SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 23:44

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Froyo ROM pro X10 Mini (vlastni modifikace) - diskuze
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Froyo ROM pro X10 Mini (vlastni modifikace) - diskuze  (Zobrazeno 22991 x)
Mischell53
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Xperia X1, SE Xperia X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 22. Listopad 2011, 16:34 »

Asi zeptam blbe a popravde ani nepredpokladam ze mi nekdo odpovi jak je na tomhle foru zvykem jak vidim, ale kdyz si ze stranek XDA fora stahnu ROM 2.3.7 budu tam mit cestinu, nebo o ni prijdu? Zatim jsem v androidu zacatecnik tak nevim co vse se instalaci nove rom prehraje.
Tak Rom bude samozrejme v cestine,ale jinak po instalaci prijdes o uplne vse,co je v telefonu.Takze doporucuji napriklad pres Titanium Backup udelat zalohy.To same pres Recovery (clockworkmod) zalohu puvodni Rom  Mrknutí
uložena

Sony Ericsson XPERIA X1 Silver R3AA007 Generic CZ, Radio 1.14.25.55
Sony Ericsson XPERIA X10 mini MiniCM7-2.1.7,Kernel NAA
prcek
Uzivatel
Telefon: X 10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #31 v: 21. Prosinec 2011, 14:38 »

Diky za odpoved. Nakonec jsem tam dal 2.3.5 o ktere se tu pise. Jen mam maly problem. Kdyz mi nekdo vola tak se mi zobrazi obrazek volajiciho pokud ho mam prirazeny nebo jen obrazek androida a jmeno a cislo je schovane pod ovladanim prijmuti a odmitnuti hovoru. Dokaze mi nekdo poratit jak tento panel zpruhlednit, nebo odstranit ten obrazek? A jeste mi tam chybi moznost ztlumeni vyzvaneni aniz bych to primo polozil. Je nekde tato funkce? Diky za radu.
uložena
tonnyck
Uzivatel
Telefon: se x10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 31. Prosinec 2011, 21:39 »

Diky za odpoved. Nakonec jsem tam dal 2.3.5 o ktere se tu pise. Jen mam maly problem. Kdyz mi nekdo vola tak se mi zobrazi obrazek volajiciho pokud ho mam prirazeny nebo jen obrazek androida a jmeno a cislo je schovane pod ovladanim prijmuti a odmitnuti hovoru. Dokaze mi nekdo poratit jak tento panel zpruhlednit, nebo odstranit ten obrazek? A jeste mi tam chybi moznost ztlumeni vyzvaneni aniz bych to primo polozil. Je nekde tato funkce? Diky za radu.

skus Nastavenia-CyanogenMod settings-Lockscreen-Style options-Incoming call style- a tam si vyber napr Sliding Tab...
A ked ti niekto vola a chces stlmit, tak jednoducho bud hlasitost stlac, alebo horny gombik, co je na zapnutie/vypnutie...
uložena
prcek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 05. Leden 2012, 17:04 »

OK diky uz funguje. Funguje vam wifi hotspot? Ja kdyz ho zapnu a zapnu mobilni pripojeni  k operatorovi tak se mi to hryzne a pak musim restartovat telefon. Tak jsem chtel vedet jestli jsem jediny a neco delam spatne, nebo jestli je vada jinde.
uložena
killerK610i
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE X8

Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 11. Leden 2012, 16:59 »

A je tam prosim aj slovensky jazyk ??  Huh Iakujem
uložena
prcek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 12. Leden 2012, 14:35 »

Ano je  Mrknutí
uložena
prcek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 15. Leden 2012, 20:20 »

Jak jste na tom s prehravanim flash videi? Pod 2.3.5 by mel jet flash player 11, ale nejak ho nemuzu nainstalovat. A jeste by mne zajimalo proc kdyz chci stahnout z marketu nektere aplikace tak mi to pise ze to muj telefon nepodporuje pritom by to melo jet. Diky za radu.
uložena
wonderka
Uzivatel
Telefon: X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 31. Leden 2012, 15:27 »

jen pro jistotu, kdyz si stahnu nejakou romku 2.3.7 z XDA fora, muzu pouzit postup instalace uvedeny zde pro 2.3.5?
Diky moc
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Froyo ROM pro X10 Mini (vlastni modifikace) - diskuze
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 17 dotazů.