SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
13. Øíjen 2024, 08:40

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142468 pøíspìvkù v 10010 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Návody (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Youtube
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Youtube  (Zobrazeno 4662 x)
Ganimed
Administrátor
Pohlaví: Mu¾
Telefon: LG G7
Pøíspìvkù: 2395

Zobrazit profil
« v: 04. Srpen 2010, 19:54 »

Èasto se zde vyskytuji temata s youtube videi a jejich nefunkènosti, test jsem provedl pøez sí»ové pøipojení EDGE od operátora T-mobile, pou¾il jsem telefony W610 a W995 oba telefony jsou rozli¹ných platforem, toto jsem vybral zámìrnì. K ukazce jsem pou¾il Demo video s C905 které je pøístupné na youtube.com

V obou pøípadech je potøeba mít správnì nastavená data v telefonu
T-mobile - profil T-mobile internet
O2 - profil O2 internet
Vodafone - profil Vodafone web

Nastavení je mo¾no si nechat poslat od sveho operátora nebo si jej zaslat konfiguraèni smskou ze stránek operátora.

V pøípadì W995 lze na pøehráváni videa s youtube.com pou¾ít Wi-fi tento zpùsob jsem ale rozjel jen na free pøipojeních v rùzných hypermarketech.

A nyni to video
W610i

http://www.youtube.com/watch?v=JNisJqvzR9s

W995

http://www.youtube.com/watch?v=BYSqYWf80fs

Problémy mo¾ná øe¹ení

S videa od W610i je patrné, ¾e videa na youtube spou¹tím pøez vestavìný prohlí¾eè netfront, pøez operu mini spou¹tìní videí s youtube u¾ del¹í dobu nefunkuje (ale rok zpìt je¹tì fungovalo), ony videa se nespou¹tìjí pøímo v onìch prohlí¾eèích ale pøímo ve vestavìném pøehrávaèi, prohlí¾eè slou¾í spí¹e jako prostøedník, chyba u opery se projeví tak ¾e místo hlá¹ky "probíhá pøipojování k serveru médií" se spustí vestavìný prohlí¾eè, který nic nenaète. Tento problém jsem pozoroval pouze u W610i na W995 toto pøez operu funguje. Myslím ¾e je to zpùsobeno nìjakým certifikátem.

Nìkdy se stane kdy¾ kliknete na ono video a naskoèí pøehrávaè ¾e se video poøád naèítá ale nic nenaskoèí a ukazatel je poøád na nule, nevím èím je to zpùsobeno ale pokud jste pøed tím datovali s nejvìt¹í pravdìpodobností vám to nepojede, co¾ se stalo mne, napadlo mne donutit telefon znovu pøihlásit do sítì a kupodivu pomohlo to, mù¾ete to provést restartem telefonu a nebo v nastavení-pøipojení-mobilní sítì-nové hledání (v pøípadì A200 a moji W995). Tato mo¾nost ale nemusí pomoci pokud jste pøipojeni v místì s nízkou rychlostí pøipojení nebo pokud jste pøekroèili u va¹eho datového pau¹álu limit stahování FUP, nejlep¹í je pou¾ít rychlost EDGE a vy¹¹í.

Co se týká aplikace youtube která je pøedinstalovaná v novìj¹ích A200 telefonech tak funguje málo kdy, mi osobnì tato aplikace jede (pøes data operátora) tak jeden pokus s deseti, aplikace videa vyhledá zobrazí i náhled, po kliknutí bì¾í jen ukazatel délky videa do konce, ale video se nezobrazí a zvuk taky nehraje. Podle mne je to zpùsobeno nízkou  rychlostí pøípojení, pøes free wi-fi mi tato aplikace pøehrává v pohodì.

Vìt¹ina chyb je zpùsobena ¹patným nastavením nebo nekvalitním pøenosem dat u na¹ich operátorù, pak jsou tu je¹tì rùzné rady u¾ivatelù které by mohly pomoci ke zprovoznìní
- v mo¾nostech Internetu nastavit Povolit místní pøipojení
- pou¾ívat adresu m.youtube.com
- u star¹ích modelù A100 nepou¾ívat k vyhledáváni videí operu mini ale netfront
- pokud mo¾no mít aktuální firmware
- vytvoøit datový profil s libovolným názvem a do APN vyplnit slovo internet
- v pøípadì domácího wi-fi routeru povolit DMZ

Diskuze k návodu http://forum.semania.cz/index.php?topic=26544.new#new
« Poslední úprava: 04. Srpen 2010, 20:00 od Ganimed » ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Návody (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Youtube
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 19 dotazù.