SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
16. Březen 2025, 19:36

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Koupil jsem si Xperii X2: Jde to i bez HTC
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Koupil jsem si Xperii X2: Jde to i bez HTC  (Zobrazeno 60989 x)
Martin V.
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Xperia arc, Xperia X10, Xperia mini pro

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 21. Leden 2010, 21:51 »

Ale prd hosi, jste jen zaslepeni zelenym koleckem a nechcete si sami priznat, ze vas oblibeny vyrobce mobilnich telefonu dela jednu botu za druhou. Myslim si, ze posledni roky drzi SE nad vodou prave fanouskovska obec, ale proc ne, je to jen a jen vase volba.

Me uz ty vecne opakujici se chyby nebavi, Sony Ericssonu budu porad fandit, ale cekat na nove modely, vydrzet tradicni zpozdeni a k tomu si koupit neodladeny telefon a jeste to donekonecna omlouvat me uz fakt nebere.

Bye bye Sony Ericssone Mrknutí
uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

http://www.sonymania.cz
VaRo
Anonym
« Odpověď #46 v: 21. Leden 2010, 22:31 »

To je mi ale zmena, Martine, jeste nedavno jsi mne za reci, ktere tu ted vedes sam, pranyroval...  . Aniz bych nekdy vubec uvazoval o koupi X2-ky a chtel se nejak dotknout jejich natesenych majitelu, za sebe rikam X2-ka je zbytecny model. Sam jsem nechtel ani X1-ku, ale az na praskani krytu (uz mam 3. a opet rup) ji nemam nic co vycist... Laskou k zelenemu znacku jsi ty vzdy obhajoval sve neustale "odchody" a "navraty" k teto znacce... A jak uz nekdo rikal, Sony Ericsson mysli na sve uzivatele a dela jim dvojnasobnou radost - poprve, kdyz si mohou konecne s mesicnimi/rocnimi odklady koupit novy vytouzeny model a podruhe, kdyz ten model zacne konecne fungovat. Nechci byt spatnym prorokem, ale rekl bych, ze budoucnost Sony Ericssona, bude-li nejaka, nebude spjata s WM. Proto je X1 i X2 Popelkou a bude tomu i v podpore. Sam budu doufat (a myslim, ze nejsem sam), ze se SE chytne s Androidem a tak davam teto znacce jeste sanci s X10-kou. Jinak v portfoliu teto oblibene znacky nemam co vybrat. Zpet k X2. Operatorum, kteri si zaradili do sve nabidky X1-ku, se urcite zdaji strasne sny a je to videt i v tom, jak se perou o X2-ky, stejne tomu bude i u ostatnich prodejcu. Ktery prodejce ma chuÂť 2 roky resit vymeny krytu, veskery zisk je ztratou... Budu zvedav, kolik lidi s X2-kou vydrzi dele, nez 1/2 roku... a majitelum X2-jek drzim palce.
uložena
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 22. Leden 2010, 00:28 »

Panove nema smysl delat proroky, aÂť uz zle ci dobre. Uzavreme timto diskuzi na tema "z X2 nebude nikdy dobry telefon, protoze SE se ani nebude snazit o nejakou podporu" a pockejme si na skutecny postoj SE k teto situaci. Veskera dalsi debata na toto tema je naprosto zbytecna. Pojdme se radeji venovat X2 jako takove, ten telefon si pozornost zaslouzi.
uložena
Martin V.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #48 v: 22. Leden 2010, 07:05 »

No Vasku mas pravdu, hajim znacku jiz leta, protoze porad naivne verim, ze neco zmeni a ty boty co dela proste skonci. Ale nejspise se mylim a jsem fakt trouba, ze si porad myslim, ze bude neco jinak. Nebude.

Kdyz si uvedomim co za posledni dobu co prislo na trh, tak se mi chce brecet. X1 s praskajicimi kryty, Aino nefunkcni hybrid, Satio plastova krabicka za milion korun a nakonec tohle zoufalstvi zvane X2. Posledni slusny model byl W995, ale to jsme v jine kategorii.

Takze pokud mame pokracovat na tema X2, tak ja uz nemam co rict, moc pozitivniho se na tento telefon rict neda a porad kritizovat se mi taky nechce.

Osobne neverim ani Xperii X10, ale ta jde stejne mimo me, telefony bez hardwarove klavesnice me neberou a spis se s nimi trapim. Takze mavam....  Huh

Edit: Dnes vysla na SEUS nova ROM i pro UK - X2  GENERIC_UK  CDF1231-4909  R1AD006-R13A

Tak snad brzy bude i CZ, skoda, ze tam nejde hodit UK verze rovnou, ale proste neni jak flashnout. Zajimave je, ze vzdy kdyz vyjde verze pro X2 se objevi totozna i pro model B10....
« Poslední úprava: 22. Leden 2010, 07:09 od Martin V. » uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

kuliferda
Uzivatel
Telefon: Z600,P910i,K800i,W810i,W910i,Satio,Car-100,MBW-150 Executive Edition

Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 22. Leden 2010, 07:20 »

Ale prd hosi, jste jen zaslepeni zelenym koleckem a nechcete si sami priznat, ze vas oblibeny vyrobce mobilnich telefonu dela jednu botu za druhou. Myslim si, ze posledni roky drzi SE nad vodou prave fanouskovska obec, ale proc ne, je to jen a jen vase volba.

Me uz ty vecne opakujici se chyby nebavi, Sony Ericssonu budu porad fandit, ale cekat na nove modely, vydrzet tradicni zpozdeni a k tomu si koupit neodladeny telefon a jeste to donekonecna omlouvat me uz fakt nebere.

Bye bye Sony Ericssone Mrknutí

S timhle nazorem plne souhlasim a smutne je, ze je to pravda. Posledni tel. ktery SE vyrobil a byl hodne povedeny je P910i. Ja osobne vlastnim 2 kousky a porad je oprasuji a hyckam. Na druhou stranu priznavam, kdyz SE vyrobi mega sra..ku tak ja si ji koupim, protoze se ze me pomalu stava sberatel SE a mozna si casem otevru muzeum  Grin
uložena
Martin V.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #50 v: 22. Leden 2010, 07:22 »

Kuliferdo ja taky mam more muzejnich kousku a treba co se tyce vzhledu, tak na SE phony nedam dopustit Mrknutí, ale k cemu mi je krasna X2 na pohled, ktera tuhne pomale kdyz se na ni podivam Embarrassed
uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

kuliferda
Uzivatel
Telefon: Z600,P910i,K800i,W810i,W910i,Satio,Car-100,MBW-150 Executive Edition

Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 22. Leden 2010, 07:28 »

Uz jsem psal. Za nejaky cas se sejdem, dame muzejni kousky dohromady a otevreme si muzeum a bedeme se tvarit jako spokojeni zakaznici SE. A nebo druha moznost omlatime jim to o hlavu  Grin  Grin . Pravda je ze tyto problemy registruji od nastupu fastportu
uložena
Martin V.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 22. Leden 2010, 07:41 »

No pravda takovych nas bude vic, vcetne poslednich mohykanu a zastancu teto uvadajici znacky - Alese Matuska, Martina Chrousta a Vara Grin Grin Grin
uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

pogo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 22. Leden 2010, 08:08 »

k zastancum znacky se pridavam i ja, sice SE dela jednu botu za druhou, ale porad jim tak nejak verim. A X1 mi praskla "pouze" jednou, to je vyhra, ne? Grin
Co se tyce X2, osobne jsem teda cekal, ze uz se nebudou opakovat chyby se SW, ale zda se, vse porad dokola.

Az budete otvirat muzeum a budete potrebovat neco, co nebylo jeste zpraseno Ericssonem, rad zapujcim stale funkcni Sony J5 :-)
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
figycom
Anonym
« Odpověď #54 v: 22. Leden 2010, 08:28 »

MIKE-BIKER:ja jsem nerikal ze jsem stahol 20GB fullHD film ale rikal jsem ze jsem stahol video v HD kvalite moje blbost ze jsem to neuvedl (videoklip v HD) Roll Eyes
uložena
Kolda.o
Uzivatel
Telefon: Xperia ARC a par dalsich SE

Zobrazit profil
« Odpověď #55 v: 22. Leden 2010, 09:51 »

X2 je jiny pripad, hardwarove nema chybu (dokonale zpracovani, opravdu luxusni dojem), celek bohuzel kazi firmware, ktery se snad co nevidet zlepsi.

tady jen doplim ze to asi nebude jen o FW. A jeste jeden komentar - Ani HD2 ktere je pro me dalsim kandidatem neprislo na trh s plne odladenm FW. Viz nekontrolovatelna hlasitost sluchatka, chybne fungujici SMS, spatny FW pro fotak atd atd. Ani dnes kdy uz je na trhu tohle zarizeni delsi dobu neni zdaleka vse vychytane.

Hlavnim plusem je ale v pripade HD2 prave HW (az na kapacitni displej) Smajlík  Po testovani (sice jen den) jsem prekvapeny jak vse lita svizne. Uz se tesim az testnu X2 a porovnam neporovnatelne. Smajlík
uložena

SE P900 -> SE P910 -> SE M600 -> SE P990 -> SE P1i -> XDA Orbit WM6 -> HTC Kaiser -> HTC Diamond -> SE X2 / HTC HD2 -> SE X2 / SE X10 white -> SGS / SE X10 white -> X12
alesmatusek
Uzivatel
Telefon: SE Xperia ARC Silver, SE Xperia X10 Black, SE U8i Vivaz Pro, SE Xperia X2 Elegant Black

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 22. Leden 2010, 11:00 »

HTC HD2 mam doma a priznam se, ze z nej nejsem zase tolik odvazany. Rozmery jsou pro mne extremni a absence HW klavesnice pro me vylucuje jakekoliv pouziti pro praci (pro multimedia prosim, tam nevidim problem). SW klavesnice totiz neni ani zdaleka tak presna jako na iPhone (prosim zadny flame, neporovnavam HD2 a iP, jen konstatuji, ze klavesnice na iP je kupodivu dobre pouzitelna). Ovsem ani na HD2 neni rychlost systemu uplne 100%, obcas se telefon zamysli dele nez bych cekal. Preci jen, kazdy z Vas by od 1GHz procesoru cekal, ze WM pojede jako z praku. Zrejme se zde narazi na limity zastaraleho konceptu WM6.xx jako takovych. WM 7 bude jiste jine kafe. Ale to je opet jina diskuze.

Vyzkousel jsem na sve X1 celou radu nejruznejsich romek nejen z XDA a musim si stat za svym. Problemy X2 netkvi v HW ale FW(ROM). Protoze velmi podobne (ne-li horsi) problemy mi delala X1 kdyz jsem na ni pouzival nekvalitne zbastlenou ROMku. A ze takovych se na kazdem rohu (vcetne XDA) vali spousty. Nakonec jsem se po experimentech vratil zpet k originalni R3 ROMce od SE. Doufam tedy, ze SE odladi ROMku stejne jako v pripade X1.
uložena
Martin V.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 22. Leden 2010, 11:06 »

No Aldo rekl bych, ze opet mas zalepene oci zelenym koleckem Mrknutí. Souhlasim s tebou, ze i pro me je jedinym resenim model s QWERTY klavesnici, takze to je i pro me pozadavek z ktereho neslevim. Ale jinak je HD2 o parnik nekde jinde nez X2. Mobinnova mozna neco prepracovala(Java, MMS), ale taky toho priserne moc zbastlila, to co HTC ma poladene. Je to neco za neco. Byt tak HD2 s QWERTY rozumnych rozmeru, tak jdu do nej hned...
uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

alesmatusek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 22. Leden 2010, 11:27 »

Jejda, uz vidim ten flame. Ja bych si ani nedovolil srovnat rychlost HD2 a X2 to je opravdu nekde jinde;D . To se proste neda, HD2 je opravdu blesk. Jen jsem podotknul, ze bych od 1GHz ceka, ze bude trochu vic bleskovejsi. Ale to je jen takove rypani, jeho rychlost je maximalne vyhovujici.

X1 diky HTC dostala uz od zacatku relativne vyladenou romku a predpokladam, ze i o update se SE staralo HTC. Tzn. firma co do toho dela nejaky ten patek a ma spoustu veci vychytanych. Pochybuju, ze mobinnova ma takove zkusenosti a troufam si tvrdit, ze nyni se o vyvoj romek stara samotny SE. A musi proste znovu objevovat kolo. To co mel pro X1 od HTC jako samozrejme nyni musi vyladit/vytvorit/obejit podle sveho. Da se tedy rici, ze X2 je pro SE prvni telefon s WM, protoze diky licencim si z X1 nemohl vzit vyladeny zaklad ROMky a navazat na nej. Z X1 si prakticky nemohl vzit vubec nic. Takze se znovu postavil na start. A verim, ze se to klukum sikmookym podari dat dokupy. Jsem hodne zvedavy na R1AD006 ROMku.
uložena
Martin V.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #59 v: 22. Leden 2010, 11:48 »

No do talire klukum sikmookym  Mrknutí nevidim, ale nemyslim si, ze ROMku na X2 dela SE, ti nevi ani jak se ten system jmenuje;-).

Co se tyce te ROM verze AD, tak ta je venku prilis brzy nez aby se dal cekat nejaky cileny pokrok, mozna az ta dalsi to poladi, snad...
uložena

Sony Ericsson rulezzz;-)

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 14
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Koupil jsem si Xperii X2: Jde to i bez HTC
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.