SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
10. Prosinec 2024, 16:31

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142479 pøíspìvkù v 10020 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: I s pøedplacenkou, internet na PC
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: I s pøedplacenkou, internet na PC  (Zobrazeno 9713 x)
peetrs
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: D750i
Pøíspìvkù: 74

Zobrazit profil
« v: 16. Listopad 2009, 03:37 »

S tou pøedplacenkou to nebyl dobrý nápad.  Undecided
« Poslední úprava: 04. Únor 2010, 15:12 od peetrs » ulo¾ena
Sasakr
U¾ivatel
Telefon: Nokia E5
Pøíspìvkù: 745

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 16. Listopad 2009, 13:34 »

Dìlá¹ si legraci? V¾dy» to dìlá ka¾dý! S O2 za 40kè týdnì neomezený internet a¾ 7,2Mbitps HSDPA, u Vodafonu za 177kè mìsíènì s FUP 100MB, takté¾ a¾ 7,2Mbitps, ale to jen v Práglu.
ulo¾ena

peterss
Anonym
« Odpovìï #2 v: 17. Listopad 2009, 13:44 »

2 peetrs : asi 10 roku stara informace  Mrknutí
ulo¾ena
peterss
Anonym
« Odpovìï #3 v: 18. Listopad 2009, 00:46 »

http://mobil.idnes.cz/motorola-amio-recenze-0u5-/mob_motorola.asp?c=A991109_0001749_telefony
toto byl muj prvni mobil. precti si datum recenze. dalsi pan chytry, kuva, to vas posledni dobou shazuji na zem, nebo co ?

pred deseti lety si zrejme tahal dreveneho kacera po dvore. web'n'walk Manager byl ze zacatku T-Mobile Communication Centre
napsal jsem "asi deset let", konkretne 7let.
« Poslední úprava: 18. Listopad 2009, 01:06 od peterss » ulo¾ena
KRTEK
U¾ivatel
Telefon: P990i, C702, P1i
Pøíspìvkù: 130

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 18. Listopad 2009, 09:53 »

To je sice pekny, ale pokud mas TMCZ, tak na pripojeni k netu pres mobil na PC neni zrovna vhodna varianta Surf+ a Surf&Mail, ani teda Twist Surf+. A to z toho duvodu, ze tam jsou datovy limity a nikdo ti neni schopen presne zarucit, pres ktery se to bude pripojovat porty. Muze se stat, ze zapojis MT jako modem, budes mit aktivni jedno z techto pripojeni a zacne se ti aktualizovat treba antivir. Nikdo ti nezaruci, ze to pojede na tech portech k tomu urcenejch, cili bud muzes ocekavat, ze diky tomu velice rychle prekrocis FUP limit(v lepsim pripade), a nebo se ti budou pocitat kazdy stazeny data. Nehlede na to, ze prohlizece v pocitaci jsou taky docela zrouti dat, mozna by na to sla pouzit nejnovejsi Opera 10, ktera ma zabudovanej Turbo rezim, coz pak dle rychlosti pripojeni bud nabidne stranky v plny kvalite a nebo je oseka podobne jako Opera Mini.
ulo¾ena

Nebýt, nehrát, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou svého pøíspìvku, pou¾ijte Pravidla èeského pravopisu. Pøíspìvek si po sobì pøed odesláním pøeètìte, dobøe podaný dotaz se lépe a rychleji vyøe¹í. Pou¾ívejte èárky a teèky ve vìtách! Dìkuju Smajlík
Sasakr
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 18. Listopad 2009, 14:15 »

Tak jistotou je emulovat Operu Mini na PC, k tomu nepotøebuje¹ ani antivir a porty to pou¾ívá správný.
ulo¾ena

v6ak
U¾ivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #6 v: 18. Listopad 2009, 19:15 »

No na net dnes leze kde co. Spí¹e bych doporuèil firewall jako je Comodo personal firewall s mo¾ností povolovat pøístup na internet jednotlivým aplikacím. A ty aktualizace to chce zjistit nebo vyzkou¹et.
Lep¹ím øe¹ením se mi zdá jiný operátor.
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
M.Èermák
U¾ivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Pøíspìvkù: 1350

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #7 v: 18. Listopad 2009, 21:20 »

Kdyz uz jsme u toho,jak se mam pripojit u o2?u ostatnich operatoru to slo bez problemu.U O2 jsem se za cca.4 mesice pripojil pouze 2x a to za pouziti gprs,3g ne.datovy ucet mam vytvoreny pres pcsuite 6.0.Kliknu na pripojit,vypise chybovou zpravu a dotaz jestli se chci pripojit pres gprs.po potvrzeni zase chyba.dela to pri gsm/gsm+3g i pri 3g modu telefonu a chybu vypise pri pouziti 3g profilu i gprs profilu v pc.mam ale zdani ze se mi podarilo pripojit pouze spustenim ze spravce siti,ci jak to nazvat,v pc.Dalsi vec je ze se mi casto podari ze i na telefonu se zobrazi connecting... a pak zase chyba.na monitoru se zobrazi try again,cancel a identifikovat problem.po zvoleni identifikace vypise ze nenasel zadny problemy s pripojenim.Oba dva pripady uspesneho pripojeni byly pri modu telefonu pouze gsm.ale po odpojeni a pokusu o opetovne pripojeni zase chyba.Sasi,tobe to funguje pres 3g,ze jo?napada nekoho co s tim?
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou poøád aktualizovány - C905
Sasakr
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 19. Listopad 2009, 00:53 »

To jede¹ pøes BT nebo kabel? Já jel pøes BT nìkolik telefonù a nikdy jsem nemìl problém. Ale pøipojuju se pøes O2 UMTS, O2 GPRS nefunguje. A pøitom telefon mù¾e být jen na gprs, stejnì musím pøes O2 UMTS.
ulo¾ena

v6ak
U¾ivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i
Pøíspìvkù: 2212

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #9 v: 19. Listopad 2009, 07:12 »

O2 má zvlá¹» profil pro GPRS a zvlá¹» pro HSDPA? To mi pøijde divný.

Já s tím teda nemám velké zku¹enosti, nejsem u O2 a HSDPA jsem chytil asi jednou a to jsem u¾ patrnì mìl pøeFUPeno.
ulo¾ena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto fórum
M.Èermák
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #10 v: 19. Listopad 2009, 07:56 »

Pripojeni pqes kabel.
Sas:jaky mas apn a ostatni nastaveni?
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Sasakr
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 19. Listopad 2009, 17:11 »

No já nevím, to nejsou ¾ádný profili. V telefonu je pochopitelnì nastaveno, aby jel pøes apn internet, ale samotnej Pc Suite mi vytvoøil 2 sí»ová spojení - O2 GPRS a O2 UMTS. A pøes to GPRS to nejde, jde to jen pøes UMTS.

S kabelem zku¹enost nemám, u BT se nic nenastavuje. Jednou spáruje¹ telefon, pøipojí¹ pøes PC suite a pak u¾ se mù¾e¹ pøipojovat pøes Widle a jede to jak má.
ulo¾ena

M.Èermák
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #12 v: 19. Listopad 2009, 19:48 »

Tak ted po downgradu mainu jede bez problemu..na tomhle mainu zkousim elfy a zatim zadny dobry vysledky..achjo
ulo¾ena

Dùle¾ité èlánky
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: I s pøedplacenkou, internet na PC
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.011 sekund, 17 dotazù.