SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
21. Září 2023, 23:33

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9977 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: dlatkojan23
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Omnius v.0.05
Strana: 1 [2] 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Omnius v.0.05  (Zobrazeno 21345 x)
peterss
Anonym
« Odpověď #15 v: 12. Červenec 2010, 18:34 »

A co mazani defaultnich souboru,to zatim A2uploader s cid53 neumi nebo jsou nejake zmeny  Cheesy

a2uploader umi aj CID 53, kolikrat se to bude tady jeste opakovat ? staci pouzit GOOGLE ! pred tydnem jsem si ho omylem smaznul, behem minuty jsem ho mel za pomoci GOOGLE v NT. umi to uz daaavno, minimalne rok  Roll Eyes

skus si to tady precist, http://forum.semania.cz/index.php?topic=23126.msg188454#msg188454

za pomoci funkce FileSystem tool vlezes do mobilu a muzes tam mazat co chces. a nerikejte mi ze ne, vyhazel jsem z mobilu vse co bylo na vic.
« Poslední úprava: 12. Červenec 2010, 18:48 od peterss » uložena
wiglegummi
Uživatel
***
Telefon: SE w610i
Příspěvků: 38


Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 13. Červenec 2010, 03:54 »

No asi neumí mazat na všech platformách když jsem měl red cid tak to nešlo ale změnil jsem na brown a už to jde
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #17 v: 13. Červenec 2010, 05:38 »

aaaaaaaaaa, dalsi pan chytry se zapojil. precet sis vubec nez si odepsal Huh podival ses na odkaz co jsem tam dal ? asi tezko, jinak bys tak blbe nepsal. co mam asi ja za CID a BARVU ?? CID 53 RED. chapes to konecne ? a VYHAZEL JSEM VSECHNO ! vzdy je chyba mezi klavesnici a zidli.
uložena
mforce
Uživatel
***
Telefon: SE c905 Brown+4gb M2
Příspěvků: 80


Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 13. Srpen 2010, 12:14 »

Verze 0.08  http://www.omnius-server.com/download
uložena
mforce
Uživatel
***
Telefon: SE c905 Brown+4gb M2
Příspěvků: 80


Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 19. Srpen 2010, 16:36 »

verze 0.09  http://www.omnius-server.com/download
uložena
mforce
Uživatel
***
Telefon: SE c905 Brown+4gb M2
Příspěvků: 80


Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 23. Srpen 2010, 11:53 »

verze 0.10 http://www.omnius-server.com/download
uložena
mforce
Uživatel
***
Telefon: SE c905 Brown+4gb M2
Příspěvků: 80


Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 01. Září 2010, 17:45 »

Tak a je po srandě Omnius je zpoplatěn od 31.8. denní poplatek je cca. 5euro. Cry
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 v: 01. Září 2010, 19:06 »

tak to ma bejt,ten program umi az moc veci na to aby ho mohl mit kdokoli doma jen tak.
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
mforce
Uživatel
***
Telefon: SE c905 Brown+4gb M2
Příspěvků: 80


Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 02. Září 2010, 05:50 »

Jasně že zadáčo by to bylo lepší ale na to co s tím programem jde dělat to není zas tak moc. Mrknutí za 2ku na rok to jde Mrknutí
uložena
GTA4
Anonym
« Odpověď #24 v: 02. Září 2010, 13:42 »

dokud mi pujde starší verze tak ji budu používat jak nepujde tak nepujde kupovat to nebudu nechodím s obrazama a nekradu
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 02. Září 2010, 14:08 »

ono to chce stejne overeni serveru u dulezitejsich operaci,takze je ti to k nicemu.na barveni certifikatu je i seking a funguje..tak proc omnius?a lidi co maji setool box porad zijou..
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
mforce
Uživatel
***
Telefon: SE c905 Brown+4gb M2
Příspěvků: 80


Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 02. Září 2010, 16:42 »

ten Seking to je to čínský?nák se mě to nepovedlo rozběhnout.nemáš pls odkaz na stažení??díkes
uložena
v6ak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i
Příspěvků: 2212



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 v: 02. Září 2010, 17:13 »

Ono to z prinipu bez serveru asi moc nepůjde, není to patrně jen nějaké omezení, které by si někdo vymyslel, aby víc vydělal. A tím pádem to nepůjde z principu takto *****nout, ledaže by někdo emuloval ten HW, ale to by udělal tolik práce, že napsat k tomu program jako Omnius by už byla hračka.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
GTA4
Anonym
« Odpověď #28 v: 18. Září 2010, 12:15 »

ono to chce stejne overeni serveru u dulezitejsich operaci,takze je ti to k nicemu.na barveni certifikatu je i seking a funguje..tak proc omnius?a lidi co maji setool box porad zijou..
kde ten seking seženu
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 v: 18. Září 2010, 12:34 »

http://centrumse.pl/forum/topic/89570-zmiana-certyfikatu-na-brown-a2-cid52-cid53-cid80-za-pomoca-se-king/
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 [2] 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Tuning (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Omnius v.0.05
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.