SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 11:02

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dotaz - je na SEUS aktualizace pro custom Vodafone CZ - 1236-7365 ?
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Dotaz - je na SEUS aktualizace pro custom Vodafone CZ - 1236-7365 ?  (Zobrazeno 3945 x)
zapalkam
Uzivatel
Telefon: Xperia X2, X10 Mini

Zobrazit profil
« v: 12. Prosinec 2010, 09:33 »

Respektive, mate nekdo jiz telefon s timto custom cislem aktualizovany na FW 2.1 ? Vcera jsem zkousel nastavit z me soucasne ROM UK Generic (1237-0392) na puvodni customizaci telefonu - zmenou kodu dle navodu build. prop - ale ac zmeneny soubor mam v telefonu - na SEUS mam hlasku, ze mam nejnovejsi aktualizaci a navic ani nenabidne reinstalaci. Tak nevim, jestli je chyba v nastaveni v root build.prop - nebo jeste neni tato verze na SEUS. Diky.
uložena
Pekony
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 12. Prosinec 2010, 09:39 »

Restartoval jsi nejprve telefon pred vypnutim a pripojenim k SEUSU. Uz to tady jednou bylo, ze po prepsani souboru build.prop a pripojeni SEUS nic nehlasil. Po restartu SEUS fungoval.
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
zapalkam
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Prosinec 2010, 14:04 »

Restartoval - jak jest psano v navodu. Zkousel jsem to 2x - vzdy stejny vysledek. Navic kdyz porovnam build.prop meho telefonu a build.prop z techto stranek (pro verzi UK) - mam v uvodu nekolik radku, ktere tam v originale nejsou - nemazal jsem je - tak nevim, jestli SEUS, jak bylo psano v jinem tematu - jiz nelustruje telefony k provedeni reupdate a nepovoli aktualizaci na jinou custom verzi.
Zde jsou ony radky navic:
---
##### Merging of the /util/data/semc_kernel_time_stamp.prop file #####
ro.build.date=Tue Aug 24 17:33:06 2010
ro.build.date.utc=1282663986
ro.build.user=SEMCUser
ro.build.host=SEMCHost

##### Final patch of properties ##### pak jiz pokracuje stejna sekvence...tak nevim, vecer to zase zkusim...)
uložena
zapalkam
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 12. Prosinec 2010, 18:36 »

Tak je to tak - hotovo - po zadani do build.prop kodu 1237-0311 - to jsou cisla za CDF - je update na svete - po pouziti SEUS je v telefonu customizovana verze Vodafone CZ (E10i VODAFONE_CZ CDF1237-0311   1236-7365  Vodafone CZ/Black)
Z rozdilu - neni voice search na panelu google, neni ikona UEFA, telefon se sam nastavil na internet...
uložena
zapalkam
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 14. Prosinec 2010, 17:58 »

Tak jeste jeden poznatek - ve srovnani s Generic UK verzi - zlepseni spotreby baterie - na verzi VF-CZ je mensi spotreba baterie - vysvetleni nemam - ale na webech XDA se toto take diskutuje - po jednodennim beznem pouzivani (internet do 1 hod., telefon) cca 75 % za 24 hod. - coz je lepsi i nez na verzi 1.6. Subjektivne i zlepsena rychlost aplikaci - respektive prochazeni menu apod. P.S.: nejsem zamestnanec VF...)))
uložena
macros
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X8

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 14. Prosinec 2010, 23:09 »

Mohl by nekdo napsat strucny navod nebo dat odkaz jak to teda udelat diky hledal jsem jsem a nic asi malo Sad
uložena
zapalkam
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 15. Prosinec 2010, 09:26 »

Muj postup: (myslim, ze se moc nelisi od navodu zde na foru v navodech)
1. provest root pomoci aplikace Z4root (doporucuji stahnout *.apk soubor z netu a ulozit na pameÂťovou kartu) - provedl jsem permanentni (lze i temporary)
2. po rootu nainstalovat root explorer - pak v adresari system v telefonu najit soubor build.prop - ja osobne kopiroval na pameÂťovou kartu a pak na plochu PC (zustala mi zaloha)
3. otevrit v programu Notepad+++ - v souboru build.prop. na plose PC zmenit vsechna 3 cisla FW (puvodne jsem mel Generic UK - 1237-0392 na cislo 1237-0311) a ulozit zmeny (zazalohovat puvodni)
4. pak zkopirovat po pripojeni na pameÂťovou kartu telefonu
5. pak pomoci root exploreru prepsat puvodni soubor build.prop ve slozce system novym upravenym
6. restart telefonu - pak vypnuti
7. pripojit k SEUS dle klasickeho navodu - zvolit instalace a cekat
8. pak dle chuti - ja osobne pouzivam telefon s rootem - pokud zrusit root - nainstalovat znova Z4root a po spusteni unroot
uložena
babyb
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: X8, X10mini Pro

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 19. Prosinec 2010, 20:09 »

Mohl bych poprosit o zaslani originalniho build.prop od vodafonu pro X8ku na email? ja vul jsem si ji smazal... dost by mi to pomohlo... nebo aspon kompletni vypis souboru sem na plochu... Diky moc... Roll Eyes
uložena
zapalkam
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 20. Prosinec 2010, 20:14 »

Ja mam X10 Mini - tak Ti nepomuzu...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Dotaz - je na SEUS aktualizace pro custom Vodafone CZ - 1236-7365 ?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.038 sekund, 18 dotazů.