SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 16:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Menu X8, X10, X10 Mini(Pro) - Android 2.1 - v novych barvach (diskuze)
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Menu X8, X10, X10 Mini(Pro) - Android 2.1 - v novych barvach (diskuze)  (Zobrazeno 70804 x)
dartananr
Uzivatel
Telefon: xperia Arc

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 17. Listopad 2010, 11:14 »

Tak ja to este skusim, len sa mi stale potom nechce instalovaÂť na novo cely android nevies ako by sa dalo jednoduchsie vratiÂť na povodnu verziu?
uložena
tomomik
Uzivatel
Telefon: Xperia10 Mini

Zobrazit profil
« Odpověď #61 v: 17. Listopad 2010, 13:47 »

to dartananr: mne robi market to iste. Stiahne aplikaciu, ale pri instalacii si vynuti zatvorenie... Tiez instalujem rozne temy, ktore este aj sam upravujem, ale ja sa hram len so samotnym frameworkom. Ten by nemal mat vplyv na market. Daj vediet, ci ti to robi po preinstalovani androidu...  Undecided
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #62 v: 17. Listopad 2010, 13:51 »

Pokud chcete jako pozadi menu pouzit jakykoliv vlastni obrazek, nyni uz mate moznost dle tohoto navodu:

http://forum.semania.cz/index.php?topic=27318.0
uložena
dartananr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 17. Listopad 2010, 14:18 »

to dartananr: mne robi market to iste. Stiahne aplikaciu, ale pri instalacii si vynuti zatvorenie... Tiez instalujem rozne temy, ktore este aj sam upravujem, ale ja sa hram len so samotnym frameworkom. Ten by nemal mat vplyv na market. Daj vediet, ci ti to robi po preinstalovani androidu...  Undecided
[/quote
Ved to som uz pisal vyssie, po preinstalovani androidu ide market super, nainstalujem nejaku ciernu farbu,podÂľa navodu a market zasa nejde. Preinstalujem android na novo a market funguje tak teraz neviem.............
uložena
dartananr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 17. Listopad 2010, 19:27 »

Nikto na nic neprisiel???
uložena
tomomik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 17. Listopad 2010, 19:55 »

...teraz som nahodil origos povodny framework, a market stale blbne. Na xda fore ma tento problem tiez dost ludi, niektorym sa to vyriesilo "samo". Pockam par dni, ci sa market neumudri, ak nie, tak budem musiet skusit to preinstalovanie (aj ked si myslim, ze to nepomoze)

edit: problem s marketom vyrieseny (riesilo sa to aj tu na fore) - vymazal som aktualizacie marketu v spravcovi aplikacii (nastavenia/aplikacie/market - odinstalovat aktualizacie). Vyskusane s ciernym modifikovanym frameworkom.
« Poslední úprava: 17. Listopad 2010, 20:52 od tomomik » uložena
dartananr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 17. Listopad 2010, 21:46 »

prave to skusam vymazal som aktualizacie a market mi sÂťahuje aplikaciu uz 10 min. a nic
A to som tam zatiaÂľ ani nenainstaloval ciernu....
uložena
qweyd
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 18. Listopad 2010, 01:20 »

jakym zpusobem lze upravu odinstalovat?
na mini funkcni - nicmene se mi osobne nezamlouva  Angry

diky
taky me to sere, a cely system kvuli toho preinstalovat nechci! poradte pls nekdo rychle nebo me trefi :p
uložena
RedRose
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Google Nexus S

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #68 v: 18. Listopad 2010, 05:11 »

ja tam stelnul "X10 Full Black" a je celkem v pohode (Martket jde normalne) ale cerno-cerny je jen ve svisle poloze... v landscape se na pozadi objevuje ta drevena tapeta coz se mi moc nelibi...

je to normalni nebo se mi neco nepovedlo? Mrknutí
uložena

Motorola D160 | Motorola M3888 | Ericsson A1018s | Ericsson T18i | Ericsson T65 | Siemens ME45 | Sony Ericsson T630i | Motorola MPx220 | Motorola V500 | HTC Wizard | Sony Ericsson D750i | Nokia N73 | Sony Ericsson W800i | Nokia N82 | HTC Diamond | Sony Ericsson Xperia X1 | Sony Ericsson W995 | Sony Ericsson Xperia X10i Mini | Sony Ericsson Xperia X10i | Sony Ericsson Z310i | Sony Ericsson Xperia Mini Pro | Google Nexus S
qweyd
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 18. Listopad 2010, 13:29 »

zdravim, mam problem s marketem. hral jsem si z barvami nakonec se mi podarilo zmenit vsechny tapety od sms po mediascape krome te uvodni brazovky. Ale to neni az tak podstatne... Chci zapnout market a ejhle, musite se prihlasit a synchronizovat, v pohode... ale.. prihlasovani se nezdarilo ;( nevi nekdo co s tim?? Sad
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #70 v: 18. Listopad 2010, 16:50 »

Dark Orange menu, zatim tedy pouze v Alpha verzi, ale vypada pekne Smajlík

http://www.edisk.cz/stahni/20787/X10_Orange_Alpha.rar_14.35MB.html

uložena
dartananr
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 18. Listopad 2010, 18:19 »

vymazal som aktualizacie marketu v spravcovi aplikacii (nastavenia/aplikacie/market - odinstalovat aktualizacie).
Toto funguje, len to treba spraviÂť tesne pred sÂťahovanim s marketu aspon u mna to tak zacalo fungovaÂť.
ZatiaÂľ market slape.
uložena
qweyd
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #72 v: 18. Listopad 2010, 20:55 »

nj, jenze ja zadny market ve spravci aplikaci nemam Sad ale nainstalovany je.. nechapu
uložena
tomomik
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 18. Listopad 2010, 21:02 »

lavym tlacitkom si zobraz moznosti, vyber "filtrovat" a tam daj zobrazit vsetky aplikacie...
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #74 v: 18. Listopad 2010, 21:22 »

ja tam stelnul "X10 Full Black" a je celkem v pohode (Martket jde normalne) ale cerno-cerny je jen ve svisle poloze... v landscape se na pozadi objevuje ta drevena tapeta coz se mi moc nelibi...

je to normalni nebo se mi neco nepovedlo? Mrknutí
je to normalni, ale opravim to Smajlík (sam land nepouzivam, tak se mi to nechtelo menit ))
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 15
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Root a upravy s nim spojene (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Menu X8, X10, X10 Mini(Pro) - Android 2.1 - v novych barvach (diskuze)
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.