SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
23. Březen 2025, 05:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Multitouch miri do Sony Ericssonu X10 (diskuze k navodu a dojmy)
Strana: 1 [2] 3 4 ... 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Multitouch miri do Sony Ericssonu X10 (diskuze k navodu a dojmy)  (Zobrazeno 45691 x)
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 18. Listopad 2010, 11:18 »

Ti lama nauc sa najskor pravopis  Smajlík A ked to vies, tak porad ostatnym, ako sa da zmeniÂť generic 2.1 na npr. T-Mobile SK 2.1, ked bude k dispozicii.
EDIT: Takze navod na rebrand 2.1 je na XDA.
« Poslední úprava: 18. Listopad 2010, 11:34 od Jozef35 » uložena
BJ.Armstrong
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 18. Listopad 2010, 11:25 »

Ludia co tu splietate display? Samotny display moze byt akej kolvek znacky lebo display nema nic spolocne s tym dotikom. Vsetko zabezpecuje touch screen a je len na tom touch screene kolko vrstiev obsahuje a podla toho sa uvadza ze ci podporuje jeden, dva alebo viac dotik a je nakalibrovany podla displaya vlastne je to ako touchpad na notebookoch len je priesvitny a je umiestneny nad displayom.
Tak sa ospravedlnujem za nespravne pouzitie vyrazov. Samozrejme  displayom som nemyslel samotne LCD, ale Digitizer a dotykove riesenie ako take.

uložena
palino911
Anonym
« Odpověď #17 v: 18. Listopad 2010, 11:40 »

ok jozko a klud a neboj sa :-D
« Poslední úprava: 22. Leden 2011, 21:01 od palino911 » uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 18. Listopad 2010, 12:03 »

Tak sa nehraj a sleduj pekne pani uciteÂľku, lebo dostanes paÂťku  Mrknutí
Rebrand je tu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=824711
uložena
michalko58
Uzivatel
Telefon: T29, T68i, T610, K600i, K610i, K530i, X10 Mini Pro, momentalne Elm

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 18. Listopad 2010, 12:14 »

A ake su to vyhody tej brandovanej verzie???  Shocked Vsetko sprznene a obmedzene?
Netaraj ked nevies  Mrknutí Eo je sprznene a obmedzene Shocked T-Mobile Sk nemeni ziadne farby ani animacie. Jedina znamka brandovanie je ta, ze ked mi zblbne pripojenie na internet (co sa mi uz 2 krat stalo), staci stlaciÂť Reset to default a MMS aj internet funguje. BlbosÂť ale potesi. No a vymazaÂť bookmarks hadam zvladne kazdy. Navyse malokto pouziva original browser a ak ano, tak ak v nom nema home screen a odkazy od operatora, ma ich tam od SE.

To pokladas za vyhodu mat brandovany telefon? Som mal este kedysi K530i od orange a bol to strach a hroza. Polovica veci nefungovala ako mala. Velmi rychlo som tam nahodil original soft. Najvacsou nebyhodou brandovanych telefonov je vsak velmi oneskorena aktualizacia SW, pripadne ziadna aktualizacia. Si asi jediny komu to takto vyhovuje.

A ked si nedokazes nastavit net a mms tym, ze vyplnis par policok v nastaveniach, tak prosim, nech sa paci.  Grin

uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 18. Listopad 2010, 12:37 »

Eece nevies citaÂť? Ved som ti jasne napisal a HUdasp takisto, ze nic z toho co spominas na brandovanu X10 neplati. Takze nevyhoda ziadna. A nastaviÂť si internet viem, ale jednoduchsie je to jednym tlacitkom ako to vypisovaÂť. No a co sa tyka aktualizacii, tak to je irelevantne. ÂŽe treba raz za zivotnosÂť telefonu pockaÂť mesiac dlhsie na zasadnu aktualizaciu? To nie je nevyhoda brandovanych telefonov ale vlastnosÂť SE. Kto chce pocka, kto nechce nepocka. Nieco za nieco. Ver tomu ze 90% zakaznikov pocka. Vacsina ani netusi co to nejaky Android je, nie to este ci maju 1.6 alebo 2.1. Keby priniesol 2.1 zasadnu zmenu, tak uz ho mam. Ale nepriniesol v podstate nic okrem par novych aplikacii co nebezia na 1.6.
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #21 v: 18. Listopad 2010, 12:47 »

Mno ja nevim, ale kdyz porovnam cistej EcLair, co jsem mel na Milestone s Donutem na X8, tak zasadni inovace zadne - az mne to prekvapilo (teda skoda Launcheru Pro, ale tu chvilku s ADW snesu). Takze kdo neni vylozene rejpal, tak si zmeny sotva vsimne.

Co ma spolecnyho brandovani a verze Androida s Multitouchem na X10? Roll Eyes
uložena
palino911
Anonym
« Odpověď #22 v: 18. Listopad 2010, 12:51 »

Ja neviem je to vec vkusu ale 2.1 plusy pre mna: angry birds :-)
lepsie reakcie ako 1.6 predsa len je to ux veteran
krajsie prostredie samozrejme default nie launcher
a tych programov sa zopar najde ktore vyzaduju 2.1 a su aj k niecomu dobre napr skype atd.Dockat sa 2.1 od t mobile januar :-D
uložena
michalko58
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 18. Listopad 2010, 13:30 »

Eece nevies citaÂť? Ved som ti jasne napisal a HUdasp takisto, ze nic z toho co spominas na brandovanu X10 neplati. Takze nevyhoda ziadna. A nastaviÂť si internet viem, ale jednoduchsie je to jednym tlacitkom ako to vypisovaÂť. No a co sa tyka aktualizacii, tak to je irelevantne. ÂŽe treba raz za zivotnosÂť telefonu pockaÂť mesiac dlhsie na zasadnu aktualizaciu? To nie je nevyhoda brandovanych telefonov ale vlastnosÂť SE. Kto chce pocka, kto nechce nepocka. Nieco za nieco. Ver tomu ze 90% zakaznikov pocka. Vacsina ani netusi co to nejaky Android je, nie to este ci maju 1.6 alebo 2.1. Keby priniesol 2.1 zasadnu zmenu, tak uz ho mam. Ale nepriniesol v podstate nic okrem par novych aplikacii co nebezia na 1.6.

Tak mne to je v podstate ukradnute, maj si aky chces, ale nevychvaluj tu brandovane telefony do nebies.  Tongue Ked to je podla teba s oneskorenim aktalizacie iba mesiac, tak si velky optimista. A ak podla teba nie je telefon takmer vobec brandovany na co potom TM tak dlho caka?  Shocked Sa zamysli, asi nie kvoli tomu jednemu tlacidlu automatickeho nastavenia netu a mms. Plus este, kedze mas telefon od TM, je pravdepodobne aj blokovany na jeho siet.
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 18. Listopad 2010, 13:34 »

Blokovat se telefony v EU nesmi a laskave pokracujte debatu v prislusnem topicu, nebo si zalozte novy.

Tato debata nema s Multitouchem nic spolecnehoAngry
uložena
BJ.Armstrong
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 18. Listopad 2010, 17:13 »

Ked uz sme OT a tema sa pravdepodobne rozdeli alebo premaze...
Neviem, ako v EU, ale na slovensku T-Mobile blokuje vsetky telefony. A Orange sice tvrdi, ze neblokuje, no napriek tomu sa este v niektorych akciach objavuju blokovane telefony.
uložena
michalko58
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 18. Listopad 2010, 19:10 »

Presne tak a aj tu na fore niekto spominal ze ma blokovanu X10 mini z UK... Tymto by sme ten OT mohli aj uzavriet Roll Eyes
uložena
kordo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia NEO viac ich sem pisaÂť nebudem, lebo by sa sem ani nevosli :D

Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 19. Listopad 2010, 07:42 »

Ked uz sme OT a tema sa pravdepodobne rozdeli alebo premaze...
Neviem, ako v EU, ale na slovensku T-Mobile blokuje vsetky telefony. A Orange sice tvrdi, ze neblokuje, no napriek tomu sa este v niektorych akciach objavuju blokovane telefony.
jedine telefony ktore pomaranc blokuje su k prima kartam inak akciove vobec neblokuje
uložena

Nevies opytaj sa...
BJ.Armstrong
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 19. Listopad 2010, 17:30 »

Akciou nemyslim telefony ku ktorym je poskytovana zlava pri viazanosti pausalu. Myslim akciovu ponuku, ako bol napriklad prima balik za 10 eur s N 1616 a nejakym samsungom, ani telefony s prima balikmi sa vsetky neblokuju.
uložena
tomasmate
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C902, X10

Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 18. Leden 2011, 10:11 »

A je to tu! Smajlík
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=sk&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=ja&tl=sk&u=http%3A%2F%2Fwww.sonyericsson.co.jp%2Fcompany%2Fpress%2F20110118_xperia.html&act=url
uložena

| Sony Ericsson Xperia X10 Android 2.1 * MH-500 * 8GB Micro SDHC |

| Sony Ericsson C902 R3GA004 * HPM-82 * NEW Sony M2 16GB |
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Multitouch miri do Sony Ericssonu X10 (diskuze k navodu a dojmy)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.052 sekund, 17 dotazů.