SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
11. Květen 2025, 22:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA X8 v redakci - mate otazky?
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 26
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson XPERIA X8 v redakci - mate otazky?  (Zobrazeno 145806 x)
Pupu
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 02. Říjen 2010, 17:05 »

A kdybys to mel oznamkovat jako ve skole i ve srovnani s velkou X10, jak by to dopadlo plz? Nahodou HTC Wildfire si v rukou nemel?
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #61 v: 02. Říjen 2010, 17:26 »

Tak X10 ma fotoaparat skvely, tam je to na 1. U X10 Mini je to slabsi, tam je to podle me lepsi dvojka. Ocekaval bych o neco vice, ale porad je to lepsi, nez u vetsiny soucasnych telefonu. X8 bych dal 3 minus - mezi telefony bez AF docela dobre vysledky, obecne ale zadny zazrak a s prvnimi dvema zminovanymi nesrovnatelne. Wildfire jsem porovnaval vcera, kvalita fotek je podobna, jako u X8, mozna o chlup lepsi
uložena
Drak246
Uzivatel
Telefon: SE W610i

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 07. Říjen 2010, 15:16 »

Ma vse co x10 Mini ale vetsi displej a proc je tak levnejsi ,vim chybi mu Af ale nic vic ne?
uložena
dark_hood
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X10

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 07. Říjen 2010, 18:35 »

podÂľa mna foÂťak na X10 by mohol byÂť lepsi. hlavny dovod je problematicke zaostrovanie. napr. Nokia N97 mala PODSTATNE lepsie fungujuci AF. sice riesiÂť foÂťak pri mobile nema vyznam Cheesy
uložena
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #64 v: 09. Říjen 2010, 13:59 »

Tak to vypada, ze X8 je skladem u Vodafone. Polozka neni k dispozici zmizla.

Otazka asi na jozku - pojedou na X8 ficurinky (root, zmena barev menu) dle navodu na prcky X10? predpokladam, ze nikoliv, ale tak optat se muzu:)
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #65 v: 09. Říjen 2010, 14:05 »

Root nejde (tedy zatim), takze tim je to dano Smajlík. Ale uvidime, co na to komunita... M2l jsem X8 o dost drive, nez se zacal prodavat, zatim podle me nebyl cas neco zkouset a sam jsem mel narizene telefon udrzet funkcni Smajlík. Tehdy jeste v SEUSu nebyl a moc jsem to nechtel pokouset...
uložena
Macik68
Uzivatel
Telefon: C702, X8, Arc S

Zobrazit profil
« Odpověď #66 v: 14. Říjen 2010, 15:01 »

Tady je docela zajimava recenze na X8. Bylo to svedsky, tak jsem to uvrhl do google translatoru a ejhle, da se z toho pochopit o co autorum slo.
http://translate.google.cz/translate?js=n&prev=_t&hl=cs&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=sv&tl=cs&u=http://www.swedroid.se/test-av-sony-ericsson-xperia-x8/

Jinak me se X8 docela libi, zvazuji, ze bych po letech opustil c702. Nicmene protoze zas tak SE s tou aktualizaci na android 2.1 neverim, tak se znovu zeptam na prenost souboru pres BT. Pochopil jsem zde na foru, ze prenos souboru lze provest pomoci aplikace z markteru "Bluetooth File Transfer", ale jestli to chapu dobre, tak soubor lze timto pouze poslat. Vyplyva z toho tedy, ze pokud bych chtel neco poslat z SE c702 na SE Xperia X8 tak to nejde? To mi prijde trochu zvlastni. Autofokus sice trochu mrzi ale neni zasadni - mobil beru jen jako nouzovku, vic mi vadi absence diody, byl jsem zvykly na moznost posvitit si. Obcas se to hodilo. Nicmene cena je dost zasadnim argumentem. Nekdejsi SE W810 mi na benzince vypadl z ruky a hned ho prejel kamion a jednu SE c702 jsem nechal vyprat v pracce. Takze drahe telefony - to neni nic pro me  Smajlík

Edit: Tak jsem na strankach Bluetooth File Transfer nasel tohle: Android 1.5/1.6: if your phone is rooted, by using a customized firmware like Dwang or CyanogenMod, then you can receive from any Bluetooth device. Otherwise, if you don't have root, you can receive only from another Bluetooth File Transfer (Android) software. Tzn. ze bez rootu prijimat soubory z libovolneho zarizeni nepujde. Pouze z druheho, ktere bude mit tu aplikaci BFT naistalovanou take.
No ale to neva. Stejne tu X8 objednam, abych se s tim androidem taky trochu seznamil. S omezenimi jsem za tu cenu smiren, pokud by slibovana aktualizace na verzi 2.1 byla, budu rad, ale zas se bez toho asi nezblaznim.
« Poslední úprava: 15. Říjen 2010, 10:50 od Macik68 » uložena
Lukoq3
Uzivatel
Telefon: X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 15. Říjen 2010, 20:17 »

celkom pekna konkurencia by mohol byt "orange san fancisco",( v GB uz za cca 115 €, Svk asi buduci rok) ale nehcem sa ruhat Smajlík
uložena
dracek116
Uzivatel
Telefon: SE Hazel, Micro SD HC 8GB, HPM 90

Zobrazit profil
« Odpověď #68 v: 18. Říjen 2010, 18:58 »

Ahoj chtel bych se zeptat jak se v X8 odesileji soubory pres bluetooth nebo kde se nachazi nejaky spravce souboru a jak se instaluji aplikace a hry ktere si dam do x8 z pc?Huh
uložena
Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #69 v: 18. Říjen 2010, 19:07 »

Dela se to uplne stejne, jako na kazdem jinem Androidu s tou verzi OS. Nez zacnes pokladat dotazy jako tento, tak HLEDEJ na foru a nastuduj si toto: http://wiki.androidforum.cz/index.php/Hlavn%C3%AD_strana
uložena
Calebos
Uzivatel
Telefon: xperia x10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #70 v: 28. Říjen 2010, 13:23 »

Zdravim vsechny.

Hledal jsem plnou hw specifikaci u SE androidu a nikde jsem nenasel tyto dva udaje o x8: za prve operacni pamet(ram) ... podle vsech dostupnych informaci to vypada, ze ma mensi, nez u x10 mini/mini pro a pak gpu. Predpokladam, ze nejaky graficky chip to ma, ale otazkou pro me zustava, jestli bezi napr. na Adreno 200, coz by byla pro tento model fakt bomba, i kdyz je to chip uz velmi stary a architektonicky prekonany, zvlada nativne ogl 2.0, nebo bezi x8 na necem jinem? V teto souvislosti, za coz se omlouvam, bych se radeji rovnou tady, kdyz uz se ptam i na x8, zeptal i na x10 a x10 mini/mini pro ohledne gpu. Vite nekdo na cem bezi? Predpokladam, ze x 10 mini/mini pro budou mit stejne gpu jako x8.

Za pripadne odpovedi/doplnky/opravy meho prispevku dekuji ...
uložena
Phoenix
Uzivatel
Telefon: Xperia™ X8

Zobrazit profil
« Odpověď #71 v: 31. Říjen 2010, 18:44 »

Dotaz: Je Vodafonska X8 v necem jinaci nez normalni nebrandovana?
uložena

Android 4ever
T290>K510>V630>C902>Satio™>Xperia™ X8
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #72 v: 31. Říjen 2010, 19:38 »

Myslim, ze ne, ale kdo vi. Vodafone ma momentalne na X8 exkluzivitu a v normalnim prodeji by mela byt az od nasledujiciho roku (zdroj od SE, tak snad pravdivy), takze tezko porovnat:)
uložena
Phoenix
Uzivatel
Telefon: Xperia™ X8

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 31. Říjen 2010, 19:56 »

jedine co sem nasel je po zapnuti se objevi logo Se a pak Vodafone jinak nikde nic nastavene neni
uložena

Android 4ever
T290>K510>V630>C902>Satio™>Xperia™ X8
321654
Anonym
« Odpověď #74 v: 03. Listopad 2010, 23:13 »

co rikate na jeho cernou verzi?

uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 26
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson XPERIA X8 v redakci - mate otazky?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.046 sekund, 17 dotazů.