SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
10. Záøí 2024, 12:23

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142465 pøíspìvkù v 10007 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Zylo míøí do redakce - máte otázky?
Strana: [1] 2  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Zylo míøí do redakce - máte otázky?  (Zobrazeno 22225 x)
Joza
Anonym
« v: 17. Èervenec 2010, 08:18 »

Do redakce se ka¾dým dnem dostane novinky od Sony Ericssonu - model Zylo. Dorazit by mohl u¾ zaèátkem následujícího týdne, jeliko¾ ale v tu dobu budu na táboøe, doèkáte se mých prvních dojmù a¾ za necelé dva týdny. U¾ nyní ale mù¾ete psát jakékoliv otázky na Sony Ericsson Zylo, jejich¾ zodpovìzení vás bude zajímat.
ulo¾ena
Sasakr
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Nokia E5
Pøíspìvkù: 745

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 30. Èervenec 2010, 18:00 »

Zdravím, funguje vám displej reader? Podaøilo se vám nìjak udìlat screenshoty?
ulo¾ena

Joza
Anonym
« Odpovìï #2 v: 01. Srpen 2010, 11:27 »

Mì displej reader nejede, ale blbnul mi u více nových telefonù, program se bohu¾el u¾ nevylep¹uje. Po dvou týdnech na táboøe jsem se ale koneènì dostal k vìt¹ímu vyzkou¹ení modelu Zylo. Výbava a reakce telefonu jsou dle oèekávání, v¹e funguje jak má. Co mì ale pøekvapilo nejvíce je kouzelný vzhled telefonu. Na fotografiích to tak nevypadalo, ale telefon je prostì pìkný a díky zakulaceným tvarùm se velmi dobøe dr¾í. Zatím se pøístroj líbil ka¾dému, kdo s ním pøi¹el do styku. A pøiznávám se, ¾e i mì se kulaté tvary líbí. Vedle telefonù typu X10 samozøejmì Zylo vypadá trochu chudì, ale jedná se zkrátka o pøirozenì pìkný telefon. V nejbli¾¹í dobì se mù¾ete tì¹it na fotogalerii a následnì také recenzi. Máte-li na telefon nìjaké otázky, neváhejte a ptejte se Smajlík

ulo¾ena
shakur
U¾ivatel
Telefon: SE X10
Pøíspìvkù: 1

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 07. Srpen 2010, 23:56 »

ked je v tom zakladna doska ako vo w395 tak vela stastia a hlavne pevne nervy
ulo¾ena
peterss
Anonym
« Odpovìï #4 v: 08. Srpen 2010, 00:11 »

proc ?
ulo¾ena
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 08. Srpen 2010, 10:46 »

asi mozna narazka na telefony na platforme sagem, nejsou to prave SE telefony, delaji te znacce ostudu, lidi si koupi levny se a pak si stezuji ze je to smejd, jeden taky pripad mam v praci a nevysvetlis to tomu cloveku ze kdyz ma na telefonu napis Sony Ericsson rady S,W3xx ze je to vlasne sagem.

Jinak Zylo nic prevratneho nebude, uz kvuli konektorum. Pitomy fastport a verte mi ze u hudebniho telefonu bude te konektor do roka posmrti.
ulo¾ena

Joza
Anonym
« Odpovìï #6 v: 14. Srpen 2010, 11:54 »

Zylo je samozøejmì plnohodnotný telefon na platformì A200, bohu¾el nic víc a nic míò. Trochu ¹koda, u¾ by to chtìlo nìjakou vìt¹í zmìnu. V¹echno funguje jak má, ale chtìlo by to o¾ivení, funkce co by pøitáhli nové u¾ivatele. Flac je fajn, ale kolik lidí jej vyu¾ije? Dnes a zítra se chystám tento hudební formát v Zylu potrápit, ale zázrak neèekám. U¾ proto, ¾e si myslím, ¾e nemám ¾ádná sluchátka, co by FLAC naplno vyu¾ila. Ale uvidíme...

ulo¾ena
v6ak
U¾ivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #7 v: 15. Srpen 2010, 13:31 »

Dal¹í vìc je sehnat hudbu ve flac. Já mám asi 25 trackù a to je v¹e. Zajímavé to je, ale tì¾ko to nìkoho pøitáhne. Mo¾ná se to ale stane na A200 samozøejmostí a podpoøí to takové "Co chci, to mi mobil nabízí.". A hlavnì, mo¾ná to podpoøí nabídku flacu.
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
Nitram47
U¾ivatel
Telefon: SE c905 / w995 / c902
Pøíspìvkù: 319

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 24. Prosinec 2010, 19:59 »

od utorka mam Zylo.
Plusy:
- rychlost, ktora je oproti c902 neporovnatelna, krasa, plynulost, ziadne zaseky. OM a Walkman spustene, plynuly prechod po menu  Shocked
- baterka, ktora nejakym zazrakom drzi stale, uz nejaky treti den a mam este cca polku baterky.
- velky displej (skoda, ze sa neda nastavit velkost pisma na mensie)
- dodavany ext. reproduktor MS410, hra dobre

Minusy:
- fotky, ktore su ozaj priserne. vonku este v pohode
- neviem si zvyknut na medzeru na nule, velke/male pismo na mriezke (po 7 rokoch v SE si zvykat  Cry )
- male tlacitka pod displejom, klzke numericke klavesnice

Zaujimavosti:
-walkmate je v telefone, ale viem sa k nemu dostat iba cez widgety, ktore mam vypnute na hornu sipku. zaujimave.
-aplikacia vodovaha: pohybovy senzor ukazuje nejako divne, asi o 15 stupnov inak, teda musim telefon naklonit, aby ukazoval rovinu Cheesy
este vyskusam nejake flash, ktore pouzivaju senzor. zatial nebolo moc casu.

ak mate otazky, pytajte sa.
telefon mam od T-M SK, zatial nemam v plane decustom, aj tak neviem, ci si ho necham ako hlavny. tie fotky ma dost odradzaju.
ulo¾ena

veno
U¾ivatel
Telefon: SE W20i
Pøíspìvkù: 2

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 02. Leden 2011, 21:01 »

Ahoj, mohli byste mi poradit se schématy na SE Zylo? V¹echny, které jsem postahovala mi nefungovaly a psaly, ¾e jsou nekompatibilní. Moc díky
ulo¾ena
Nitram47
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 02. Leden 2011, 22:10 »

odtialto mam 2, obe funguju http://www.myzylo.lasyk.net/Zylo/Themes/ a tych stranok je viac, staci pouzit google Mrknutí
ulo¾ena

veno
U¾ivatel
Telefon: SE W20i
Pøíspìvkù: 2

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 05. Leden 2011, 19:11 »

Mì prostì ty schémata nefungují. Myslím, ¾e není problém s nimi, ale s telefonem nebo nìjakým nastavením? Schema v telefonu vidím, ale stále mi pí¹e, ¾e soubor je nekompatibilní nebo po¹kozený. Nemáte s tím nìkdo zku¹enost? Moc díky.
ulo¾ena
Nitram47
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #12 v: 05. Leden 2011, 20:16 »

vyskusaj 8026_GothicLady.thm http://chomikuj.pl/wiesiu81/sony+erisson/motywy/8026_GothicLady,395550285.thm to mam nastavene, funkcne na Zyle. (na stiahnutie zo stranky bude treba asi registrovat.) dalsie co som skusal a slo bolo 7585_Space_Flash.thm tiez na tej stranke
ulo¾ena

palucko
U¾ivatel
Telefon: SE-rvisák
Pøíspìvkù: 18

Zobrazit profil
« Odpovìï #13 v: 08. Leden 2011, 10:54 »

ach Zylo Zylo

U nas v zaruènom SE servise sa mu hovorí PoKaZyLo  , lebo sa stale kazí paradoxne SE vymyslela skvely system ulo¾enia flex kablu ktory je prehnuty a¾ 4 krat v telefone a jeho ¾ivotnos» je velmi malá , navy¹e na star¹ích vyrobnych ty¾dnoch tam niesu nejake nalepky tak¾e sa flex doslova prederie a koniec , servis

neodporuèam
ulo¾ena
Nitram47
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #14 v: 08. Leden 2011, 16:41 »

deru sa vysuvanim a zasuvanim displeja? vyse tyzdna lezi v sufliku, pise sa na nom ako na Nokii, keby som si to skor vsimol, radsej vezmem Nokiu, mal by som to aj lepsie.
ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1] 2  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Zylo míøí do redakce - máte otázky?
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.01 sekund, 19 dotazù.