SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
04. Duben 2025, 19:30
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Symbian S60
|
Problemy a chyby
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson Satio - Problemy
Strana:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
« předchozí
další »
Autor
Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy (Zobrazeno 150592 x)
peterss
Anonym
Re: Sony Ericsson Satio - Problemy
«
Odpověď #390 v:
17. Srpen 2010, 00:17 »
Uživatel: .:roxetak:. 16. Srpen 2010, 17:06
asi to vypada, ze se sa hodilo len jednym smerom .... android a nic ine ... skoda ...
to si zjistil dost pozde, uz se to tady asi pred mesicem probralo
uložena
Thymallus
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Satio U1i silver
«
Odpověď #391 v:
17. Srpen 2010, 05:42 »
Uživatel: Benehallow 13. Srpen 2010, 17:56
Nema tu nekdo problemy s propojenim Satia a USB kabelu s PC?Moje Satio je pekne naladovy, vetsinou se mi podari pripojit az tak na 7 - 10 pokus.Pritom konektor cistim kazdej druhej den, nabijecka (jak pruchozi, tak dalsi dve co mam doma) funguji bezvadne, to samy sluchatka, jak HPM-77ky, tak HPM-90 a HPM-82.Jen kabel zlobi!
taky mi blbo pripojeni (v praci) a zjistil jsem ,ze to bylo tim, ze jsem kabel os telefonu pripojoval na prodlouzeni (kabel) z USB - cili dva kabely do sebe. Asi je to uz moc dlouhe a vazne napajeni...
kdyz dam mobila primo pres kabel do pc, tak je vse ok
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
«
Odpověď #392 v:
17. Srpen 2010, 12:28 »
2peterss: Co narobis, som na konci abecedy a tak kym sa ta informacia ku mne dostane, to trva... a trva... a trva... a trva :-)
uložena
Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
bondgirl007
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE Satio U1, SE Xperia X10 mini Android 2.1 - root
«
Odpověď #393 v:
26. Srpen 2010, 20:58 »
zdravim, neviete mi niekto poradiÂť preco sa moj satio nechce pripojiÂť na zaheslovanu wifi sieÂť? (kÂľuc zadavam spravny) Reinstal softu som uz robila, ale bhz nepomohlo.
uložena
andy456
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Satio U1 Black
«
Odpověď #394 v:
27. Srpen 2010, 13:25 »
bondgirl007 skus si zmenit heslo wifi
uložena
bondgirl007
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE Satio U1, SE Xperia X10 mini Android 2.1 - root
«
Odpověď #395 v:
27. Srpen 2010, 17:34 »
andy456 vdaka za tip, ale ani to nepomohlo
Problem nie je s mojou domacou sieÂťou, ten moj telefon sa nechce pripojiÂť na ziadnu zabezpecenu sieÂť (podotykam ze kÂľuce k tymto sieÂťam mam
), nech som kdekoÂľvek. Na nezabezpecenu sa pripoji hned bez problemov.
uložena
andy456
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Satio U1 Black
«
Odpověď #396 v:
28. Srpen 2010, 13:52 »
tak skus vypnuÂť zabezpecenie a zapnut
aj ked to asi nepomoze
sifrovanie daj WEP
a este si skus nadstavit filtrovanie MAC adries na nete najdes navod ako na to...adresu MAC satia zistis zadanim
* # 62209526 # potom ju das medzi filtrovane MAC adresi a malo by to frcat...mne toto tiez robilo problemi ale uz mi to fici jak ma.
«
Poslední úprava: 28. Srpen 2010, 14:00 od andy456
»
uložena
Benehallow
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia N8
«
Odpověď #397 v:
09. Září 2010, 13:07 »
Nevite nekdo, co muze zpusobovat to, ze kdyz vyfotim fotku, nasledne se mi vubec nezobrazi v Galerii - Posledni fotografie a nasledne ani v panelu na hlavni obrazovce?
uložena
Thymallus
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Satio U1i silver
«
Odpověď #398 v:
10. Září 2010, 06:52 »
ano, to jsem uz taky resil...
problem byl v tom, ze mas v mobilu hodne obrazku a fotek, pak pri foceni se posledni fotky nezobrazi.
Kdyz si promazes nepotrebne obrazky, melo by to byt O.K.
je to sice kravina, ale je to chyba SE. Nevim jak je to u noveho softu - pry to meli odstranit, ale ten predchozi to delal.
uložena
Benehallow
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia N8
«
Odpověď #399 v:
10. Září 2010, 15:18 »
Obrazku mam fakt dost, vyzkousim.Ohledne toho softu, u me to bylo naopak, u staryho me to nedelalo vubec, ale ted to zacalo...
uložena
franta.h123
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE SATIO U1i / SE K750i
«
Odpověď #400 v:
12. Září 2010, 19:36 »
Zdravim lidi. je tu debata o zobrazovani fotek, taky mi to dela a navic jak se starym FW tak i s novym. taky odmazavam fotky a videa, ale jde to i jinak . Vyndam pamnetovku udelam aktualizaci souboru , pak ji zase vlozim a udelam ji znova , vetsinou to na cas pomuze. Sice to chvilku trva ale jde to. Jinak mozna nainstalovat jinej prohlizec. Akorat je trochu problem s tin ze SATIO je tak trochu bastard SONY ERICSSON s OS od NOKIE . Takze nektery chytry portaly se s nim nespoji nebo je omitne foun . Jedine stahnout na kartu a zkusit nainstalovat z karty , ale taky to ne vzdy jde.
Zatim Zdravim.
uložena
Bloodeye
Uzivatel
Telefon: SE Satio Black
Satio=moj najhorsi mt vsetkych cias
«
Odpověď #401 v:
05. Říjen 2010, 08:15 »
Uz to bude pomaly rok,co pouzivam Satio a musim skonstatovat,ze ide o najhorsi a najnestabilnejsi telefon,aky som za 10 rokov vlastnil(a to som mal 95% telefonov E/SE)
Najhorsie zavady:
-totalne nestabilny sw(nepomohol ani upgrade,dokonca ani swap mt):same ''duchy''-zmenim temu a pozadie predoslej obcas preblikne,neskoro reaguje na odomknutie mt,pri pisani sms prestane vibrovat a potom vibruje 1min vkuse
-konektor na boku mt(ktory idiot toto vymyslel?Pustim mp3,mobil chcem vlozit do puzdra,no vdaka ''inteligentnemu'' umiestneniu to nejde)
-aby nestacilo,ze kvoli fastportu sa neda mt s hf vlozit do vrecka,tak odomykanie mt pri hf je tiez horor-a inak nechapem,preco dali odomykaci jazdec vlavo?Nie je nahodou vacsina uzivatelov pravakov?
-nedaju sa prepinat skladby pri uzamknutom mt
-chaoticke potvrdzovanie volby,ktora mi stale sposobuje preklepy(1.polozka sa potvrdi 1klikom,ostatne 2klikmi)
-mt sa casto otaca neziadane na sirku,aj ked je telefon vo vertikalnej polohe
-zdlhave vyhladavanie v tel.zozname(pismena lupy sa delia az na 2 strany)
-aplikacie sa cervenym sluchadlom nezatvaraju,preto je nutne ich stale manualne zatvarat,co zbytocne zdrzuje-aj take beznosti ako tel.zoznam alebo posledne volania
...atd atd
Jedine pozitivim tohto smejdu vidim vo fotoaparate,fotky su fakt pekne. Inak su moje skusenosti so Satiom ako nocna mora. Niekedy rozmyslam,ci vobec ten mt pred spustenim predaja testovali,pretoze mi hlavne vdaka sw pride ako ranny prototyp.
Odpocitavam dni,kedy sa ho zbavim a zacne sa predavat Nokia N8,ktora ma vsetko to,co na Satiu postradam... Po 2-rocnom spokojnom vyuzivani Nokie N82 som presiel na Satio-povedal som si,ze dam este SE sancu,no bola to chyba. SE uz aj tak nie je tym,cim byval (zlate casy K750/K800 su uz nenavratne prec
)
«
Poslední úprava: 05. Říjen 2010, 08:23 od Bloodeye
»
uložena
martin_g
Uzivatel
Telefon: SE Satio
«
Odpověď #402 v:
05. Říjen 2010, 12:37 »
Sorry, ale vacsina tvojich negativ sa tyka vsetkych telefonov s S60v5.
Inak na odomykanie je veÂľmi dobra utilitka "ScreenLocker"
Inak moj kus by som vyhlasil za najstabilnejsi mobil s OS ktory som vlastnil (napriklad pri Nokii N79 by som ti v pohode vymenoval daleko viac a horsich chyb a to po poslednej aktualizacii ktora bola pred rokom). Moje Satio sa mi samovoÂľne restartlo 1 krat a zamrzlo 1 krat a to v oboch pripadoch bola moja chyba (instalacia nekompatibilneho softu).
Add. konektor: tiez som uz uvazoval nad tym preco ho dali na bok, ale na rozdiel od teba mi to neprekaza.
«
Poslední úprava: 05. Říjen 2010, 12:52 od martin_g
»
uložena
lysohlavec
Uzivatel
Telefon: Satio Silver
«
Odpověď #403 v:
05. Říjen 2010, 14:12 »
taktiez mam satio uz skoro rok a ziadne problemy so SW nemam...a restarty tiez nie...takze bud mas telefon vybraty z akcie (kamarat ma a ma problemy s nestabilitou SW) alebo mas len blby kus
uložena
eriq1
Uzivatel
Telefon: X10 white
«
Odpověď #404 v:
05. Říjen 2010, 21:01 »
Zdravim, tak ja pridam azda par neucelenych postrehov, aspon budete mat co citat. Satio som si kupil zhruba pred rokom, z Anglicka, ked po nom nebolo v CR a SR ani slychu. (pocut bolo, kupit sa nedal:) ) Stal ma 12czk, brandovany na Vodafone UK- ten som snad do 2 tyzdnov odstranil.
Bol som celkom nadseny, krasny kusok, pekny velky display. Co ma sklamalo bol fakt (nezistoval som si dopredu), ze nie je dotykovy display ako dotykovy
Nakoniec som sa na nom ale naucil robit dobre, skor nechtami ako prstami. Problemy so stabilitou som nikdy nemal. Niektore veci ma potesili, ako napr fajn GPS prijimac (oproti c905) s moznostou poriadnej navigacie, naozaj dobry fotak i ked blesk som az tak nevyuzil. Pred mesiacom som telefon hackol za pomoci helloOX2 a nahral tam nejaky patch od cloveka nickom rafaat. Telefon sa vyrazne zrychlil, bola to radost:)
Vytkol by som mu ale viacero veci, ktore mi vadili. Prebudenie-unlock moc dlhy, hlavne ked som sa chcel pozriet na hodinky, az mi to bolo niekedy trapne, odblokovavat to pred znamymi. Neustala rotacia menu ma vytacala, drzal som ho normalne, unlockol, a menu nalezato, aj spravy, aj posledne volane kontakty, stavalo sa mi to stale. Na druhej strane, som ale autorotaciu nevypol, lebo som ju dost vyuzival v mediach. Vyhladavanie v telefonnom zozname tiez celkom voprus, aplikacie a piplanie sa s nimi rovnako nepotesi. Vydrz baterie slaba, niekedy som ho nabijal az kym som nesiel spat a do rana bol chudak niekedy aj do polky prazdny
Zvykol som si na to.
Kupou Satia som sa chcel presunut z "hlupej" c905ky k niecomu riadnemu, no bol to iba taky polskok. Teraz som si zadovazil krasnu bielu X10-tku, ktora je konecne to prave. Opat krasny display, avsak dotykovy tak ako som si to predstavoval, moznost jednoduchej instalacie aplikacii, sice o nieco vacsia ale uzsia a vo vrecku ju ani necitim v porovnani so satiom (hlavne ta krytka fotaku vadila - i ked splnala ucel). Jednoduchsie surfovanie, este lepsia a presnejsia GPS a pre mna az nezvykle dobra vydrz baterie:) Naviac este, sice odlozeny, ale predsa len potrdeny update androidu, som spokojny. A za to vsetko som sa v podstate musel vzdat iba blesku, par aj tak nepotrebnych megapixelov a.."par" eur:))
uložena
Panasonic GD30 -> Alcatel OT 300 -> Siemens CX65 -> SE T300 -> SE T610 -> SE K700 -> SE K850 -> SE C905 -> SE Satio -> SE Xperia X10 white
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
25
26
[
27
]
28
29
Fórum SEMania.cz
|
Symbian S60
|
Problemy a chyby
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Sony Ericsson Satio - Problemy
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.