SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
03. Prosinec 2024, 05:31

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142478 pøíspìvkù v 10019 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní  |  Co se jinam neve¹lo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Andrea Gaal bude odpovídat v rozhovoru na va¹e otázky, pokládejte je zde
Strana: [1] 2 3  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Andrea Gaal bude odpovídat v rozhovoru na va¹e otázky, pokládejte je zde  (Zobrazeno 19224 x)
Joza
Anonym
« v: 21. Èervenec 2011, 07:21 »

Na¹emu webu se naskytla zajímavá pøíle¾itost a to vyzpovídat souèasnou øeditelku Sony Ericssonu pro støední Evropu. Pùvodnì jsem se sám chystal na nìjaké vymý¹lení otázek, pak mì ale napadlo, ¾e podobnou pøíle¾itost tøeba oceníte také. Proto vzniká tento thread, kde bych rád koncentroval zajímavé otázky na paní øeditelku. V nejbli¾¹í dobì pak na webu uveøejníme èlánek s odpovìïmi. Proto vyu¾ijte této pøíle¾itosti a ptejte se na vìci, které vás zajímají.

Pøedem upozorním, ¾e nemá moc význam ptát se na nepøedstavené novinky a podobné vìci, tady bohu¾el nemù¾eme èekat otevøené odpovìdi. Ka¾dopádnì za zeptání nic nedáte, maximálnì zùstane va¹e otázka nezodpovìzena. Pokládání otázek ukonèíme posledního èervence, do té doby tedy máte èas na vymý¹lení. Otázky prosím pi¹tì pøímo sem. Díky

ulo¾ena
Nitram47
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Pøíspìvkù: 319

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 21. Èervenec 2011, 09:31 »

Mna by zaujimalo, ci sa SE este vrati ku klasickym telefonom typu A200
ulo¾ena

C510
U¾ivatel
Telefon: SE XPERIA PRO
Pøíspìvkù: 272

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 21. Èervenec 2011, 12:07 »

presne vysvetlit preco meskaju telefony
ulo¾ena

Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO Smajlík
obluda zelená
U¾ivatel
Telefon: Nokia N8-00
Pøíspìvkù: 253

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #3 v: 21. Èervenec 2011, 21:01 »

Mám otázku, proè u nás bì¾nì není dostupné nové pøíslu¹enství. Nìkteré se dá na v nìjakých obchodech sehnat, ale není to v¹e. A na oficiálním obchodì dostupné ¾ádné nové.
ulo¾ena

Obèas se tady objevím.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
chendler
U¾ivatel
Telefon: SE W600i - SE K810i -SE Xperia X10
Pøíspìvkù: 36

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 22. Èervenec 2011, 07:39 »

Otázka: Ako to dopadne s Xperiou X10. ((viem je to u¾ stará otrepaná otázka, ale majiteµov to zaujíma, okrem v¹etkých dohadov a poloprávd u¾ by som chcel presne vedie» ÈO? KEDY? a KDE?))
ulo¾ena

SE W600i - SE K810i -SE Xperia X10 (ver. 1.6_2.1__2.2.3___2.3.3)
v6ak
U¾ivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #5 v: 22. Èervenec 2011, 08:08 »

Zajímalo by mì, zda plánují nìjaké zmìny v politice s neoficiálními úpravy pøi reklamaci a hlavnìì pøi flashování.
// Uznávám sice, ¾e SE zde má na své jednání právo, ale pokud se jiní výrobci chovají jinak, trh zareaguje...
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
michalko58
U¾ivatel
Telefon: T29, T68i, T610, K600i, K610i, K530i, X10 Mini Pro, momentalne Elm
Pøíspìvkù: 89

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 22. Èervenec 2011, 08:46 »

Mna by tiez zaujimalo, ci vobec a ak ano, tak kedy sa objavi nejaky telefon na A200 (pripadne nejaka vyssia verzia), najlepsie nastupca Elmu. Hlavne nie nic dotykove!!! Proste dobre vybavena klasika s dlhou vydrzou na bateriu (= bez Androidu). Je totizto kopa ludi, ktori dotykovy telefon vlastnili a uz ho viac NECHCU, pripadne ho nechcu vobec. A prave takyto, dobre vybaveny telefon, na trhu chyba.  Mrknutí
ulo¾ena
freedll
U¾ivatel
Telefon: SE Neo + 32GB + Jays Three
Pøíspìvkù: 37

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 22. Èervenec 2011, 09:15 »

Mì by zajímalo, jestli je paní Gaal spokojená s èeským zastoupením (lidmi kteøí tady vedou) SE. Proto¾e díky jejich snaze tady máme/nemáme Neo/Arc tak brzo. A celkovì zde kvalita SE pokulhává za jinými státy. Dìkuji  Smajlík
ulo¾ena
spovos
U¾ivatel
Telefon: X10 mini pro
Pøíspìvkù: 7

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 22. Èervenec 2011, 10:05 »

Dobrý den, zajímalo by mì jak Va¹e spoleènost vnímá ná¹ trh a jestli to má vliv na uvedení telefonù do prodeje?  Ostatní výrobci jsou pøece jen rychlej¹í. Va¹e telefony na ná¹ trh pøicházejí s køí¾kem po funuse, kdy u¾ je pro zákazníka výhodnìj¹í pøístroj od konkurence (pokud zákazníkem není fanou¹ek SE telefonù). Máte v plánu, v tomto negativním pøetrvávajícím trendu pokraèovat?
« Poslední úprava: 22. Èervenec 2011, 10:38 od spovos » ulo¾ena
pogo
U¾ivatel
Telefon: Xperia PRO
Pøíspìvkù: 446

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 22. Èervenec 2011, 12:03 »

Po dlouhém zpo¾dìní v uvedení na trh modelu Xperia X1i (tu¹ím, ¾e jsem èekal více ne¾ pùl roku), SE tvrdilo, ¾e se pouèilo z chyb a nic se nebude opakovat. Na tento ¹pièkový model jsem si poèkal i pøesto, ¾e ho kvùli zdr¾ování funkènì i výkonovì pøedbìhla ve¹kerá konkurence (hlavnì byla zøejmì chyba zadávat výrobu pøímému konkurentovi - HTC, který dle mého názoru právì kvùli X1i rozjel výrobu svých smartphonù a dnes se zaøí k nejlep¹ím na trhu). Nevadilo mne ani, ¾e se na diskuzích objevovaly informace, ¾e tento model praská. Bohu¾el toto postihlo i mne a po tøetí stejné závadì jsem se s tímto mobilem rozlouèil. Dodnes jsem nena¹el plnohodnotnou náhradu - vlastnì na¹el, ale nemù¾u si jí koupit - Xperia PRO - známé odkládání kvùli zemìtøesení je samozøejmì pochopitelné a nikdo z toho neviní SE, je jasné, ¾e spousta komponent je vyrábìna pøímo v Japonsku, a to je vzhledem k výsledné kvalitì dobøe. Jen¾e ostatní modely jsou u¾ na trhu (tedy je¹tì ne, ale oèekávám, ¾e v dobì, kdy budete odpovídat u¾ ARC i NEO budou). u ARCu jsou opìt problémy s praskajícími kryty, historie se opakuje. Co se týèe modelu PRO, tak Sony Ericsson jako u ostatních modelù totálnì selhal v informovanosti potencionálních zákazníkù. Pochopil jsem odklad na èerven, ale pak dal¹í odlo¾ení, ve výsledku by "mìl" teno mobil pøijít na trh nìkdy kolem øíjna 2011. Nikdo oficiálnì (alespoò v ÈR) neoznámil tøeba toto: "Bohu¾el stále se nedaøí vyrobit dostateèný poèet souèástek, tak se tento mobil odsová na øíjen".  Proto¾e mám SE rád a u konkurence mne nic nezaujalo, poèkám na tento mobil, ale je spoustu lidí, kteøí prostì pøe¹li ke konkurenci.
Vypíchnu tedy hlavní otázky, na které bych rád znal odpovìï:

- jak souèasným a budoucím majitelùm modelu ARC SE zajistí, ¾e kryty nebudou praskat i po výmìnì?

- zlep¹í se nìjakým zpùsobem s Va¹ím pøíchodem informovanost pro zákazníky a fanou¹ky této znaèky v ÈR? (prostøednictvím oficiálních zdrojù, nebo napøíklad  dodávání dostatku informací na tento web?)

- zlep¹í se kvalita oficiálního e-shopu (málo produktù - hlavnì pøíslu¹enství chybí) v ÈR?

- nebylo by lep¹í místo neustálého pøedstavování nových a nových mobilù, se radìji zamìøit na 3/4 roku pøedstavené novinky, aby jich bylo dostatek, a nové telefony pøedstavit tìsnì pøed uvedením na trh?

Samozøejmì pøeji znaèce SE a» se ze souèasné situace co nejrychleji dostane.
ulo¾ena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
Joza
Anonym
« Odpovìï #10 v: 23. Èervenec 2011, 16:42 »

Jeliko¾ se otázky mno¾í, prùbì¾nì je budu doplòovat do prvního pøíspìvku. Vzhledem k omezeným èasovým mo¾nsotem mù¾ete otázky pokládat a¾ do konce prázdnin, rozhovor probìhne v záøí Smajlík
ulo¾ena
kremilek10
U¾ivatel
Telefon: c905
Pøíspìvkù: 74

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 27. Èervenec 2011, 07:54 »

zajimala by me reakce Andreji Smajlík na tento clanek http://mobilizujeme.cz/clanky/indie-je-pro-sony-ericsson-xperia-mini-a-mini-pro-prednejsi-nez-zbytek-sveta/  Cili k nam opet dorazi pristi rok na vanoce Smajlík
ulo¾ena

c905 Black
HUdasp
U¾ivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502
Pøíspìvkù: 1865

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #12 v: 27. Èervenec 2011, 08:21 »

Mì by zajímalo kompletní objasnìní situace ohlednì rootu a odemèeného bootloaderu vzhledem k záruce. Jedná se pouze o nové modely, anebo se retrospektivnì zavedou inovace i ke star¹ím X10-tkám (X8, Mini, Mini Pro)? Blacklist je fáma? Je opravdu záruka vratná pouze výmìnou základní desky za cenu poloviny nákupní ceny telefonu? Oèekává se nìjaká spolupráce s komunitou po vzoru Samsunga a CyanogenMod? Dále by mne zajímala situace ohlednì SAMI pøi novém systému oprav (aèkoliv to je asi dotaz na nesprávnou osobu).Bude Play s HDMI a Brávií? Vyjádøení k praskajícím Arcùm (hlavnì, jestli s tim hodlaj nìco dìlat, anebo to vy¹umí po vzoru X1i) by asi taky zajímalo nejednoho èlovìka. OLED, AMOLED, SAMOLED - poèítá se s tim, anebo utopie?
« Poslední úprava: 27. Èervenec 2011, 08:23 od HUdasp » ulo¾ena
D3VL3R
U¾ivatel
Telefon: Xperia Neo
Pøíspìvkù: 15

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #13 v: 22. Srpen 2011, 11:14 »

Mám pár otázeèek.

1. Co plnánuje SE s technologií Bravia Engine a zda ji hodlá nìjak vylep¹ovat. Kde pøesnì tato technologie zasahuje, je nìjaká ¹ance poznát rozdíl zapnuto/vypnuto?

2. Jak si vede v prodejnosti SE Xperia Play, není to propadák jako Ngage? Plánuje SE v této znaèce pokraèovat?

3. Kdy koneènì dorazí nabídka dvojader, respektive Xperia Duo?

4. Jaký byl dùvod pro ukonèení aktualizací pro X10 Mini/Pro?

Díky a a» se vám daøí.

ulo¾ena
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #14 v: 22. Srpen 2011, 16:04 »

No par odpovìdí na otázky najde¹ i tu na foru.

bravia engine se projevuje jen v mediich pøi prohlí¾ení obrázku a fotek

konec aktualizací na vy¹¹í verze android u x10 mini/pro sony ericsson odùvodnil nedostateènými Hw parametry, pokud se pletu opravte mne
ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1] 2 3  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní  |  Co se jinam neve¹lo/O tomto webu (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Andrea Gaal bude odpovídat v rozhovoru na va¹e otázky, pokládejte je zde
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.013 sekund, 18 dotazù.