SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 12:12

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Navigace pro SE X10, X10 Mini, X10 Mini Pro, X8...
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Navigace pro SE X10, X10 Mini, X10 Mini Pro, X8...  (Zobrazeno 59970 x)
Piti20
Uzivatel
Telefon: C905, Xperia X10 mini pro, C510

Zobrazit profil
« Odpověď #90 v: 25. Leden 2011, 10:31 »

tak sa nam, turistom bliska na lepsie casy - smartmaps pripravili novu navigaciu ktora zvlada planovanie po cyklotrasach a turistickych trasach, navigaciu po nich a taktiez zaznam trasy. Free verzia je na Markete, neviem co obsahuje ale tusim ze v nej nefunguje navigacia po trase.
uložena
peregrin
Uzivatel
Telefon: X8, C510, g502, s75

Zobrazit profil
« Odpověď #91 v: 14. Únor 2011, 09:04 »

Jsem nekolikaletym spokojenym uzivatelem TomTom a docela me mrzi ze na Droida neni. Proto jsem hledal nahradu pro svou X8ku a nakonec jsem se rozhodl otestovat 2 navigace, ktere se TomTomu nejvice podobaji. A tak jsem tyden testoval iGO a Navigon (hezky se mi v aute prekrikovaly). Temer az do konce testu to vypadalo na remizu ale nakonec je pro me vysledek jasny. Bohuzel musim rict, ze programatori Navigonu snad v zivote nejeli tunelem ktery ma vic nez jedno vyusteni.

Pri projizdeni Strahovskeho tunelu jsem se nestacil divit. iGo (podobne jako TomTom) mi ukazal trasu kde z tunelu odbocim a po ztrate signalu se pokousel predpovidat polohu z posledni zname rychlosti, takze zadny problem. Hned po vyjezdu z tunelu se chytl a pokracoval po stanovene trase.

A co na to Navigon? Ten se zamotal jeste pred vjezdem do tunelu. Tam kde iGo mlcel mi Navigon rekl, aÂť se obratim do protismeru (pokud neznate horni vjezd do strahovaku tak vas to tolik nepobavi). A pak mi pres celou obrazovku hodil obrazek tunelu a konec. Neznat to tam tak skoncim na Barandaku.  Kdyz se vratil signal a konecne zacal ukazovat mapu, ja uz byl davno na Plzenske a on zacal zmatene hledat trasu nekde na nabrezi na Strakonicke (2km od mista kde jsem byl)  Tohle selhani odsunulo definitivne Navigon do role zalozni navigace.

Ve prospech iGo taky mluvi drobne vychytavky.
1.   Cinknuti pred hlasenim, ktere da cas se soustredit na hlasku je supr (to nemel ani TomTom). 
2.   Pri nastaveni trasy na Ekonomicka generuje podle me lepsi trasu (dalsi problem u Navigonu nez jsem si stacil prohlednout trasy ktere mi nabidl tak sam jednu vybral – mozna se to da nastavit ale nenasel jsem to).
3.   Zobrazovani smerovych tabulek temer shodnych s tema co jsou nad silnici/dalnici.
4.   Lepsi databaze radaru a rozumnejsi system upozornovani (Navigon rekne nebezpecne misto a pak uz nic, iGo jemne bruci po celou dobu dokud nebezpeci nepomine  - hezke) .
5.    Muzu si vybrat z mnoha hlasu ten ktery mi sedne (V Navigonu ta pani co mluvi pres nos nic moc a to si vlacim zbytecne 300 MB hlasu ktere nejdou odstranit ach jo)

No proste u me to vyhral iGO.
uložena

SE X8 2.3.7 GDX
Macik68
Uzivatel
Telefon: C702, X8, Arc S

Zobrazit profil
« Odpověď #92 v: 16. Únor 2011, 09:14 »

Souhlas, zkousel jsem jak Navigon, tak iGo
Nevim cim to bylo, ale navigon mi obcas hlasil vypadek signalu GPS i v naprosto otevrene krajine, u iGo se mi to nestalo ani jednou. S Navigonem jsem mi taky stavalo, ze pokud mi behem navigace nekdo zavolal, tak se Navigon jiz neprobral, iGo je v tomto ohledu bez chyby.
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #93 v: 18. Únor 2011, 22:22 »

nezkusal niekto novu route 66? malo by to mat mapy tomtom a nejake zaujimave features... este ako to funguje v reale
uložena
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #94 v: 28. Únor 2011, 20:19 »

ludia otazocka pre pouzivatelov X8 - ako je na tom X8-icka s citlivostou gps? Je to aspon na urovni X10 mini?
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #95 v: 28. Únor 2011, 21:27 »

urcite lepsie ako nokia n95 :-)
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #96 v: 28. Únor 2011, 21:30 »

Kdysi jsem mel vedle sebe X8 a Mini Pro a bylo to podobne (ne-li stejne) - na klasiku navigaci bez problemu, u geocachingu se musi trosku mhourit oci (v porovnani se Sirfem s vyplou statickou navigaci, co mam v Asusu). Jen kompas byl docela nepouzitelny, treba uz to ted vyladili.
« Poslední úprava: 28. Únor 2011, 21:32 od HUdasp » uložena
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #97 v: 28. Únor 2011, 21:47 »

Myslis na X10 mini pro (tam se mi celkem cukal), nebo X8?
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #98 v: 28. Únor 2011, 21:59 »

Na obou (v porovnani s Milestone tehdy, kdyz jsem to zkousel), aktualni stav neznam (uz nekompasuju s Androidem).
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #99 v: 08. Duben 2011, 07:57 »

Tak jsem v Praze prubnul navigaci na X10 Mini a uprimne teda telefon potazmo SW docela selhal, iGo se strasne zasekavalo, Sygic na tom byl podobne. Pritom mam telefon upraveny k co mozna maximalnimu vykonu, ale asi se tam neco seklo, neb toto drive telefon nedelal... Jeste zkusim, stejne uz se ale pomalu poohlizim po necem novem.
uložena
foxXx
Uzivatel
Telefon: SE XPERIA X10 mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #100 v: 29. Duben 2011, 16:19 »

na mojej x10 mini pro fici sygic aura bez problemov aj po telefonatoch isla bez problemov predtym som mal sygic mobile maps 10 ale to sa mi tak nepacilo akurat to menu bolo omnoho prehladnejsie spravene ...navigovanie citlive a presne Smajlík
uložena

SE XPERIA X10 mini pro, and 2.1 root
Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #101 v: 29. Duben 2011, 18:18 »

sygic mi proti ostatnym pride hrozne neprehladny a sem tam zlozity na ovladanie. Pride mi to ze ked kliknem na sygic odrazu sa mi system zmeni na symbian...
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #102 v: 07. Květen 2011, 07:30 »

sekal sa mi len garmin, sygic noe. ozaj Jozko, taka blba otazka: nemal si nahodou zapnuty zamok klavesnice? pokial hej toto to mohlo robit.
uložena

Piti20
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #103 v: 07. Květen 2011, 08:06 »

garmin uz existuje? Ale asi len online vsak?
uložena
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #104 v: 08. Květen 2011, 11:56 »

garmin existuje, ale nie pre droid
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Hry a aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Navigace pro SE X10, X10 Mini, X10 Mini Pro, X8...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.04 sekund, 17 dotazů.