SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 02:20

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Froyo ROMS pro prcky se blizi!
Strana: 1 [2] 3 4 ... 16
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Froyo ROMS pro prcky se blizi!  (Zobrazeno 67435 x)
[email protected]
Uzivatel
Telefon: SE X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 24. Únor 2011, 12:33 »

tak pokud bych do svoji mini pro dostal Froyo tak to by byla parada  Smajlík
uložena
Lukinodnas
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia Play 2.3.4

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 15. Březen 2011, 22:57 »

Ja jen pro ty co XDA moc nesledujou, dneska vysla nova verze Romky pro X10 mini pro, konecne mi na ni fungujou sluchatka, takze zatim zustavam u ni, uvidime co na to cas Mrknutí
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 15. Březen 2011, 23:39 »

ake ostavaju bugy? moc to nesledujem, ale typujem ze ked doteraz nesli sluchatka tak nic moc
uložena
Lukinodnas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 16. Březen 2011, 11:31 »

Hej je tam sem tam nejaky ten restart samovolny, ale jinak uz je to docela dobre, docela to zere baterku, ale na XDA maji nejakou fintu popsanou, tu jsem jeste nevyzkousel... teprve se na to chystam, jinak je to vicemene bez vetsich chyb...
uložena
korenisko
Anonym
« Odpověď #19 v: 16. Březen 2011, 11:52 »

baterku sama o sebe rom nezere. Iba tlacitka rozsvecuju displej a tym to papa energiu...
Popisovane riesenie je upraviÂť subor, ktory ovlada tlacitka, ktorymi sa da prebudiÂť fon...
uložena
Lukinodnas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 16. Březen 2011, 17:08 »

No abych to upresnil, me se spis jedna o prehravac... na Androidu 2.1 jsem vydrzel 12 hodin s pustenou hudbou a zbyla mi cca polovina baterky, tady mi to "papa" cca 5 % za pul hodiny - cili asi polovicni vydrz pri zapnutem prehravani, to je ale pro me docela dulezite, takze jsem si musel vylit srdicko.. Cheesy ale dam tomu tyden a uvidim...
uložena
korenisko
Anonym
« Odpověď #21 v: 16. Březen 2011, 17:59 »

Prave robim zalohu a idem ju nainstalovaÂť aj ja na dlhsie. Som zvedavy na tu baterku, vydrz celkovo...

Po instalacii je voÂľnych 206mb! waw! Smajlík
uložena
notabene
Uzivatel
Telefon: X10 Mini Pro Cyanogen 6 tweaked, OC 768mhz

Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 17. Březen 2011, 11:50 »

Co rychlost? Muzete porovnat s ROMkou od HUdasp? Bavim se o verzi pro Mini PRO tusim 3.4
uložena
Mr.Wayne
Uzivatel
Telefon: xperia x10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 17. Březen 2011, 12:00 »

rychlost je celkem slusna ve verzi 3.4 ,pouzival sem to vcera asi  2 hodiny a jednou se mi restartoval telefon ale hlavne ta baterka je hrozna ,procenta ti ubihaji pred ocima Smajlík

to by chtelo este vyresit
« Poslední úprava: 17. Březen 2011, 12:11 od Mr.Wayne » uložena
korenisko
Anonym
« Odpověď #24 v: 17. Březen 2011, 13:03 »

Uz som na original SE romke.
Vyzera to tak, ze minicm a (mozno) aj ine rom maju veÂľa problemov s restartami.
uložena
Lukinodnas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 17. Březen 2011, 15:50 »

takze behem tretiho dne.. prehravac jsem nezapl, cely den ve skole, chvilema na wifi (kterou mi mimochodem 2.1 nechtela vubec pripojit) , do toho nejake to hrani, ted baterka 67%, tak nevim, to neni zle si myslim, tam je kamen urazu asi jen ten prehravac... s restartama mam problem jen kdyz mi spadne nejaka aplikace, misto ukonceni mi to proste restartuje telefon, ale to mi nejak nevadi, kazdopadne zitra, pozitri nocni, tak uvidime do kdy mi pobezi muzika.. jinak spokojenost, k te klasicke X10mini pro Rom se uz nechci vracet...

Ps. na mini pro verzi mi neslo podsviceni klavesnice, stahl jsem si nejakou tu napravu z XDA, ted zas sviti pokazde, kdyz sviti displej, a to i kdyz je zavrena, sice je to uzitecnejsi nez kdyz mi na 2.1 po chvilce nepsani zhasla, ale nevim nevim, ta baterka je na tom uz tak blbe a jeste toto..
« Poslední úprava: 17. Březen 2011, 16:26 od Lukinodnas » uložena
korenisko
Anonym
« Odpověď #26 v: 18. Březen 2011, 10:31 »

Dal som ju prec, pretoze sa dosÂť casto restartovala. Pripadalo mi to ako pretecenie nejakeho bufera alebo pamati - neviem. Stavalo sa to napr. pri nastavovani aplikacii, pri widgetoch. A bolo aj dosÂť lagov - pouzivam LP Pro plus, nastavene elastic drawer a ten sa zasekaval...

Aj napriek tomu sa tesim, ze niekto vobec nieco robi... Dufam, ze na xda prelomia ten skazeny bootloader a potom to bude stabilnejsie.
uložena
Lukinodnas
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 18. Březen 2011, 17:58 »

Tak po tom co mi dneska mobil odmitl najit wifi site jsem presel na jinou Rom, tota bode dobra, az bude dotazena, ale zatim bohuzel neni...
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #28 v: 18. Březen 2011, 18:41 »

notabene Nelze srovnavat. Froyo je rychlostne na uplne jinem levelu, nez EcLair.
uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 18. Březen 2011, 19:15 »

neskusite sem niekto hodit linpack nejakej 2.2 romky? celkom by ma zaujimalo ci to da natolko viac aby som skusil instalovat
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 16
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Froyo ROMS pro prcky se blizi!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 17 dotazů.