SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 11:01

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Chysta se nastupce Sony Ericssonu X10?
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Chysta se nastupce Sony Ericssonu X10?  (Zobrazeno 23990 x)
mizzou
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C905, W995, Vivaz, Xperia X10, Xperia Arc

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 14. Listopad 2010, 01:01 »

tiez by som si prial nieco podobne s verziou android, hlavne s fotakom ako je uvedeny u X7 mini, tiez mi je blizsi display 3,5"... verim, ze este bude nieco podobne predstavene v androide
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #46 v: 14. Listopad 2010, 07:27 »

Widle jsou zatim zp*aseny Microsoftem, ale myslim, ze to chce cas na odlazeni. Jinak X7 by si asi zaslouzila svuj chlivek, jelikoz s nastupcem X10 ma pramalo spolecneho. Jinak vidite nejaky smysl a pointu v oznacovani Xperii?
« Poslední úprava: 14. Listopad 2010, 08:31 od HUdasp » uložena
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 14. Listopad 2010, 08:21 »

ano, celkovo win 7 by si zasluzil vlastny chlievik, imho zatial polovicny system, ale podla mna potencial ma, a ako taky sa mi paci

Kazdopadne, myslim ze u androidu si mozme nechat zajst chut, ak dobre pocitam SE ma predstavit 7 telefonov: X7, X7 mini, X12, X12 mini, X12 mini pro, yendo s qwerty, a jeden mobil na A200. Pricom podla dostupnych informacii ma X12 mat akurat full HD natacanie, a nejaky "super" display. Telefon mozno bude niest branding Bravia namiesto Xperia. Preto si myslim ze ani u malych krpcov sa velmi nemame na co tesit. Trochu vacsi display, rozlisenie nam ostane rovnake, snad 800 Mhz procesor + fotoaparat s 720p natacanim videa. Tod moja prognoza.

Ale ak by prisiel SE s hw X7 mini s androidom, myslim ze by mal velky uspech aj keby v tom bola 2.1. Takyto hw si praje vela ludi a zatial na trhu nie je ani jedine zariadenie ktore by nieco podobne poskytovalo. Takto SE neprinesie medzi androida nic nove, akurat stary operacny system. Proste ak chce zabodovat so starou verziou OS, musi priniest nieco sakra nove, inovativne, cim ludi k sebe pritiahne, fotograficke schopnosti x7 mini by tym urcite boli
« Poslední úprava: 14. Listopad 2010, 08:39 od Piti20 » uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #48 v: 14. Listopad 2010, 12:08 »

Xperia ma byt neco "lepsiho", jak jiz tu nekdy bylo zmineno. Proto tam byla zarazena i X3 Pureness. Ale Symbian asi povazuji za neco podradneho...
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
JJF
Uzivatel
Telefon: Xperia X10, X1

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 14. Listopad 2010, 12:24 »

No neviem, WP7 zabudol vsetko dobre co WM vedel a prebral vsetko najhorsie z Androida a iPhone. Z prvych recenzii mam dojem, ze to speje spaÂť k "hlupym" telefonom. Americky zakaznik asi nechce sotisfikovany telefon. Tymto smerom ale chcel isÂť aj iPhove a Android a nakoniec je z nich taky kockopes medzi "hlupym" telefonom a WM. To co Microsoft predstavil je podÂľa mna otras, ale ked to dostane normalnejsiu podobu, moze to byÂť uspesne. Bezny zakaznik sa nepotrebuje hrabaÂť v telefone ale chce telefonovaÂť, SMSkovaÂť, pozrieÂť si video, fotky. Tak ako klasicky internet aj chytre telefony speju k zaniku. Ja by som asi privital WM6.5 s vykonnym HW.
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #50 v: 14. Listopad 2010, 12:39 »

JOzef35: Ak k tomuto speju smarty, tak .... Angry
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #51 v: 14. Listopad 2010, 12:42 »

Android verze 1.0 v prvnich kouscich na G1 stal taky za houby a ten telefon nikdo nechtel.. chce to cas.
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 14. Listopad 2010, 12:58 »

podla mna je w7 nadejna platforma, ma sa este co ucit, ale je minimalne 100% ucelna a efektna, ziadne pozlatka, ziadne neskutocne krasne widgety, ziadne super launchery... proste jednoducha plocha so stvorcami, ktore ma dostanu vsade tam kam potrebujem a menu spravene uplne rovnako. Tym nechcem povedat ze je to super system, naznacujem iba, ze ma (minimalne pre mna) velky potencial a ak dokaze vylepsit niektore nedostatky (flash, multitasking...) tak mozno sa raz aj stretneme. Mozno by som konecne netunil kazdy mm stvorcovy k svojmu obrazu, nebolo by co  Smajlík
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 14. Listopad 2010, 13:38 »

To ano, ucelne to bude. Ale bude to telefon pre "blbych". Chcem volaÂť, stlacim tento gombik, video - tento, pocasie - tento. ÂŽiadna kustomizacia alebo nedajboze prehrabavanie sa v suboroch. "Hlupy telefon". A tie stvorce su podÂľa mna otrasne. To sa hadam bude daÂť zmeniÂť. Je fakt, ze toto si ziada trh. Ale myslel som, ze smarty maju dosÂť zakaznikov aby prezili  Huh
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #54 v: 14. Listopad 2010, 13:51 »

nezdielam tvoj nazor. podla mna prave to je mudre, stlacim gombik - volam, stlacim gombik -posielam sms. Hlupe je podla mna sa ku vsetkemu zlozito prehrabavat. Chcem si pustit hudbu? pustim si ju. Video v super kvalite? Nie je problem. Chcem si zahrat hru? nech sa paci... a tak by som mohol pokracovat dlho a dlho. Co viac este treba? Je vam "iba" 16 GB pamate malo?  prosim vas... Roll Eyes Nie je to system v ktorom sa treba hrabat (ako android). Dobre, ak sa vam nepacia stvorce tak asi mate smolu ale podla mna W7 (zatial s chybami) poskytuje vsetko co uzivatelovi treba a ak to neposkytuje, verim ze coskoro bude.
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #55 v: 14. Listopad 2010, 17:08 »

Homescreen ze ctverecku se mi take libi. Nazory na vestavenou pameÂť se mi momentalne meni (snesu to), ale proboha aÂť to je flash pameÂť a ne zazdena SD karta (jak to to je u nejakeho HTC).
uložena
JJF
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 14. Listopad 2010, 17:21 »

nezdielam tvoj nazor. podla mna prave to je mudre, stlacim gombik - volam, stlacim gombik -posielam sms. Hlupe je podla mna sa ku vsetkemu zlozito prehrabavat. Chcem si pustit hudbu? pustim si ju. Video v super kvalite? Nie je problem. Chcem si zahrat hru? nech sa paci... a tak by som mohol pokracovat dlho a dlho. Co viac este treba? Je vam "iba" 16 GB pamate malo?  prosim vas... Roll Eyes Nie je to system v ktorom sa treba hrabat (ako android). Dobre, ak sa vam nepacia stvorce tak asi mate smolu ale podla mna W7 (zatial s chybami) poskytuje vsetko co uzivatelovi treba a ak to neposkytuje, verim ze coskoro bude.
No ale to vie kazdy "hlupy" telefon. Vyhoda smartov bola prave v tom, ze sa dali upraviÂť a rozsiriÂť o X aplikacii. Android sice nie je ako WM 6.5, ale ponuka celkom siroke moznosti. Ale suhlasim, ze 99% Âľudi potrebuje jednoduche zariadenie. Len si neviem predstaviÂť potom SE telefon, kde mi natvrdo vnutia 90% veci, co sa nebudu daÂť zmeniÂť. To sa budu najskor musieÂť nauciÂť robiÂť telefony. Neviem si predstaviÂť X10 bez moznosti uprav.
uložena
obluda zelena
Uzivatel
Telefon: Nokia N8-00

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #57 v: 14. Listopad 2010, 17:24 »

Minimalne X7 mini vypada na fake. Nizke ozanaceni, 10 MPx foÂťak, ktery nikdo nema. Psali to i na Esatu a me se to taky nezda, ze by byla skutecna.
Hlavne ale aÂť SE uz neco predstavi, je to nuda, dlouho nic a kazdy tvrdi jine informace o novych modelech, takze zase nic nevime. Ach jo.
uložena

Obcas se tady objevim.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 14. Listopad 2010, 17:25 »

podla mna sa chcu vyvarovat toho ze predstavia model rok pred realnym zaciatkom predaja

edit: tych 10,1 MPx je skutocne podivny parameter, a koniec koncov taktiez 3x opticky zoom + xenon... kazdopadne sony na nieco podobne technologiu urcite ma
« Poslední úprava: 14. Listopad 2010, 17:35 od Piti20 » uložena
mizzou
Uzivatel
Telefon: C905, W995, Vivaz, Xperia X10, Xperia Arc

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 17. Listopad 2010, 12:28 »

Tak sa zase nieco pohlo dalej ohladom nastupcu X10, na mobile-rewiew predstavili nove obrazky anzu X12 s upresnenim specifikacii, z ktorych som nie mierne ale dost sklamany, mam z toho zmiesane pocity, na dnesne pomery pomerne slabe specifikacie voci konkurencii na top model od SE, lacno posobiace materialy, celkovo posobi ako mierne upravena X10 s odobratim toho najdolezitejsieho cim sucasny model vynikal - designoveho sexappealu, pri citani inych diskusnych for sa skor priklanam k nazoru ze sa nejedna o realny model telefonu ale nejaky starsi prototyp, samotny SE nic nekomentuje a vsetko su to len info z druhej tretej ruky, ci eldara murtazina ci inych zasvatenych informatorov, najlepsie bude si pockat na oficialne predstavenie, hadam to bude zo strany SE skutocne prekvapenie
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Chysta se nastupce Sony Ericssonu X10?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.049 sekund, 17 dotazů.