SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
11. Duben 2025, 09:22

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy
Strana: 1 ... 24 25 [26] 27 28 29
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy  (Zobrazeno 150790 x)
SIMCA
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: SE K790i,SE SATIO U1

Zobrazit profil
« Odpověď #375 v: 18. Červen 2010, 11:18 »

to je hezke zalohuj kdyz dam zalohovat tak to chce na pametonku a kdyz ji dam do founa ta k je tuhy,funguje hned jak ji vytahnu.a z telefonu do Pc zalohovat asi neumim pred casem jsem to udelala,ale nevim jestli zpravne,protoze se mi v Pc nezobrazi zadne kontakty a mrkla jsem na to i pres total comander?
potrebuji nejspis presnejsi popis.jeste si zkusim od nekoho pujcit jinou pameÂťovku a uvidime FW nechci moc prehravat mam tam hack a na  novy by nesel udelat Cry Cry
uložena

bondgirl007
Uzivatel
Telefon: SE Satio U1, SE Xperia X10 mini Android 2.1 - root

Zobrazit profil
« Odpověď #376 v: 18. Červen 2010, 15:54 »

no ja osobne robim zalohu kontaktov, sms... pomocou programu Sony Ericsson PC Suite. 
uložena
Thymallus
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Satio U1i silver

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #377 v: 19. Červen 2010, 16:34 »

Potom opravdu zbyva zkusit jinou kartu, pripadne PC suite.
U te karty bych ale zalohoval jen kontakty a kalendar - nastaveni atd bych nezalohoval, pac treba v tom se muze skryvat nejaka chybka.
Pred prehranim FW bych jeste zkusil master reset, i kdyz to asi nepomuze...

S tim hackem te chapu, taky mam stary FW a do noveho se mi moc nechce jit prave k vuli tomuhle...
Navic prehranim FW se foun nemusi opravit, pac to muze byt i chyba ctecky karty.
A jestli v servisu na prani muzou nahrat starsi FW - to netusim.
uložena

SIMCA
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #378 v: 20. Červen 2010, 10:30 »

jina karta mi funguje normalne,ale mam na te stare nejake fotky a nerada bych o ne prisla!! :Djenomze problem je v tom,ze nejde otevrit v PC,mam visty tak leda ze bych to zkusila u kamarada ten ma i linux a rika,ze ten zvladne vse :Pma jeste nekdo jinou radu,krome toho aÂť to odnesu tam kde to z karty vytahnou za tezke prachy!!jeste sem se chtela zeptat jsou na ni udelane slozky takze satio tam neco ma duleziteho nainstalovane nebo jsou ty slozky jenom kdyz chces zalohovat na kartu tak aby se to melo kam prehodit.telefon mam zalohovany v PC,ale zalohovat kartu me nenapadlo :-\nebo muz vse zrusit,pokud ji teda otevru pac pak nevim jak ji naformatovat kdyz nebude aktivni Mrknutí
uložena

Thymallus
Uzivatel
Telefon: Satio U1i silver

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #379 v: 20. Červen 2010, 16:26 »

Nejprve bych zkusil vice pocitacu a vice ctecek karet a kartu prekopirovat na PC.
(pripadne ji vyzkouset v jinem satiu?)
Je rozdil, jestli jde karta videt v PC a nic na ni neni, nebo ji PC nenacte vubec.
V tom prvnim pripade existuji programky, pomoci kterych data z karty dostanes (otazka kolik dat), v tom druhem pripade asi bude cela karta znicena a pokud jde, reklamoval bych ji.

Co se tyce slozek na karte, staci kartu naformatovat v PC, jestlize nejde v telefonu.
Telefon si pak slozky vytvori na karte sam, pripadne po formatu karty v PC by uz mela jit i naformatovat v telefonu.
uložena

SIMCA
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #380 v: 27. Červen 2010, 12:34 »

tak karta znovu naformatovana a vlozena do mobilu,zadne problemy!!! Shocked dokud jsem nezapla radio v mobilu pak po delsim telefonim hovoru a zaple aplikaci radio prestalo hrat a pri ukonceni aplikace nereagovala,vse bylo zase mrtve nez jem opet musela vyjmout kartu a nacist kartu,pak zase vse fungovalo.co s tim krome prehravani FW,nechci prijit o hack!nove FW zatim nejdou hacknout Undecided Cry je tedy nejaka jina kvalitni aplikace na radio,ale ne pres net!!!
uložena

bondgirl007
Uzivatel
Telefon: SE Satio U1, SE Xperia X10 mini Android 2.1 - root

Zobrazit profil
« Odpověď #381 v: 27. Červen 2010, 14:12 »

ja by som sa s tym telefonom tak dlho nesr..a, hack-nehack, firmware by uz bol prehrany. Vsak hack sa da nahradiÂť aj ocertifikovanim aplikacii, co nieje az take zlozite, takze z toho by som az taku vedu nerobila.
uložena
Benehallow
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #382 v: 13. Srpen 2010, 17:56 »

Nema tu nekdo problemy s propojenim Satia a USB kabelu s PC?Moje Satio je pekne naladovy, vetsinou se mi podari pripojit az tak na 7 - 10 pokus.Pritom konektor cistim kazdej druhej den, nabijecka (jak pruchozi, tak dalsi dve co mam doma) funguji bezvadne, to samy sluchatka, jak HPM-77ky, tak HPM-90 a HPM-82.Jen kabel zlobi! Angry
uložena

Ryky
Uzivatel
Telefon: Honor Magic 5 Pro,Honor 50,Xiaomi Poco F2 Pro,Honor 10,Xperia Z, Xperia Ray, W900i, Satio, C905, D750/W800, Siemens: C45, A52, M55, S65, Motorola T2288r

Zobrazit profil
« Odpověď #383 v: 14. Srpen 2010, 15:07 »

Ja bych rekl ze mas nejaky problem spise z PC..bud ovladace popripade cele windowsy. Tongue
uložena
koty88
Uzivatel
Telefon: Sony Ericsson Satio black

Zobrazit profil
« Odpověď #384 v: 15. Srpen 2010, 07:27 »

Benehallow: tobe plne funguji v Satiu HPM 82 ?? me teda ne  Smajlík Sad
uložena
Benehallow
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #385 v: 15. Srpen 2010, 09:11 »

To Ryky: jelikoz mam originalni Win a ovladace mam v poradku, videl bych to spise na Fast-Port Sad
To koty88: Ano me funguji plne - jak prehazovani skladeb, tak i redukce hlasitosti.Ale jelikoz jsou uz v horsim stavu, nepouzivam je.Tobe nefunguji...? Shocked
uložena

mag
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #386 v: 16. Srpen 2010, 16:39 »

Tak podle tohoto: http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/08/16/xperia%e2%84%a2-x10-mini-awarded-european-mobile-phone-2010-2011/comment-page-1/#comment-56511
se Satio uz zadneho dalsiho update FW ani s opravami chyb opravdu nedocka. To je tedy dost bidne, zapichnout to po par mesicich. Jsem zvedavy jak dopadne Vivaz, hadam ze asi stejne.
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #387 v: 16. Srpen 2010, 17:06 »

asi to vypada, ze se sa hodilo len jednym smerom .... android a nic ine ... skoda ...
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
ROFUS
Uzivatel
Telefon: SE X10+16GB iPhone 3G 16GB WHITE iPhone 3GS 16GB BLACK SE R800 PLAY 8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #388 v: 16. Srpen 2010, 17:07 »

Tak mam taky problemek satio mam cca 1 mesic a trikrat se mi stalo ze vecer tel plne nabity a rano uplne vycucly,,, tri tom tretim jsem zjistil ze samo svitilo lcd jako kdyz se rozsviti pri zamcenem tel. Zadna aplikace spustena zadna zmeskana udalost nic,,, cim by to mohlo byt??
uložena

ROFUS je Iabluv kamarad
Sonyk1
Uzivatel
Telefon: iPhone 3G - Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #389 v: 16. Srpen 2010, 22:32 »

Vivaz dostal update v techto dnech alespon tak pisi na sonymania. Neverim ze pro satio uz nebude.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 24 25 [26] 27 28 29
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Problemy a chyby (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - Problemy
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.047 sekund, 18 dotazů.