak¾e se dá vyndat dobøe. Jak jsem u¾ nìkam psal, slo¾il jsem malý papírek, sestøihul a dál jej pod krytku blí¾ k jacku. Proto¾e se po nabíjení ztrácel, skøípnul jsem konec papírku pod kryt a u¾ se mi neztrácí.
ulo¾ena

bakersson
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia Mini Pro
Pøíspìvkù: 18

Zobrazit profil
« Odpovìï #171 v: 25. Prosinec 2011, 19:51 »

Tak ja to riesim "externe" - pri pravidelnej manikure neupravim ukazovak na pravej ruke az tak ako ostatne prsty, aby som nemusel riesit ine "media" na ulahcenie vyberania krytky :-D
ulo¾ena

SE XPERIA MINI PRO od pomaranèu

in memoriam:
SE W995, R1GA026, 8GB Micro M2
K810i, 4GB SONY Micro M2, R8BA024, cez 20 patchov, changed layout, menu icons, camdriver, display driver, fonts, elfy...
PedroKV
U¾ivatel
Telefon: K770i, Xperia Mini Pro
Pøíspìvkù: 10

Zobrazit profil
« Odpovìï #172 v: 26. Prosinec 2011, 21:25 »

je¹tì se zeptám zku¹enìj¹ích: prohlí¾ím si defaultním prohlí¾eèem webstránky (èasto idnes, aktuálnì, novinky) a prohlí¾eè se obèas z nièeho nic bez pozdravu ukonèí. Co s tím? (kromì nahrátí jiného prohlí¾eèe). Rootnul jsem telefon a odstranil hry, moxier a antivirák, jinak mám apk jen z marketu. Díky.
ulo¾ena
tomisco
U¾ivatel
Telefon: SE Xperia Mini Pro
Pøíspìvkù: 6

Zobrazit profil
« Odpovìï #173 v: 27. Prosinec 2011, 01:39 »

Horni krytka me ze zacatku take stvala, oteviral jsem ji jen nozem a uvazoval, ze ji odriznu, ale pak se mi jeji okraj povedlo nariznout, ze se mi v pohode otvira i s ostrihanymi nehty. Ze zacatku byl problem i se sundavanim zadniho krytu, ale to uz je take v pohode. Co mi doted zneprijemnuje dojem z jinak hodne povedeneho mobilu, je mechanicka spoust fotoaparatu. Spatne se mi macka. A fotit tukanim do displeje fakt nechci. Zlata spoust u X10 Mini Pro. Mimochodem, SE X10 MP delal o tridu lepsi fotky. Ale ta komprese u Mini Pro se da prezit.
ulo¾ena
HUdasp
U¾ivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
Pøíspìvkù: 1865

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #174 v: 01. Leden 2012, 22:00 »

Tak i já jsem se nechal zlákat nabídkou Mini Pro a u¾ jí u¾ívám místo HD2, která jde do svìta. Tak mne tu zas máte  Mrknutí
Pár postøehù po 2 dnech u¾ívání:
Co se líbí:
- displej velikostnì OK, kvalita zobrazení pecka (fakt Bravia funguje jen v galerii a vestavìném video pøehrávaèi?), klávesnice luxus
- kombinace senzorovek a HW tlaèítka Home je pomìrnì ¹ikovnì udìlaná - aèkoliv to je nezvyklé, pøi bì¾ném u¾ívání velice praktické
- rychlost paráda - podtaktoval jsem na 800 MHz a stále rychlostnì jiná liga ne¾ HD2 pøetaktované na 1,6 GHz a je¹tì s nej ROM - pecka, u¾ na nic neèekám
- FPse - prostì luxusní pohráníèko - Gran Turismo 2 jede jak má a to je dùle¾ité:)
- u¾ jsem lovil i ke¹e - velikost supr do pøírody, plastová dotyková vrstva je ménì náchylná na pády (pavouka jako na displejích Gorila Glass neudìláte - i tak koupím nìjakou silikon ¹prcku), pøesnost ve volném terénu cca 3 metry (u HD2 jsem mìl 8 m)
- skvìle odlazená ROM - uva¾uji nad tim, ¾e ani nebudu odemykat bootloader a CM7 je taky zatím pasé - velice nezvyklé u mne Cheesy
A co ne:
- výdr¾ - jednodenní zále¾itost - pro mne koupì 2.baterky nutností
- krytka USB stojí za vyli¾p*del
- ètvercovej USB konektor mi stále neleze do hlavy proè je lep¹í, ne¾ ten s useklými hranami - hrozí vylomení nabíjeèky pøi strkání konektoru naopak
- naprosto ¾alostné vyu¾ití pamìti - v pamìti oddílu /system nevyu¾itých cca 120 MB, které citelnì chybí v pamìti /data

Mohu dotaz na závìr? Jaká je momentální situace u kombinace ROOT a SEUS?
« Poslední úprava: 01. Leden 2012, 22:08 od HUdasp » ulo¾ena
zaji06
U¾ivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT
Pøíspìvkù: 430

Zobrazit profil
« Odpovìï #175 v: 01. Leden 2012, 23:05 »

pokial nemas odomknuty bootloader tak by seus mal fungovat aj s rootom..
ja som to neskusal a riesilo sa to tu a pisali ze ide ;-)
ulo¾ena
HUdasp
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #176 v: 01. Leden 2012, 23:47 »

Bootloader zatím odemykat nehodlám, momentálnì mi jde pouze o detekci rootu.
ulo¾ena
v6ak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #177 v: 02. Leden 2012, 08:59 »

No já za sebe bych øekl, ¾e telefon by mohl být o trochu men¹í nebo tlaèítko zpìt by mohlo být o nìco lépe vyøe¹ené, abych pøi gestech v levé èásti displeje nemaèkal omylem zpìt. S rychlostí celkem souhlasím.

Jo, nalepil jsem si tu fólii z balení a po pár dnech pøestala doléhat na displej. Nemìl jsem s sebou to SIM-trsátko z balení, tak¾e jsem to pøilepil ruènì, asi tro¹ku rychleji, tak¾e teï mám bublinky. Pokusím se to vytlaèit.
ulo¾ena

sony
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 511

Zobrazit profil
« Odpovìï #178 v: 02. Leden 2012, 11:19 »

- rychlost paráda - podtaktoval jsem na 800 MHz a stále rychlostnì jiná liga ne¾ HD2 pøetaktované na 1,6 GHz a je¹tì s nej ROM - pecka, u¾ na nic neèekám
A co ne:
- krytka USB stojí za vyli¾p*del
- ètvercovej USB konektor mi stále neleze do hlavy proè je lep¹í, ne¾ ten s useklými hranami - hrozí vylomení nabíjeèky pøi strkání konektoru naopak
Jaká je momentální situace u kombinace ROOT a SEUS?

-preèo si podtaktovall na 800 Mhz?
-aj na Neo je krytka dost labilná,ale ked sa s òou narába opatrne vydr¾í.
-¹tvorcový konektor-jeden veµký nezmysel,treba dáva» veµký pozor.
-ROOT a SEUS bez problémov.
ulo¾ena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
HUdasp
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #179 v: 02. Leden 2012, 13:17 »

Myslel jsem, ¾e to pomù¾e k výdr¾i, ale asi valnej efekt to nemá. Jen musim najít nìjakej schopnej program na sledování spotøeby telefonu. Battery Widget Pro ukazuje dosti vysoké hotnoty v porovnáním s tím, co mi ukazoval u HD2 a moc tomu nevìøím.
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13 14
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecné Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Mini Pro dorazil do redakce - ptejte se co vás zajímá
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 18 dotazù.