SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
03. Červen 2025, 04:00
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson Elm v redakci - krasny banan (ptejte se co vas zajima)
Strana:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
13
« předchozí
další »
Autor
Téma: Sony Ericsson Elm v redakci - krasny banan (ptejte se co vas zajima) (Zobrazeno 72012 x)
Perrund
Uzivatel
Telefon: SE K600i, SE W580i
Re: Sony Ericsson Elm v redakci - krasny banan (ptejte se co vas zajima)
«
Odpověď #105 v:
09. Srpen 2010, 20:45 »
Uživatel: verbatim 09. Srpen 2010, 16:58
Jsi si tim opravdu jisty?
LOL. Asi som slepy.
Vdaka za foto.
uložena
bohusk
Uzivatel
Telefon: Xperia Ray, Elm
«
Odpověď #106 v:
11. Srpen 2010, 23:16 »
Mam len taku poznamku. Vsimol som si, ze elm foti fotky s orientaciou podla polohy mobilu. Tzn, ze ked ho drzim vodorovne, spravi vodorovnu fotku, a ked ho drzim zvislo, zvislu. Lenze ked tu zvislu fotku presuniem do pocitaca, tak je vodorovna a otocena o 90stupnov. Takto to zobrazuje Vista. Ale v Photoshope ju zobrazi spravne zvislo. Preto si myslim, ze on robi (koduje do jpg) tie fotky tak isto, len ked je zvislo, tak niekam do hlavicky prida informaciu o otoceni fotky. Chcel som tym povedat to, ze je to sice dobra vec, ale okrem Photoshopu nepoznam iny program, ktory by s tou informaciou vedel robit, a preto ak chcem niekomu poslat mailom zvislu fotku, aj tak ju vo windowse musil otacat, aby ju nemal v maily otocenu. Privital by som, keby v novom firmware uz to bolo urobene tak, aby podla polohy ukladal cele obrazky a nie len tu informaciu jak je otoceny.
uložena
meth
Uzivatel
Telefon: j10i
«
Odpověď #107 v:
14. Srpen 2010, 09:57 »
uz ste ho nekdo rozebiral?
uložena
C510
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE XPERIA PRO
«
Odpověď #108 v:
14. Srpen 2010, 23:20 »
Zaujimala by ma jedna vec ohÂľadom vydrze baterie Elmu v sieti typu GSM a typu UMTS. V minulosti som bol zvyknuty na to, ze akonahle mal telefon zapnutu 3G - UMTS sieÂť, vybil sa omnoho rychlejsie. V specifikaciach Elmu je vsak napisane ze v 3G sieti vydrzi o 16 hodin pohotovosti viac ako v sieti GSM. Je to vobec mozne alebo je to len chyba v specifikaciach?
uložena
Ericssson A1018s -> Nokia 3310 -> Sagem MyX-6 -> SE K600i -> Nokia 6120 classic -> SE C510 -> SE XPERIA PRO
v6ak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SK17i, G502, K320i
«
Odpověď #109 v:
15. Srpen 2010, 12:21 »
Mozne je kdeco, mozna delali nejakou energetickou optimalizaci. Easto nejstarsi implementace je takova, aby proste fungovala, a az pozdeji se upravuje tak, aby fungovala co nejefektivneji. Anebo, v nekterych pripadech, se zjisti, ze optimalizace neni treba a je mozne penize investovat jinam.
EDIT: mala editace
uložena
kontakt
- Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Cheetah0071
Anonym
«
Odpověď #110 v:
15. Srpen 2010, 16:28 »
Tenhle telefon mam dva dny.Designovew se mi strasne libi je to proste fesak,dilenske zpracovani vyborne jen zadni kryt baterie zacal v zamcich pri psani SMS trosku pocvakavat...vyresila to ale vizitka pod nim.
Telefon jsem kupoval u ceskeho VF a byl v nem FW. R7BA076 ktery jsem posleze updatoval pres SEUS na aktualni/nejnovejci R7CA061.
Telefon se mi zda (v tematu zde je to take) jeste rychlejsi a predevsim vstup do hlavniho menu je primo bleskovy.
Bohuzel ale i on ma sve mouchy ktere sovisi s pouztou platformou A200 kde vyrobce nepochopitelne zakazal/ocesal nektere funkce na ktere jsem byl u SE leta zvykly.
1.Velke hodiny na hlavni obrazovce-V el. navodu se pise jak je nastavit ale pod tim je poznamka ze tato funkce nemusi byt na nekterych trzich dostupna.Podle jednoho uzivatele na MM foru ma zapadoevropsky FW a tam to je...
2.Nelze nijak nastavit/zmenit Widgety ktere lze zobrazi/skryt po stisknuti klavesy nahoru (a ani ta nejde ve zkratkach editovat stejne jako kontextove kavesy)
Vyrobce nechape ze ne kazdy je s zakladni nabidkou Kalendar,facebook,Twiter a dalsi spokojen...ja je treba nepouzivam a radeji bych uvital budik,kalkulacku ci widget pocasi...
3.Zustaava mi zahadou proc uz v menu zabava nebo jak se jmenuje neni aplikace Dalkove ovladani!!!! a take jednoduchy hudebni MIDI skladatel.
Ohledne dalky pres BT byla to ve ktera me na SE vzdycky fascinovala......ovladat bezdratove mys na PC,prezentace,mediaplayer nebo zname BT Auticko...proc to proboha najednou zabili? Nedavno se vyhrabali z cervenych cisel....to si chteji fanousky tolik nas.. aby si nic nekupovali a spadli zpet do tech obavanych cervenych?
Zkousel jsem do telefonu poslat ruzne HID profily ale hlasi se jako neznamy soubor,nejdou otevrit jen odeslat....neni moznost tu aplikaci nejak dohrat ve forme JAVA nebo vyextrahovanim z jineho founu na A200 treba SE G502 nezkousel to nkdo? moc bych ji chtel...
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #111 v:
15. Srpen 2010, 16:55 »
Neco mi rika, ze na G502 a jinych to neni jako Java aplikace. A, myslim, nevidel jsem to v /tpa/pdh/0004.
uložena
kontakt
Cheetah0071
Anonym
«
Odpověď #112 v:
15. Srpen 2010, 17:10 »
No bude to nejak natvrdo e founu prave proto by me zajimalo zda to jde z nektereho FW vyextrahovat a pak nejak do Elm nahrat...nechapu proc to tam SE nedali a jestli to ma souvislost s ekologii tak probohs jakou? Kolik muze zrat BT oproti 3G ci dokonce Wi-Fi....prijde mi to postavene na palici.Dalkove ovladani je funkce ktera se mi na SE strsne libila a pouzival jsem ji od doby T630 pres K700 ci naposldy K770i nebo G502 a ted mam smulu...
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #113 v:
15. Srpen 2010, 18:09 »
No jako jde... Asi by to slo, kdyby nekdo ve firmware to nasel a portoval. Ale, vzhledem k tomu, ze mam o takove praci aspon trosku predstavu, o necem takovem celkem pochybuji, alespon v brzke dobe. Ten main bude asi celkem monolit a vyrobce asi dobre vi proc.
uložena
kontakt
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
«
Odpověď #114 v:
15. Srpen 2010, 23:20 »
pouzivalo to minimum lidi,jestli muzu pomoct tak existuje na pc prehravac aimp,na jejich strankach je aplikace na ovladani.s tim 3g je to tak kdyz jedes jenom pres 3g,ne soucasne s gsm.pohotovost je delsi nez u gsm ale pri prenosu dat se vydrz dostane niz nez u gsm.
uložena
Dulezite clanky
Zkuste
ELFy
! elfpacky jsou porad aktualizovany -
C905
Cheetah0071
Anonym
«
Odpověď #115 v:
16. Srpen 2010, 20:56 »
Diky zkusil jsem tohttp://www.aimp2.us/aimpl.php ale cast nahravajici se do PC je bohuzel HID a ty muj SE vubec nezna navic bojim jeste se ze profil HID nepodporuje BT jako takove....vyzkousel jsem X free java bt controleru a nic...nedokazi se spojit s protistranou na PC viz. zde:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=26624.0
EDIT:
DIvne ale je ze na strance podpory VECTIR
http://www.vectir.com/support/bluetooth-remote-control-mobile-phones/sony-ericsson/
ktery jsem zkousel se pise ze to na ELMu jde...zkusim jeste experimentovat a pouzit originalni ovladace od MSi k memu NT Dongle....ty ve Win7 jsou asi trochu ocesane a nemusi umet vse.
«
Poslední úprava: 16. Srpen 2010, 21:05 od Cheetah007
»
uložena
peterss
Anonym
«
Odpověď #116 v:
17. Srpen 2010, 00:12 »
proc to resis ve dvou vlaknech ? nestaci jedno ?
uložena
thimlicek
Uzivatel
«
Odpověď #117 v:
18. Srpen 2010, 22:22 »
S tou baterkou u 3G to neni tak uplne pravda. Zkousel jsem uz nekolik krat vupnout ale jednou to vydrzelo dele nekdy zase ne. Nakonec jsem zjistil ze problem byl v tematku co jsem pouzival. Jak jsem dal origo a vypnul animaci na pozadi tak vklidu telefonuji 6 dnu. V opacnem pripade max dva a pul
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #118 v:
19. Srpen 2010, 11:15 »
To je zajimave, kolik toho udela motiv vzhledu. Byl ten predchozi nejaky vice animovany, popr. flashovy?
Predpokladam, ze moje jednoduche tema asi moc zrat nebude.
Škoda, ze nemam k dispozici meric spotreby.
uložena
kontakt
Apocalypsa
Uzivatel
«
Odpověď #119 v:
20. Říjen 2010, 04:22 »
Ahoj
Mam uz nejaky cas tenhle telefon a tak jsem si chtel trochu postezovat, pochvalit a zeptat se kolem nej.
Jedine telefony, ktere jsem doposud mel tak T610 -> K750 -> K550 a pote Elm. S tim teda docela prisla zmena na veci na ktere jsem byl zvyknuty skoro jak kdybych mel telefon od jineho vyrobce. Sice same drobnosti, mozna nektere jdou i tunningem odstranit, ale ve vysledku kazi radost z telefonu.
(-)
- Prvni drobnost napriklad u foÂťaku, kdy jsem byl zvyknuty z predchozich dvou telefonu v noci svitit jen odtazenim krytky(aktivace foÂťaku) a zmacknuti hvezdicky. U Elmu mam moznosti takove, ze odemknout klavesnici, zmacknout hudebni tlacitko, drzet spousÂť, nebo preu multitask tlacitko zvolit baterku, pripadne s ni muset mit zabrany jeden ze ctyr smeru pro rychle spusteni.
- Jako dalsi, tak u radia mi velmi chybi, kdyz dlouze podrzim +/- prepnuti na dalsi/prechozi stanici. Nejsem si jisty jestli to funguje aspon u prehravace.
- Potom uz trochu dulezitejsi vec - v kontaktech mi jde u jmena dat max 12 znaku. Coz je pak absolutne nemozne napsat jmeno i s prijmenim.
- U psani sms mi zpocatku vadila zmena prerazeni tlacitka pro mezeru, ale ted uz jsem si zvykl, ze temer nevim, kde byla predtim.
- Nemoznost nastavit velke hodiny
(+) A jako ty kladnejsi stranky telefonu, ktere funkce se mi naopak libi oproti predchozimu modelu libi, tak:
+ U sms razeni sms ve stylu "konvezrace", kdy roztridi podle cisla odeslane/prijate a umoznuje i rychle "chatovani"
Hm teda krom tech jasnych rozdilu, ktere nema cenu vyjmenovavat jako gps, wifi, tak mne uz nic nenapada :X
Celkove je to vyborny telefon a obecne chyby nejak nema, spis ja mam problem s vecma na ktere uz jsem byl moc zvyknuty z predchozich modelu
Co by mne rozhodne zajimalo jestli tyhle zmeny jsou spise spojene s Elmem nebo A200 platformou.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
13
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson Elm v redakci - krasny banan (ptejte se co vas zajima)
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.082 sekund, 17 dotazů.