SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
04. Duben 2025, 18:35

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse
Strana: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 71
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse  (Zobrazeno 357477 x)
Sonyk1
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 3G - Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #480 v: 25. Listopad 2009, 08:57 »

Trpelivost, to pouzdro se casem vytaha a bude ok  Mrknutí. Tak dnes by mel dorazit ve stribrne, snad nebudou problemy s nejakym sekanim atd. Mam vetsinou smulu pri kupovani takovych veci.
uložena
Petys
Anonym
« Odpověď #481 v: 25. Listopad 2009, 09:07 »

Dneska jsem ho zaslal zpet.Vcera,kdyz jsem ho vybalil,chybel cesky navod,karta 8gb byla zasunuta v mobilu,po spusteni tam byl Slovinsky jazyk,krabice takova nejaka odrbana.Sklamalo me to.Uvidime co mi s tim Max mobil Liberec udela,aby fungoval a hlavne jak dlouho to bude trvat.
uložena
Sonyk1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #482 v: 25. Listopad 2009, 09:11 »

Tak to vypada skoro na nejaky prototyp nebo co. Kupuju u proverene spolecnosti o obsah baleni ci sedivku strach nemam, jen snad chytnu dobry kus.
uložena
Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #483 v: 25. Listopad 2009, 09:14 »

Petys: U takhle draheho mobilu se imho jednoznacne vyplati dat jeste neco navrch a koupit si oficko dovoz v renomovanem ochode. Cena necelych 12k dava jasne tusit, ze to nebude uplne koser....
uložena
Sonyk1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #484 v: 25. Listopad 2009, 09:29 »

Trochu me porad mate ta stribrna verze, jelikoz se na ofiku shopu SE jeste neprodava a snad ve vsech shopech, kde maji cernou, tak maji i stribrnou. Snad je teda ta stribrna oficialni pro ER. Uz tady na to odpovidal nekdo, ale nejak jsem tu odpoved moc nepochapal. Byla tak jako ano i ne.
uložena
Benehallow
Uzivatel
Telefon: Nokia N8

Zobrazit profil
« Odpověď #485 v: 25. Listopad 2009, 09:30 »

Dneska jsem ho zaslal zpet.Vcera,kdyz jsem ho vybalil,chybel cesky navod,karta 8gb byla zasunuta v mobilu,po spusteni tam byl Slovinsky jazyk,krabice takova nejaka odrbana.Sklamalo me to.Uvidime co mi s tim Max mobil Liberec udela,aby fungoval a hlavne jak dlouho to bude trvat.

Tak to se neni cemu divit - podekuj sam sobe, chtel jsi usetrit a pekne se Ti to nevyplatilo a dobre Ti tak Mrknutí pokud je cena pod 15k, tak je to shit a nekupovat Mrknutí
uložena

jacktalking
Uzivatel
Telefon: telefon? Mam

Zobrazit profil
« Odpověď #486 v: 25. Listopad 2009, 09:43 »

Slovinsky jazyk by byl OK, protoze to je ve stejne jazyk.sade jako CZ/SK/PL/HU. Tj. stacilo by jen prenastavit. Ale chybejici navod je samozrejme donebevolajici.

Sonyk1: co mam info, tak Agora si to dovezla sama ze zahranici (stribrnou). Je to naprosto v poradku. Pokud se jedna o oficialni distribuci, neni co resit aÂť je to dovezene odkud chce. Takze klidne alza.cz ktera to bere od vice distributoru, Agora, Setos, 3a.cz a samozrejme operatori (pokud jsem zapomel na dalsiho distributora, omlouvam se. nemam knihovnu misto mozku Cheesy ). V poradku jsou take velke retezce typu Datart, Electroworld,... (ti to berou od ofiko distributoru). Pokud je ale cena podezrele nizka.. Mrknutí Nejlepsi asi je si prodejce projet na www.spotrebitele.info . Pokud tam ma vic vroubku stejneho typu, asi to nebrat. Tedy za predpokladu ze chcete zaruku.
Pokud kdokoliv zaruku nepotrebuje, tak Satio za 12 tisic Kc je bomba a berte to hned Smajlík
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
Sonyk1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #487 v: 25. Listopad 2009, 09:56 »

Beru ho tady http://www.aaamobil.cz/sony-ericsson-satio-u1-silver Sice je ta cena pod 15.000,- Kc, ale myslim, ze to bude v pohode.
uložena
jacktalking
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #488 v: 25. Listopad 2009, 10:00 »

Sonyk1: ti jsou v pohode, pokud se nepletu. Berou to ofiko
uložena

MIKE BIKER: Zatim to vypada na podporu jen od Sony Ericssonu a ta je vyhlasena svou nekompetentnosti a velmi laxnim pristupem. Obracet se na ne je jen ztrata casu.
Sonyk1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #489 v: 25. Listopad 2009, 10:03 »

jacktalking: moc dik, uklidnil jsi me. Snad to pomuze i ostatnim pri nakupu.
uložena
jacktalking
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #490 v: 25. Listopad 2009, 10:08 »

Nejnizsi cena co v oficialni distribuci u novych modelu je mozna je 13000Kc. Za tu to ale nikdo neproda, jelikoz by z toho nepokryl nic, skoro nulovy zisk
uložena

Pupu
Uzivatel
Telefon: X10 black

Zobrazit profil
« Odpověď #491 v: 25. Listopad 2009, 10:09 »

Obecne bych rekl, ze cena oficka je vzdyt alespon tech 14X00,-Kc a dale musi sedet take obsah baleni. Pokud je clovek jen trosku opatrny, tak nemuze naletet a koupit "omylem" sedivku. Ja osobne muzu doporucit Alfu, kde je doprava zdarma a cena je ted vic nez skvela: http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=106140&Search=satio&SearchType=1&SearchSubmit=1
uložena
jacktalking
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #492 v: 25. Listopad 2009, 10:36 »

Pupu: co jsem cetl, tak ta stribrna barva je, jelikoz je dovezena ze zahranici, bez te 16GB karty. Ale zase na aaa tam je uvedena. Tak nevim. Ale s tou cenou asi mas pravdu. Pokud se jedna o ofiko, 14000Kc je cena pri ktere uz prodejce bude mit nejakej vydelek
uložena

Sonyk1
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #493 v: 25. Listopad 2009, 10:51 »

Omrkl jsem spoustu obchodu vcetne treba alza.cz kasa.cz atd., a vsude je stribrna s 16GB kartou atd. Nikde jsem nenarazil na to "osekane baleni". No to je jedno, hlavne ze je to ofiko a je tam.
uložena
Pekony
Uzivatel
Telefon: XPERIA ARC S 32 GB

Zobrazit profil
« Odpověď #494 v: 25. Listopad 2009, 16:46 »

Lidicky pomohl by mi nekdo s nakupem Brando folie na Satio? Nemam jak PayPal tak WorldPay. Urcite se domluvime na provizi. Mel jsem Invisible a ted bych zkusil brando. Please  Smajlík
uložena

K700i-W810i-K850i-Satio-Xperia X10 :-) - Xperia ARC S
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 71
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Symbian S60  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson Satio - vseobecna diskuse
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 15 dotazů.