SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
15. Øíjen 2024, 00:14

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142468 pøíspìvkù v 10010 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - v¹eobecná diskuse
Strana: 1 ... 69 70 [71]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - v¹eobecná diskuse  (Zobrazeno 345080 x)
franta.h123
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SE SATIO U1i / SE K750i
Pøíspìvkù: 22

Zobrazit profil
« Odpovìï #1050 v: 04. Bøezen 2011, 17:47 »

Zdravím lidièky. Mam Satio rok ale spoustu popisovaných problémù jsem ani nepotkal. Jediné problémy jsem mnìl s GALERII naèítání a zobrazovaní fotek ( max 2995 kouskù .) mo¾nosti pøehrávaèe ( ze 600set skladeb zobrazí stì¾í 80.) no a videa jsou na tom podobnì. fakt bomba (ne¾ jsem sehnal náhradní programy ,tak jsem ho málem roz¹lapal,,nìkolikrát) .Navigace a google maps, visepilot  , v¹echno tohle mnì toèí, nefunguje, a» nastavim co chci, chce se to pøipojit k internetu a nejde to vypnout. Musim vypnout foun. a to je po aktualizaci ,nìkolikrát. A jedíný problem co mnì vadí je ¾e obèas pøejde do re¾imu letadlo. nepravidelnì a za mnì nejasných podmínek. Nejde tohle nìjak o¹etøit . mnì pøipadá ¾e to zpùsobuje síla signálu v síti v souvislosti s poèasim. Ale nevím. Funguje jako telefon tak jak asi má , tak¾e a¾ na vý¹e zmínìné jsem spokojenej.
ulo¾ena
_m_v
U¾ivatel
Telefon: Vivaz
Pøíspìvkù: 34

Zobrazit profil
« Odpovìï #1051 v: 10. Bøezen 2011, 23:10 »

Skúste tento freeware program:
Kód:
http://www.mediafire.com/?15oawpgnij4swmn

Vyzkou¹el jsem, ale stále zùstávají dole na displeji 2 tlaèítka a vìt¹inou pøi pøíchozím hovoru a vytahování z pouzdra nìco zmáèknu:-(
Já bych si pøedstavoval nìco, co zachová displej zamèený za v¹ech okolností a pøijme hovor pouze hardwarovou klávesou. Nevíte nìkdo o nìèem?
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,
Pøíspìvkù: 2086

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #1052 v: 10. Bøezen 2011, 23:41 »

skus iphone lock alebo nejaku podobnu aplikaciu.
ulo¾ena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Kosabek
U¾ivatel
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB
Pøíspìvkù: 335

Zobrazit profil
« Odpovìï #1053 v: 11. Bøezen 2011, 00:12 »

franta.h123 Jako navigaci pou¾ívám sygic maká na 100% a jede jen pøes GPS v telefonu ¾ádné pøipojování na internet se nekoná.®ádný problém se svým kusem co popisuje¹ tedy nemám jsem nadmíru spokojen.Jediný problém který mám, je ¾e èas od èasu musím telefon vypnout a znovu zapnout ponìvad¾ mám nìjaký problém SPB SHEL pøijde mi zpráva otevøu ji a dále s ní nejde u¾ pracovat ani z ní odejít.Vypnu telefon znovu zapnu jdu do té stejné zprávy a v¹e je zase v poøádku.Tak nevím asi nìco s SPB ale neøe¹ím to stane se to tak jednou do mìsíce tak¾e to nìjak nebolí.Nevím jak jsou na tom ostatní u¾ivatelé Satia ale já jsem je¹tì nezaznamenal jeden jediný problém ohlednì telefonu jsem rád ¾e jsem si ho poøídil a nemohu proti nìmu øíct jedno jediné ¹patné slovo.Musel jsem jen vymìnit ochranou folii na displeji a to mì mrzí byla celkem dobrá ale pøesto ¾e je hýèkán nemám ponìtí jak ale do kraje folie mi asi kocour zaryl drápy tak jsem ji mìl po¹kozenou byly tam dvì dírky a kousek natr¾en vymìnil jsem a v¹e je OK.Jo a s pøijimáním hovoru se mi takté¾ je¹tì nikdy nestalo ¾e bych ho odmítl nebo pøijal je pravda ¾e ho mám neustále v pouzdøe a kdy¾ ho vyndavám tak chytám opaèný konec.
« Poslední úprava: 11. Bøezen 2011, 00:14 od Kosabek » ulo¾ena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Èedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
Leo¹
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 6

Zobrazit profil
« Odpovìï #1054 v: 25. Kvìten 2011, 17:25 »

Ahoj, chtìl bych se prosím zeptat, mam vivaz pro koupen ve ¹výcarsku, telefon neobsahuje èe¹tinu, chtìl jsem ji tam dohrát a pøehrát v¹emi zpusoby co jsem se doèetl na netu a poøád se nevede. Mohl by mi nìkdo poradit prosím.  http://www.sonymania.cz/view.php?cisloclanku=2010050010-Jednoducha-decustomizace-smartphonu-Satio-a-Vivaz        ....tento zpusob jsem taky zkou¹el, díky za rady.
ulo¾ena
kuzilek
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 5

Zobrazit profil
« Odpovìï #1055 v: 11. Bøezen 2012, 20:56 »

Pøedem se omlouvám, pokud nìkteré zde ji¾ sou rozebírány, ale:
Nedávno jsem z K800i pøe¹el pøes C702 k Satiu.
Jsem ponìkud zhrzelý, jak s pøíchodem nového telefonu, to dobré ve starém ji¾ v novém není.
A Se Satiem v extrému...
Udìlal jsem si taký malý seznam vìcí, které bych potøeboval upravit/poøe¹it. Proto se tu sbornì zeptám,
a snad se najde dobrá du¹ièka, která by tøeba po nìjakém komunikátoru navedla/poradila/èi podìlila o zku¹enost
Tedy (v bodech):
- Hack (asi 5 návodù tady a ni jeden nefunkèní (("nainstaluj XXX"  => "...certifikátu"=>vyplázlej jazyk na mne) Sad
- v C702 byla fajn aplikace 'Trenér' nìco jsem cucnul, ale nemohu bez hacku ani vyzkou¹et (nìjaké doporuèení?)
- kontakty... v K800 i C702 jsem mìl narozeniny, adresa, poznámky a pod (ètyøi zálo¾ky se v¹ím mo¾ným, tady prd...) Sad dají se nìjak pøelít aby umìly?
- mana¾er tìch kontaktù, resp. synchronizace s nìjakým adresáøem v compu... (mám winXP, ale chci utéct k Ubuntu, resp. Debianu)
- Záznamník.. Jak hovorù tak i diktafon jako taký. a aby umìl i bì¾et (nahrávat) na pozadí, a nechcípnul pøi otevøení fo»áku nebo èehokoli.
- to samé umìl by tu nìkdo pou¾ívat tlaèítka (jako napø. to co je na pøepnutí cam/foto, ¾e kdy¾ bych jej dr¾el 2sec. stisklý - tøeba ¾e pøi zamklém telefonu. spustí se diktafon) - i hodí se zrovna pøi èastých diskuzích s mìstkou policií (napø. na téma pes) a pod. Smajlík
- budíky. nìjak pøevorat budíka aby umìl na ka¾dé vyzvánìní jiný zvuk
- nu a pak si "navymej¹lím" hodilo by se, kdy¾ bych skrze BT èi klidnì WiFi umìl po¾ít Satio jako sluchátka k compu, nebo naopak jako, ¾e comp mi bude mediacentrem mobilu. Stejnì jako nìjaké VNC v mobilu... Mrknutí by nebylo? Smajlík

mám jej krátce a jistì si zas navymý¹lím dal¹í vìci a brzo se pochlubím s HW tuningem a pod... (pøeci jen potøebuji ponìkud "ARMOURED" a "Nepromokavý" nejlépe do pár metrù... Gravitace to je prevít...  a zatím nikdo nena¹el èudlík kterým jej vypnout) Na HW tedy ji¾ pracuji...

Najde se nìkdo kdo by mi pomohl se v onom pøístroji po¹»ourat, tøeba se mu dostat nìjak "na konzoli" ? Smajlík
Díky
T=
ulo¾ena
kuzilek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #1056 v: 11. Bøezen 2012, 21:45 »

mnoo a taky to aby kdy¾ dám v media obrázky èi písnièky, tak aby mi to nemìlo potøebu prolejzat v¹echno a zobrazovat i vìci, které nechci zobrazovat, nejlépe, kdy¾ by to koukalo do adresáøù a ne jak si to samovolnì seøadí podle data, to bych mu za to nafackoval. to samé jako volba, zdali jsem v pamìti telefénu bo na kartì.. ne v¹echno pokupì... Sad
T=
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #1057 v: 14. Bøezen 2012, 11:06 »

mnoo a taky to aby kdy¾ dám v media obrázky èi písnièky, tak aby mi to nemìlo potøebu prolejzat v¹echno a zobrazovat i vìci, které nechci zobrazovat, nejlépe, kdy¾ by to koukalo do adresáøù a ne jak si to samovolnì seøadí podle data, to bych mu za to nafackoval. to samé jako volba, zdali jsem v pamìti telefénu bo na kartì.. ne v¹echno pokupì... Sad
T=

Nakolko sa jedna o zakladnu vlastnost danej galerie, na toto budes musiet pouzit skor nejaku aplikaciu.
ulo¾ena

kuzilek
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #1058 v: 14. Bøezen 2012, 23:13 »

...aplikaci....
..taky mì to napadlo,
  ...i nechci být sarkastický...
tak se pokusím nebýt...

a má¹ nìjaký tip na onu aplikaciu?

preto¾e takýto ozajsný napad, mne napadl také.

Jen se tu pítám na nìjaký tipy onìch programù, utilitek vychytávek, trickù....
Zatím ale bez efektu...
zva¾uji, zdali nemám zkopírovat jako nové samostatné vlákno. Jako by do tohoto u¾ nikdo neèíhal...

ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #1059 v: 22. Bøezen 2012, 14:22 »

Skus pohladat nieco co by bolo aj pre Nokiu 5800 Xpress MUsic. Proste pre Symbian S60 v.5
ulo¾ena

uursik
U¾ivatel
Pohlaví: ®ena
Pøíspìvkù: 68

Zobrazit profil
« Odpovìï #1060 v: 02. Èervenec 2012, 16:11 »

zkou¹ela jsem do sony ericsson satio instalovat hru Talking Tom Cat - bohu¾el. dohrála jsem potøebné Qt i QtMobility - a hra poøád nefunguje. poradí mi nìkdo jak to rozchodit, mobil je hacknutý.
ulo¾ena
roxetak
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #1061 v: 04. Èervenec 2012, 13:59 »

Tazko ti poradim. Skus specializovane forum na satio, ci to tam uz niekto skusal. Ja osobne moc hry nehravam a tak som toto neskusal. Link: http://satio.forume.biz/
ulo¾ena

uursik
U¾ivatel
Pohlaví: ®ena
Pøíspìvkù: 68

Zobrazit profil
« Odpovìï #1062 v: 04. Èervenec 2012, 14:20 »

díky, zkusila jsem tam napsat.
ulo¾ena
franta.h123
U¾ivatel
Telefon: SE SATIO U1i / SE K750i
Pøíspìvkù: 22

Zobrazit profil
« Odpovìï #1063 v: 18. Kvìten 2013, 18:46 »

Zdravím lidi, dlouho jsem tu nebyl, nebylo proè a hlavnì ani kdy ( vìt¹inou) . mam dotaz na ostatní vlastníky Sátia,, . Znièeho nic mi zaèalo blbnout ,,dotykování " . Ani¾ by telefon nìjak utrpìl mechanické po¹kození, zaèal najednou pomatenì pøehazovat místa dotyku, na èíselné klávesnici mi pøi dotyku na trojku sepne ètyøka nebo jednièka, a to i pøi dotyku mimo èísla. Pøi procházení nabídek nìkdy kurzor zmatenì poskakuje nahoru dolu, odkliknout nabídku je èasto nemo¾né, kolikrát musím tvrdì podr¾et a namaèkat volbu aby se aktivovala . Pøehrál jsem FW ale ani to nepomohlo. A takové kalibrování a nastavování v¹eho druhu taky bez úspìchu. Byl to celou dobu bezproblémovej foun, a¾ na nìkolik malièkostí které jsem zmínil døíve ( vìt¹inou byla chyba v síti a pokrytí). Hw tlaèítka fungujou  normálnì. Nestalo se nìkomu nìco podobného , pokud ano jak jste to øe¹ily. Zatím díky
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 ... 69 70 [71]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - v¹eobecná diskuse
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.01 sekund, 17 dotazù.