SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Březen 2025, 17:20

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...
Strana: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 68
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...  (Zobrazeno 280978 x)
MartinChroust
Redaktor
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #540 v: 18. Květen 2010, 20:48 »

Ano, zvuk, to jsem opomel, zvuk pri hovoru by mohl byt vyssi
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
kamzikjardo
Uzivatel
Telefon: x10

Zobrazit profil
« Odpověď #541 v: 18. Květen 2010, 21:03 »

no mna na x10 stve jej pomalost a zasekavanie.menu ide pomaly,cele je to spomalene.reprak tichy a bateria si naozaj robi co chce.a nove hry od gameloftu do x10 tiez nedostaneme.zatial velke sklamanie ma u mna se.snad niekto urobi root a android 2.1.
uložena
milennium
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #542 v: 18. Květen 2010, 21:07 »

No uvidime. jeste bych nehazel X10 do zita...
uložena
monty
Uzivatel
Telefon: SE X10

Zobrazit profil
« Odpověď #543 v: 19. Květen 2010, 11:01 »

Ja teda souhlasim sekani pri prohlizeni obrazku a timescapu ale jinak me momentalne beha na jednicku v porovnani desire a hd 2. Ohledne hlasitosti tak pri volani a na sluchatka nemam problem ale hlasity reprak opravdu nic moc. Za sebe rikam jsem spokojen a tesim se na aktualizace. Baterie bida ale pri mem vyuziti zadny telefon nevydrzel dele jak den.
uložena
Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #544 v: 19. Květen 2010, 11:20 »

Moje troska do mlyna: Media i Timescape vubec nepouzivam, jsou k nicemu. Nainstaloval jsem si misto nich jine prehravace, kterou jedou jako po masle a fakt, ze jsou to 3 ikony misto jedne je jedinou nevyhodou tohoto reseni.
Klavesnice od SE stoji za starou belu, ale HTC varianta je uzasna a dokonce ta hacked varianta ma i moznosti, ktere origio HTC useri v nastaveni nemaji, takze maximalni spokojenost.
Baterka si opravdu zije svym vlastnim zivotem a ty procesy, co zbytecne bezi na pozadi mi sice taky radost nedelaji, ale jak se tak koukam do CPU time statistiky, tak nezerou skoro zaden CPU time, takze vliv na baterku by to snad vetsi mit nemelo, akorat zasiraji RAMku, ale te je dost a kdyz ne, tak se holt vypnou. Bezne mi vsak telefon dva dny bez problemu vydrzi, napr. ted je v prozovu od nabiti 27hod a stale mam 58%, ovsem je pravda, ze jej moc nevytezuju, spise jen hovory+sms a obcas net ci nejake foto.
Hlasitost repraku pro hovory mi taky prijde jako slaba, ale repro pro vyzvaneni je imho ok, slysim to s prehledem jak pres celou kancelar, tak pres cely byt a to nemam ani nastavenu max hlasitost.
Ten update na 2.1 posune telefon o velky kus dale, ovsem je skoda, ze update na 2.2 zatim potvrzen nebyl, protoze 2.2 ma byt podle vseho o mnoho rychlejsi a vyladenejsi nez 2.1, coz by se jiste hodilo.
uložena
Mr.Kev
Uzivatel
Telefon: K800i

Zobrazit profil
« Odpověď #545 v: 19. Květen 2010, 15:51 »

Neni to multitouch, ale vypada to zajimave
http://www.youtube.com/watch?v=gy4pS2YcKXI
uložena

Myslim, ze podcenujete vyhody prostych zkratek Smajlík
Jackal
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X 10

Zobrazit profil
« Odpověď #546 v: 20. Květen 2010, 14:33 »

Klavesnice od SE stoji za starou belu, ale HTC varianta je uzasna a dokonce ta hacked varianta ma i moznosti, ktere origio HTC useri v nastaveni nemaji, takze maximalni spokojenost.
Chcem sa spytat kde zozeniem tu klavesnicu od HTC a ako ju rozbeham. Dakujem  Mrknutí
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #547 v: 20. Květen 2010, 14:36 »

Zde je vlakno na XDA - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=5475283, zde je primy odkaz ke stazeni - http://www.hallerud.se/htc_ime_jonasl_hires_25.zip Do telefonu je potreba nahrat oba soubory z archivu, pres filemanager je nainstalovat. V nastaveni ->Narodni prostredi a text zapnete IME_MOD, nad textovym polem treba u zpravach dlouho podrzte prsty, dejte zvolit metodu zadavani dat a vyberte HTC_IME. A je to  Mrknutí
uložena

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
Pupu
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #548 v: 21. Květen 2010, 07:06 »

Dotaz: Mate v nastaveni GPS povolene ty dve sluzby mimo gps a agps? Mam tim na mysli "sdileni polohy s googlem" a "zjistovani polohy z wifi ci mobilni site". Ja to totiz nechal omylem pusteno pres noc (gps a agps vsak byla vypnuta) a rano jsem mel o 27% mene baterie nez vecer, pritom normalne mi to pres noc sezere 1-5%. Dival jsem se ihned po probuzeni do system panelu, ale nic navic tam nebezelo.
uložena
Pekony
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #549 v: 21. Květen 2010, 08:35 »

Tyto dve sluzby mam stale vypnute a ani je nikdy nezapinam. Ale taky se mi uz jednou stalo ze byla baterie pres noc o nejakych 30% chudsi. Nechapal jsem pac mam taky system panel a tam sem si vsecko kontroloval. Ta baterka si opravdu zije svym zivotem. Jak si dopadl s tim Missed callem?
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
Pupu
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #550 v: 21. Květen 2010, 08:55 »

Vykaslal jsem se na nej, nainstaloval jsem Handcent SMS a jsem maximalne spokojen s moznostmi teto aplikace, opravdu vynikajici vec.
uložena
Pupu
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #551 v: 21. Květen 2010, 09:17 »

Jinak pro vsechny, kdo to vcera nesledovali: Byla uvedena nova verze Androidu 2.2 Froyo a nutno rici, ze prinasi mnoho skvelych novinek. Nam nezbyva nez doufat, ze se na nas SE s updatem nevykasle.

http://www.svetandroida.cz/zajimavosti-z-io-androidi-novinky-201005
uložena
Pekony
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #552 v: 21. Květen 2010, 09:48 »

Tak mozna se na nas nevykasle ale verim v to ze to bude az v pristim roce. Do ocekavaneho updatu to urcite nestihnou. ToÂť muj nazor se kterym sem se uz tak trochu u SE smiril.
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
Srandista
Uzivatel
Telefon: K510i, K610im, W995, Xperia Arc Blue

Zobrazit profil
« Odpověď #553 v: 21. Květen 2010, 14:40 »

Nevidim dovod (okrem lenivosti), preco by nemali update stihnut. SDK uz je uvolnene, takze by v SE kludne mohli poskocit na verziu 2.2. Tazko povedat, ake fatalne zmeny su v kode, ale pochybujem, ze by boli take velke, ako z 1.6 na 2.1, tak to uz by sa mohli posnazit ludom dat najnovsi OS.

EDIT: Dalsia ceska recenzia, tento krat uz vedena v pozitivnejsiom duchu...

http://mobil.idnes.cz/recenze-sony-ericsson-xperia-x10-ma-sve-mouchy-presto-po-nem-zatouzite-1e6-/mob_sonyericsson.asp?c=A100521_154915_mob_sonyericsson_vok
« Poslední úprava: 23. Květen 2010, 20:44 od Srandista » uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #554 v: 25. Květen 2010, 07:02 »

recenze X10 na SEManii je zatim planovana na posledni kvetnovy den  Mrknutí

Jinak, soudruzi z Einske lidove demokraticke republiky zase ukazali, jak umi okopirovat X10 - http://www.youtube.com/watch?v=OznBiR4Fco4
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 68
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Google Android  |  Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson X10 v redakci - dojmy, pocity, zkusenosti, vase otazky...
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.