SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 04:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Strana: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi  (Zobrazeno 154862 x)
Joza
Anonym
« Odpověď #360 v: 12. Srpen 2011, 21:09 »

Folie je z vyroby na WRcecku Smajlík Na Neu ne
uložena
sony
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« Odpověď #361 v: 17. Srpen 2011, 12:06 »

skusal niekto z Vas majitelov Nea, vyfotene fotky spustit na LCD TV cez HDMI kabel? Podla niektorych uzivatelov su velmi nekvalitne na tom LCD TV,na LCD monitore PC su dobre! Ale ked tie fotky spustite cez USB na LCD TV tak su zevraj lepsie!!!

dakujem za odpoved
« Poslední úprava: 17. Srpen 2011, 12:09 od sony » uložena

Xperia Neo Blue,Sony Vaio VPCEB3S
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #362 v: 17. Srpen 2011, 12:27 »

monitor,krery by mel nizsi rozliseni nez ta TV to bude zobrazovat mozna hezci,ale proto ze to nebude v plnem rozliseni,tak se skryjou mensi nedostatky,ale kdyz je fotka dobre zaostrena tak i v originalnim rozliseni muze vypadat dost dobre.
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
drice
Uzivatel
Telefon: NEO

Zobrazit profil
« Odpověď #363 v: 17. Srpen 2011, 13:51 »

skusal niekto z Vas majitelov Nea, vyfotene fotky spustit na LCD TV cez HDMI kabel? Podla niektorych uzivatelov su velmi nekvalitne na tom LCD TV,na LCD monitore PC su dobre! Ale ked tie fotky spustite cez USB na LCD TV tak su zevraj lepsie!!!

dakujem za odpoved

I pres HDMI mam na lcd cistej obraz a video taky v pohode  Mrknutí
uložena
Hudy02
Uzivatel
Telefon: Bosch 509 - Nokia 5110 - Nokia 3310 - SE K750 - SE W995

Zobrazit profil
« Odpověď #364 v: 23. Srpen 2011, 13:17 »

Ahoj, muzete mi prosim poradit s vyberem ? Rozhoduju se dlouho mezi NEO-N8 a ted mi do toho jeste pribyl xmini..

Chtel bych smarta, kterej zvlada flash, dela slusny foto a "dlouho" vydrzi - kdyby vydrzel plny dva dny, tak sem celkem spokojenej (pri beznym provozu 30min volani/5sms/30min hry/30min net)..
U N8 me laka, foÂťak a navigace zdarma, na druhou stranu v novejch SE je Exmor R, kterej by mi moch pomoct trosku dohnat kvalitu fotek..
U N8 me odrazuje symbian..

Asi nejlip mi z toho vychazi Neo, ale vubec netusim, jak je to s vydrzi NEO/xmini... 

Jeste by me zajimalo srovnani kvality fotek W995/NEO/MINI/N8, jestli je N8 opravdu o takovej kus dal s kvalitou fotek, jak ji prezentujou..

Diky za odpoved  Smajlik

Jo a jeste sem se chtel zeptat, jestli googl maps vyhovujou jako plnohodnotna navigace auto/kolo/peso.
uložena
drice
Uzivatel
Telefon: NEO

Zobrazit profil
« Odpověď #365 v: 23. Srpen 2011, 13:57 »

Ahoj, muzete mi prosim poradit s vyberem ? Rozhoduju se dlouho mezi NEO-N8 a ted mi do toho jeste pribyl xmini..

Chtel bych smarta, kterej zvlada flash, dela slusny foto a "dlouho" vydrzi - kdyby vydrzel plny dva dny, tak sem celkem spokojenej (pri beznym provozu 30min volani/5sms/30min hry/30min net)..
U N8 me laka, foÂťak a navigace zdarma, na druhou stranu v novejch SE je Exmor R, kterej by mi moch pomoct trosku dohnat kvalitu fotek..
U N8 me odrazuje symbian..

Asi nejlip mi z toho vychazi Neo, ale vubec netusim, jak je to s vydrzi NEO/xmini... 

Jeste by me zajimalo srovnani kvality fotek W995/NEO/MINI/N8, jestli je N8 opravdu o takovej kus dal s kvalitou fotek, jak ji prezentujou..

Diky za odpoved  Smajlik

Jo a jeste sem se chtel zeptat, jestli googl maps vyhovujou jako plnohodnotna navigace auto/kolo/peso.

Tak baterka v pohode 2 dni.
A google navigaci bych asi videl zatim jako nouzovku, protoze saje fakt hodne dat, ale na netu jich najdes dost co jsou offline ja mam navigon a spokojenost
S kvalitou fotek jsem spokojen i pres hdmi
uložena
tomason
Uzivatel
Telefon: SE vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #366 v: 23. Srpen 2011, 17:02 »

Hudy02..tak ta baterka pri tom co popisujes by mela dva dny vydrzet.

N8 foti urcite lepe,Exmor-R zatim svoje kvality neukazal,ale i tak foti Neo velice dobrea pokud nebudes studovat opravdu detaily,tak ti fotak v pohode postaci.

k Symbianu,mel jsem Vivaze kde Symbian byl s telefonem jsem byl spokojen,ale kdyz to pak porovnas s Neem kde je Android,tak je to nekde jinde,Android je svezi,skvele v Neu vyladeny,proste na Symbianu je znat zub casu,nevim zda je to i tak na N8 takze doporucuji ti si to treba nekde zkusit.

navigaci mas na vyber vice,takze urcite tobe vyhovujici najdes.
uložena
Hudy02
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #367 v: 24. Srpen 2011, 07:09 »

Me se do symbianu vubec nechtelo, ale posledni tejden se vsude pise, jak ho aktualizace Anna vylepsila, stabilizovala a zrychlila + ze ma vijit co nevidet dalsi update belle. To me trochu nalomilo, ze bych  N8 i sanci dal.. Na druhou stranu Nokia bude uz asi jen se systemem WP a buhvi jaka bude podpora pro Symbian dal..
Nastesti kamos jednu N8 ma, tak ho budu muset dotlacit k update a pucit si ji Smajlík, bohuzel u nea tuhle moznost nemam. .

Zajimalo by me jeste, jakej bude rozdil mezi fotkama z nea oproti Xmini.. nekde sem cet, ze NEO dela kompresi na cca  megovy foto a jestli to dobre  chapu a xmini,
 i kdyz jen s 5mpix zkompresuje fotku taky na 1mega, bude vysledna fotka stejne kvalitni ?
U W995 mi 8Mpix dela kompresi na 1,8-e,5mega a fotky sou celkem pekny...

Kdyby to tak bylo, tak je asi jedina vyhoda Nea oproti Xmin velikost displeje. Tim padem by pro me Xmini byla za tu cenu, co se prodava jasnym favoritem..
Velikost displeje 3" mi vyhovuje ( mel sem v ruce X8 ), 3,7" je maximum do ceho bych sel...

uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #368 v: 24. Srpen 2011, 07:39 »

vcera 30 minut skype,videohovor, a v hornej casti Nea zahrievanie.Normalna vec?
uložena

tomason
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #369 v: 24. Srpen 2011, 10:57 »

Hudy02,pokud mas zajem,tak mi posli Email a ja ti poslu par fotek neupravenych,tak jak lezou z telefonu,aby jsi mohl porovnat.

sony.zahrivani je normalni vec,zahrival se mi i tak Vivaz a i dalsi telefony pri delsim pouzivani topi.
uložena
Hudy02
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #370 v: 26. Srpen 2011, 13:08 »

Diky za fotky, vypadaj pekne. 

Jeste by me zajimalo jak velkej rozdil je mezi foÂťakem v NEU a v Xperii MINI. kdyz to komprese v NEO odrbe na 1,5 mg, tak xmini to odrbe kompresi jeste vic nebo z ni vyjdou prakticky stejny fotky ?

uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #371 v: 27. Srpen 2011, 10:39 »

Nemate na zadnej strane posuchany kryt? lebo ja ho pouzivam 10 dni a davam pozor,nikde mi nepadol,nosim ho v puzdre,ale aj napriek tomu ten kryt je asi nachylny . Je to v tej oblasti naÂľavo od napisu "xperia",a aj trochu napravo od napisu "HD". Nepoviem, po urcitom case pouzivania,ale po cca 10 dnoch??
uložena

tomason
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #372 v: 01. Září 2011, 16:51 »

tak po nahrani noveho FW,mi prijde ze se mi telefon hur pripojuje na wifi,respektive furt to hlasi (omezene moznosti pripojeni) coz je vlastne to stejny,jakoby se telefon nepripojil.
vite nekdo co stim?deje se to i vam?
uložena
sony
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #373 v: 01. Září 2011, 17:25 »

problemy z wifi nemam.

kde by som nasiel komplet melodie najlepsie z ofico distribucie  Nea? Lebo po nahrati german generic,tam je iba par melodii a zvoneni... Nechapem,preco nemci tolko melodii odstranili,a ine sracky v podobe nezmyselnych aplikacii do FW 4... tam nechali
uložena

zaji06
Uzivatel
Telefon: Live Walkman 2.3.4 ROOT

Zobrazit profil
« Odpověď #374 v: 02. Září 2011, 08:40 »

a ma neo x-LOUD?
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 31
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA Neo v redakci - dojmy, otazky a odpovedi
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 17 dotazů.