SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 10:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Ostatni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Immortal P990i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Immortal P990i  (Zobrazeno 2504 x)
b6h3
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i

Zobrazit profil
« v: 18. Prosinec 2010, 17:15 »

P990i mam necele 4 roky. Od koupe jsem ani jednou nepreinstalovaval FW a ani neobnovoval tovarni nastaveni. Pravda, zasekanej je tezce. Po zapnuti telefonu mi normalne naskoci plocha a cekam jeste dalsich 40" nez zacne reagovat. Kdyz dojde SMS, tak otviram obalku cca 6" Ale pres vsechno to svinstvo co je tam za ty leta nacpany jede (po softwarove strace) dost dobre (nikdy zadna chyba, nebo neco podobnyho) coz se ale neda rict o hardweru. Spadnul mi snad milionkrat a ne nekde do travy nebo doma na koberec (coz samozrejme taky) ale hlavne ty pady na beton a podobne tvrde povrchy, parkrat za behu, kdy si chudak poskakal a jeste se projel. (Znamy mel HTC myslim ze MDA III, jednou mu spadnul v sede na lavicce (cca 50cm) na zada a mel po displayi) zato moje (mozna ze to snesou vsechy) P990i vydrzi rany pesti do displaye, je az neuveritelny kolik vyprasku vydrzi. Bit sem ho zacal asi 4metry zpatky, kdyz po jednom vazne smrticim padu lehce prasknul kryt a od te doby s nim staci lehce klepnout nebo zatrast a v tu ranu je off a nejde zapnout, jedine co pomaha je prave ta slupka ze predu, ze zadu nepomaha. Mozna by to mohlo byt i tim ze drzi jen na 3 sroubkach a z toho dva jsou krizaky do krytu konektoru pro flip. navic je to na obou stranach ulomene, takze vlastne drzi na jedinem sroubu vedle LEDky. To ale porad nic neni. Pred tydnem si definitivne obhajil svou nesmrtelnost pri prudkem narazu do litinoveho radiatoru. Nesel zapnout, buseni do hrudi nemelo zadnou ucinnost, tak sem se rozhodl to s nim skoncovat. Telefon odletel k 3m vzalenemu topeni o ktere se nehezky poranil, diky absenci sroubku se neroztristil plast (prasl jen u sroubu vedle predni kamery, ten sem pak dal na druhou stranu k LED) ale rozpadl se na casti (upadly obe bocnice z krytu, horni krytka kterou sem uz nenasel, dal je pokrivena deska klavesnice, chybi predni kamera a indikacni LED) a ja se chystal se s nim rozloucit na vzdy, hezky sem ho poskladal a chystal se ulozit ho do krabice a mezi tim jen tak zkusmo zmack tl.power a neveril vlastnim ocim (i usim, sel zase zvuk po delsi dobe) nejen ze telefon bez problemu nabehl, ale hlavne se nevypnul pri kazdem otresu. Tak sem ho lehce zpevnil lepidylkem, dotahl posledni sroubek co mi zbyl a nakonec sem to zavrsil obnovenim tovarniho nastaveni. Neuveritelny jakej je z neho vcil rychlik! Skoro jako novej. teda az na tohle:

uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ3  |  Ostatni (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Immortal P990i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.043 sekund, 18 dotazů.