SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 21:46

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jina hlavni obrazovka do Satio/Vivaz?
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jina hlavni obrazovka do Satio/Vivaz?  (Zobrazeno 28194 x)
bosanakako
Uzivatel
Telefon: SE Vivaz U5i

Zobrazit profil
« Odpověď #60 v: 09. Červen 2010, 14:47 »

To Ryky:Stisknes zeleny tlacitko,skoci ti tam klavesnice  a dole uprostred je bila ikona s telefonem,to jsou kontakty.
uložena
1960
Anonym
« Odpověď #61 v: 16. Červen 2010, 07:53 »

Jozef,jak to dopadlo s SPB ve Vivazu ?
uložena
marcelino
Uzivatel
Telefon: T610, P800, P910i, ASUS636N WM

Zobrazit profil
« Odpověď #62 v: 16. Červen 2010, 10:20 »

Jozef, tiez by ma to zaujimalo, Jozef dal niekde v inom vlakne, ze to odporuca, to bolo vsak vsetko. ZatiaÂľ je nejako okolo Vivazu ticho, akoby pred burkou.....alebo pred vydanim veÂľkej recenzie, kde bude zmienka, resp. hlbsi exkurz do moznosti domacej obrazovky na Vivazoch od app. tretich stran vratane SPB.....Huh?
uložena
Sonyk1
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 3G - Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #63 v: 17. Červen 2010, 07:54 »

pro Ryky: Pro vstup do seznamu slouzi ikona vpravo dole s nazvem KONTAKTY. Po otevreni se ti nabidnou nejoblibenejsi kontakty - tato ikonka je uprostred. Ikona vlevo jsou posledni hovory. Ikona vpravo je tel seznam s vyhledavanim. Vyhledavani funguje jako T9 a seznam ma kineticke scrolovani (to je ostatne pritomno snad vsude). Jinak vstup do seznamu muzes take vyresit tak, ze si jednoduse na plochu umistis widget.

Edit: nevim, zda neni treba, aby byl seznam ulozen na pameÂťove karte - me to takto jede bez problemu.

Jeste jeden postreh. Pri pouziti aplikace nUnlock (pro odemknuti) a pri pouziti ikony v SPB - zamknout zarizeni - kterou lze umistit na plochu jako widget, tak se uplne a velmi jednoduse obejdete bez bocniho posuvneho zamku. Odemknuti a zamknuti telefonu tak resite pouze pres displej a je to opravdu pohodlne a efektni.
« Poslední úprava: 17. Červen 2010, 08:13 od Sonyk1 » uložena
Sonyk1
Uzivatel
Telefon: iPhone 3G - Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #64 v: 17. Červen 2010, 08:50 »

SPB Mobile shell je uz v nabidce na PlayNow.
uložena
Ryky
Uzivatel
Telefon: Honor Magic 5 Pro,Honor 50,Xiaomi Poco F2 Pro,Honor 10,Xperia Z, Xperia Ray, W900i, Satio, C905, D750/W800, Siemens: C45, A52, M55, S65, Motorola T2288r

Zobrazit profil
« Odpověď #65 v: 18. Červen 2010, 16:54 »

bosanakako , Sonyk1 : dik za rady.ja nemam kontakty ve founu pouzivam je ze simkarty a a pres ikonu vpravo dole s nazvem KONTAKTY.se nikam nedostanu(aasi to nekomunikuje ze simkou.). budu pouzivat spusob na ktery sem prisel i sam a radi me ho i bosanakako...
uložena
Joza
Anonym
« Odpověď #66 v: 27. Červen 2010, 09:46 »

Tak jsem natocil kratke video s SPB na Vivazu a musim rict, ze ani video neukaze vse, idealni j aplikaci vyzkouset, je zkratka uzasna a moznosti uvodni obrazovky posouva mnohem dal. Snad se mi podari video zavcas nahrat na YouTube Smajlík
uložena
Biges
Uzivatel
Telefon: HTC Kaiser, SE Satio

Zobrazit profil
« Odpověď #67 v: 20. Červenec 2010, 14:45 »

Zkousel jsem gdesk. Uf. Je to system, ktery vypada, ze ma obrovsky potencial, jenze vsechny informace jsou hrozne roztristene. Jinak se pri trose namahy daji sehnat i designy emulujici do jiste miry treba manu N97 a clovek si muze nadesignovat i vlastni. Jenze je to spousta hledani na internetu a na to se prave necitim. Nejvic by mi vyhovovali ripnout prostredi N97 a prasknout ho do Satia, nicmene zachovat tu obrazovku s fotografiemi Smajlík
uložena
paulo78
Anonym
« Odpověď #68 v: 26. Červenec 2010, 10:09 »

vam idu v apll. SPBShell tony dotyk.displeja,a vibracie dotyk.displeja(ked su samozrejme aktivne v profiloch)? Mne nie! Idu iba vtedy ked opustim SPB SHELL,napr. prechodom do klasickeho menu Vivazu,alebo vstupom do tel.zoznamu,atd....
uložena
1960
Anonym
« Odpověď #69 v: 26. Červenec 2010, 19:38 »

to Lucio 78- spoustec,nastaveni,obecne,zpetna vazba-zapnuto a melo by to fungovat
uložena
_m_v
Uzivatel
Telefon: Vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #70 v: 26. Červenec 2010, 21:50 »

me to funguje
uložena
paulo78
Anonym
« Odpověď #71 v: 26. Červenec 2010, 23:39 »

aj mne to funguje. A ze naco je tam ta "dotyk.spatna vazba" som sa stale cudoval. Mrknutí
uložena
ivo99
Uzivatel
Telefon: SE Vivaz PRO, Xperia X10 mini

Zobrazit profil
« Odpověď #72 v: 01. Srpen 2010, 22:10 »

Vsechny zdravim.
Zkousel jsem temata, ktere jsem nasel v tomto vlaknu.. Mam Vivaz PRO a temata me sla v pohode nainstalovat.
Nezmenila se mi vsak domovska obrazovka... Je tam stale jen vyber obrazovek, ktere byly nastaveny Sony Ericssonem.
Nevite jak to zmenit?

http://www.zedge.net/themes/739905/n-series-theme-theme/
http://www.zedge.net/themes/743685/htc-desire-hd-by-grk-theme/
http://www.zedge.net/themes/745292/htc-hero-hd-by-grk-theme/
« Poslední úprava: 01. Srpen 2010, 22:12 od ivo99 » uložena
Milosko
Uzivatel
Telefon: Xperia X10mini(black,lime)

Zobrazit profil
« Odpověď #73 v: 02. Srpen 2010, 00:11 »

pohotovostny rezim obrazovky zmenis: nastaveni-osobni-schemata-motiv pohot.rezimu

a neviem ci nemyslis konkretne v tom rezime "sony ericsson" tie horne obrazovky(okrem ineho tam je napr. twiter). tak tam je 5 obrazoviek, ktore zmenis tak,ze podrzis dlhsie neaku,a dostanes vyber. Ale ten vyber je obmedzeny 8 tapetami, co je uplne nepochopitelne. Jednu obrazovku mozes nastavit aj ako "oblibene" kde si vyberies co chces ty. celkom fajn pohotovostny rezim,ale preco tam nedali vacsi vyber widgetov vedia asi len odbornici zo SE.
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #74 v: 02. Srpen 2010, 02:07 »

ja ted testuju Orange Tsunami HomeScreen
« Poslední úprava: 02. Srpen 2010, 02:10 od †ObSCurΣ ScarΣcrOw†™ » uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jina hlavni obrazovka do Satio/Vivaz?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 17 dotazů.