SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 20:01

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse
Strana: 1 ... 69 70 [71]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse  (Zobrazeno 357295 x)
franta.h123
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE SATIO U1i / SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #1050 v: 04. Březen 2011, 17:47 »

Zdravim lidicky. Mam Satio rok ale spoustu popisovanych problemu jsem ani nepotkal. Jedine problemy jsem mnel s GALERII nacitani a zobrazovani fotek ( max 2995 kousku .) moznosti prehravace ( ze 600set skladeb zobrazi stezi 80.) no a videa jsou na tom podobne. fakt bomba (nez jsem sehnal nahradni programy ,tak jsem ho malem rozslapal,,nekolikrat) .Navigace a google maps, visepilot  , vsechno tohle mne toci, nefunguje, aÂť nastavim co chci, chce se to pripojit k internetu a nejde to vypnout. Musim vypnout foun. a to je po aktualizaci ,nekolikrat. A jediny problem co mne vadi je ze obcas prejde do rezimu letadlo. nepravidelne a za mne nejasnych podminek. Nejde tohle nejak osetrit . mne pripada ze to zpusobuje sila signalu v siti v souvislosti s pocasim. Ale nevim. Funguje jako telefon tak jak asi ma , takze az na vyse zminene jsem spokojenej.
uložena
_m_v
Uzivatel
Telefon: Vivaz

Zobrazit profil
« Odpověď #1051 v: 10. Březen 2011, 23:10 »

Skuste tento freeware program:
Kód:
http://www.mediafire.com/?15oawpgnij4swmn

Vyzkousel jsem, ale stale zustavaji dole na displeji 2 tlacitka a vetsinou pri prichozim hovoru a vytahovani z pouzdra neco zmacknu:-(
Ja bych si predstavoval neco, co zachova displej zamceny za vsech okolnosti a prijme hovor pouze hardwarovou klavesou. Nevite nekdo o necem?
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1052 v: 10. Březen 2011, 23:41 »

skus iphone lock alebo nejaku podobnu aplikaciu.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Kosabek
Uzivatel
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB

Zobrazit profil
« Odpověď #1053 v: 11. Březen 2011, 00:12 »

franta.h123 Jako navigaci pouzivam sygic maka na 100% a jede jen pres GPS v telefonu zadne pripojovani na internet se nekona.ÂŽadny problem se svym kusem co popisujes tedy nemam jsem nadmiru spokojen.Jediny problem ktery mam, je ze cas od casu musim telefon vypnout a znovu zapnout ponevadz mam nejaky problem SPB SHEL prijde mi zprava otevru ji a dale s ni nejde uz pracovat ani z ni odejit.Vypnu telefon znovu zapnu jdu do te stejne zpravy a vse je zase v poradku.Tak nevim asi neco s SPB ale neresim to stane se to tak jednou do mesice takze to nejak neboli.Nevim jak jsou na tom ostatni uzivatele Satia ale ja jsem jeste nezaznamenal jeden jediny problem ohledne telefonu jsem rad ze jsem si ho poridil a nemohu proti nemu rict jedno jedine spatne slovo.Musel jsem jen vymenit ochranou folii na displeji a to me mrzi byla celkem dobra ale presto ze je hyckan nemam poneti jak ale do kraje folie mi asi kocour zaryl drapy tak jsem ji mel poskozenou byly tam dve dirky a kousek natrzen vymenil jsem a vse je OK.Jo a s prijimanim hovoru se mi taktez jeste nikdy nestalo ze bych ho odmitl nebo prijal je pravda ze ho mam neustale v pouzdre a kdyz ho vyndavam tak chytam opacny konec.
« Poslední úprava: 11. Březen 2011, 00:14 od Kosabek » uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Eedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
Leos
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1054 v: 25. Květen 2011, 17:25 »

Ahoj, chtel bych se prosim zeptat, mam vivaz pro koupen ve svycarsku, telefon neobsahuje cestinu, chtel jsem ji tam dohrat a prehrat vsemi zpusoby co jsem se docetl na netu a porad se nevede. Mohl by mi nekdo poradit prosim.  http://www.sonymania.cz/view.php?cisloclanku=2010050010-Jednoducha-decustomizace-smartphonu-Satio-a-Vivaz        ....tento zpusob jsem taky zkousel, diky za rady.
uložena
kuzilek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1055 v: 11. Březen 2012, 20:56 »

Predem se omlouvam, pokud nektere zde jiz sou rozebirany, ale:
Nedavno jsem z K800i presel pres C702 k Satiu.
Jsem ponekud zhrzely, jak s prichodem noveho telefonu, to dobre ve starem jiz v novem neni.
A Se Satiem v extremu...
Udelal jsem si taky maly seznam veci, ktere bych potreboval upravit/poresit. Proto se tu sborne zeptam,
a snad se najde dobra dusicka, ktera by treba po nejakem komunikatoru navedla/poradila/ci podelila o zkusenost
Tedy (v bodech):
- Hack (asi 5 navodu tady a ni jeden nefunkcni (("nainstaluj XXX"  => "...certifikatu"=>vyplazlej jazyk na mne) Sad
- v C702 byla fajn aplikace 'Trener' neco jsem cucnul, ale nemohu bez hacku ani vyzkouset (nejake doporuceni?)
- kontakty... v K800 i C702 jsem mel narozeniny, adresa, poznamky a pod (ctyri zalozky se vsim moznym, tady prd...) Sad daji se nejak prelit aby umely?
- manazer tech kontaktu, resp. synchronizace s nejakym adresarem v compu... (mam winXP, ale chci utect k Ubuntu, resp. Debianu)
- Zaznamnik.. Jak hovoru tak i diktafon jako taky. a aby umel i bezet (nahravat) na pozadi, a nechcipnul pri otevreni foÂťaku nebo cehokoli.
- to same umel by tu nekdo pouzivat tlacitka (jako napr. to co je na prepnuti cam/foto, ze kdyz bych jej drzel 2sec. stiskly - treba ze pri zamklem telefonu. spusti se diktafon) - i hodi se zrovna pri castych diskuzich s mestkou policii (napr. na tema pes) a pod. Smajlík
- budiky. nejak prevorat budika aby umel na kazde vyzvaneni jiny zvuk
- nu a pak si "navymejslim" hodilo by se, kdyz bych skrze BT ci klidne WiFi umel pozit Satio jako sluchatka k compu, nebo naopak jako, ze comp mi bude mediacentrem mobilu. Stejne jako nejake VNC v mobilu... Mrknutí by nebylo? Smajlík

mam jej kratce a jiste si zas navymyslim dalsi veci a brzo se pochlubim s HW tuningem a pod... (preci jen potrebuji ponekud "ARMOURED" a "Nepromokavy" nejlepe do par metru... Gravitace to je previt...  a zatim nikdo nenasel cudlik kterym jej vypnout) Na HW tedy jiz pracuji...

Najde se nekdo kdo by mi pomohl se v onom pristroji posÂťourat, treba se mu dostat nejak "na konzoli" ? Smajlík
Diky
T=
uložena
kuzilek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1056 v: 11. Březen 2012, 21:45 »

mnoo a taky to aby kdyz dam v media obrazky ci pisnicky, tak aby mi to nemelo potrebu prolejzat vsechno a zobrazovat i veci, ktere nechci zobrazovat, nejlepe, kdyz by to koukalo do adresaru a ne jak si to samovolne seradi podle data, to bych mu za to nafackoval. to same jako volba, zdali jsem v pameti telefenu bo na karte.. ne vsechno pokupe... Sad
T=
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1057 v: 14. Březen 2012, 11:06 »

mnoo a taky to aby kdyz dam v media obrazky ci pisnicky, tak aby mi to nemelo potrebu prolejzat vsechno a zobrazovat i veci, ktere nechci zobrazovat, nejlepe, kdyz by to koukalo do adresaru a ne jak si to samovolne seradi podle data, to bych mu za to nafackoval. to same jako volba, zdali jsem v pameti telefenu bo na karte.. ne vsechno pokupe... Sad
T=

Nakolko sa jedna o zakladnu vlastnost danej galerie, na toto budes musiet pouzit skor nejaku aplikaciu.
uložena

kuzilek
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #1058 v: 14. Březen 2012, 23:13 »

...aplikaci....
..taky me to napadlo,
  ...i nechci byt sarkasticky...
tak se pokusim nebyt...

a mas nejaky tip na onu aplikaciu?

pretoze takyto ozajsny napad, mne napadl take.

Jen se tu pitam na nejaky tipy onech programu, utilitek vychytavek, tricku....
Zatim ale bez efektu...
zvazuji, zdali nemam zkopirovat jako nove samostatne vlakno. Jako by do tohoto uz nikdo necihal...

uložena
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1059 v: 22. Březen 2012, 14:22 »

Skus pohladat nieco co by bolo aj pre Nokiu 5800 Xpress MUsic. Proste pre Symbian S60 v.5
uložena

uursik
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #1060 v: 02. Červenec 2012, 16:11 »

zkousela jsem do sony ericsson satio instalovat hru Talking Tom Cat - bohuzel. dohrala jsem potrebne Qt i QtMobility - a hra porad nefunguje. poradi mi nekdo jak to rozchodit, mobil je hacknuty.
uložena
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1061 v: 04. Červenec 2012, 13:59 »

Tazko ti poradim. Skus specializovane forum na satio, ci to tam uz niekto skusal. Ja osobne moc hry nehravam a tak som toto neskusal. Link: http://satio.forume.biz/
uložena

uursik
Uzivatel
Pohlaví: Žena

Zobrazit profil
« Odpověď #1062 v: 04. Červenec 2012, 14:20 »

diky, zkusila jsem tam napsat.
uložena
franta.h123
Uzivatel
Telefon: SE SATIO U1i / SE K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #1063 v: 18. Květen 2013, 18:46 »

Zdravim lidi, dlouho jsem tu nebyl, nebylo proc a hlavne ani kdy ( vetsinou) . mam dotaz na ostatni vlastniky Satia,, . Zniceho nic mi zacalo blbnout ,,dotykovani " . Aniz by telefon nejak utrpel mechanicke poskozeni, zacal najednou pomatene prehazovat mista dotyku, na ciselne klavesnici mi pri dotyku na trojku sepne ctyrka nebo jednicka, a to i pri dotyku mimo cisla. Pri prochazeni nabidek nekdy kurzor zmatene poskakuje nahoru dolu, odkliknout nabidku je casto nemozne, kolikrat musim tvrde podrzet a namackat volbu aby se aktivovala . Prehral jsem FW ale ani to nepomohlo. A takove kalibrovani a nastavovani vseho druhu taky bez uspechu. Byl to celou dobu bezproblemovej foun, az na nekolik malickosti ktere jsem zminil drive ( vetsinou byla chyba v siti a pokryti). Hw tlacitka fungujou  normalne. Nestalo se nekomu neco podobneho , pokud ano jak jste to resily. Zatim diky
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 69 70 [71]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.062 sekund, 17 dotazů.