SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 13:18

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C901/Elm zamknuti sms zprav
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: C901/Elm zamknuti sms zprav  (Zobrazeno 8310 x)
Skrble
Uzivatel
Telefon: SE: T630, 2x Z600i, K750i, K300i, C902, Elm, C901

Zobrazit profil
« v: 27. Červen 2011, 18:32 »

uz nejaky cas jsem stravil hledanim na netu zpusobu, jak zamknout alespon sms zpravy v SE. timto nemam na mysli ochranu pred nejakym pokrocilym uzivatelem (to by nemelo urcite moc nadeji), ale zejmena kdyz si muj mobil vypujci spoluzacky atd. opravdu nemam co skryvat, ale nemam rad kdyz se mi nekdo hrabe v PC, mobilu atd.
zde na foru i jinde se mi podarilo vyhledat nejake navody na jakasi custom flash schemata, ci ruzne java programy. o flashi bych uvazoval, ale opravdu netouzim aby mi uz tak prÂťavou RAM C901 ucpavala nejaka aplikace. tudiz se chci zeptat, zdali je mozne onu flash nabidku zaimpletovat do defaultniho schematu ? aby menu vypadalo normalne, jen by to pro vstup do zprav chtelo heslo ? diky moc kuci Smajlík

si rikam ze v tom SE sou fakt uplne tupi, takovouhle "zakladni" a pritom supr vec umi i ten nej*****nejsi samsung za 800kc .......
uložena

HPM-65 forever !!!
Joza
Anonym
« Odpověď #1 v: 27. Červen 2011, 18:38 »

zklamu te, ale tohle skutecne nejde Smajlík
uložena
Skrble
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 27. Červen 2011, 18:52 »

to sou hov*** .... teda zlobivi kluci Sad
uložena

HPM-65 forever !!!
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 27. Červen 2011, 19:29 »

pres flash menu to jde,jsou flashmenu co maji zabudovany heslo ale nejde menit..leda kdybys to upravil pres ten swf decompiler a adobe flash..ale to ti spis nepujde.takovy flashmenu mam,moh bych ho i najit ale musel by ses ozvat ze ho fakt chces
protoze tech menu mam desne moc a i kdyz si v pc tridim takovy veci podle slozek tak to je hledani na pul hodiny Cheesy
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 27. Červen 2011, 20:40 »

Ale notak hosi Ganimed flash menu prece ma.

http://leteckaposta.cz/430376921

Skrble
Flash menu o kterem mluvil M.Eermak jsem upnul na leteckou postu, jen to ma maly hacek odradi to pouze lidi typu "blondyna" , s trochou casu a zkouseni se da na heslo prijit, vsak vyzkousej a uvidis.

Jinak existuje jeste jedna moznost kterou pouzivam na svem mobilu W995 a existuje i na C901 a to je mnohem ucinnejsi metota pomoci Patche kde se da nastavit jakou slozku nebo menu chces chranit, pomoci tohoto patche se daji zvlasÂť nebo dohromady Spravce souboru, Kontakty, Hovory, Zpravy, Klavesnice, Hlasove hovory, Ukoly, Poznamky, Bluetooth a Blacklist je to hodne ucinne a ridi se to kodem pristroje ktery se da ruzne menit, navic staci aktivovat treba tento zamek jen na klavesnici a nebo na potrebne Zpravy. Tento zpusob je lepsi nez na blbem Samsungu, blbe samsungy tuningem neumi dodat funkce do telefonu, SE ano to si zapamatuj. Neni treba nadavat na veci ktere jdou....

Nasel jsem tento patch i pro tvou C901 s firmwarem R1GA028
Tady je uz upraveny a pripraveny ve formatu VKP uz jen nahrat do souboru phone_app.cxc http://leteckaposta.cz/692798796

Navod na patchovani tu je a moc pekny.
uložena

M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 27. Červen 2011, 20:52 »

jo to jo ale chce to privacy patch a co znam plno lidi tak nechteji dat stovku nebo dve nebo kolik stoji licence-na obarveni EROM..to heslo je desny,ctyri znaky a kdyz napises nejakej v poradi spatne tak te to hned upozorni a ne ze bys ty 4 musel potvrdit..no to heslo jsem taky nikde nevidel napsany,protoze se na to da prijit behem minuty..
aha koukam ze je to jiny flashmenu nez co mam ja,ja mam nejaky cely cerny..
« Poslední úprava: 27. Červen 2011, 20:55 od M.Eermak » uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Joza
Anonym
« Odpověď #6 v: 27. Červen 2011, 21:41 »

OT: patchovani je snad jediny tuning, co me nikdy nebral...
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 28. Červen 2011, 12:35 »

No mne to taky drive nebralo ale jak uz je telefon obarveny na hnedo tak to nic neni, nezabere to o nic vic casu nez vlozeni schematu a jeho flash menu, navic je to jistota a funguje, porad je to lepsi nez to resit nejakym programem
uložena

Nitram47
Uzivatel
Telefon: SE c905 / w995 / c902

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 28. Červen 2011, 20:47 »

ked uz bude mat BROWN, to uz rovno pouzit elf All Lock, ma vacsie moznosti nastavovania ako patch.
uložena

Skrble
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 29. Červen 2011, 16:28 »

panove diky za rady, ale obavam se ze vrtani se v korenovych adresarich telefonu neni to co bych uplne zvladal. alespon zatim. i kdyz je fajn ze je zde SEUS ktery vse prakticky dokaze napravit, kdezto nekolikrat jsem expedimentoval s PSP a tam horzi brick, coz je neprijemne Shocked) ale (alespon) prozatim diky za rady, ze to precejen nejak pujde!
uložena

HPM-65 forever !!!
Nitram47
Uzivatel
Telefon: SE c905 / w995 / c902

Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 29. Červen 2011, 20:14 »

Ked som to zvladol ja, ked som zacinal s tuningom, to uz musi zvladnut kazdy :-)
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C901/Elm zamknuti sms zprav
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 18 dotazů.