SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
19. Březen 2025, 20:58

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Otvirani excel. souboru v P910i
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Otvirani excel. souboru v P910i  (Zobrazeno 3311 x)
___MARK___
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil
« v: 30. Září 2005, 14:22 »

Mam jednu otazecku ohledne otvirani velky souboru v excelovske aplikaci, ktera je tam dana hned od zacatku, tedy Quicksheet. Jedna se o otevreni souboru o velikosti kolem 320 kb. Zkousel jsem to u znameho na P910i a i u me na P910i a hooodne dlouho se to otvira, pritom na P800 se tento soubor otevrel dejme tomu 3x rychleji. Je to tim ze by byla v tomto smeru P910i horsi?
Dekuji vsem za odpovedi:)
uložena

Sie Me45 a SE P910i
MartinH
Anonym
« Odpověď #1 v: 30. Září 2005, 18:39 »

bude to spise tim, ze v p910 je jina verse quicksheetu, ktera treba zrovna s timto souborom muze mit potize. Ja treba na quicksheet zanevrel velice rychle a co je venku documents to go, jsem na nej nesahl.
uložena
___MARK___
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 30. Září 2005, 19:01 »

bude to spise tim, ze v p910 je jina verse quicksheetu, ktera treba zrovna s timto souborom muze mit potize. Ja treba na quicksheet zanevrel velice rychle a co je venku documents to go, jsem na nej nesahl.

jj Tve prispevky jsem si cetl co se tyce tohoto programu, takze verim ze ho uz nepouzivas, ale asi to bude i duvod, proc to tak pomalu nabiha.
Jinak to ze se nejake pismena v QuickSheetu treba "dlouhe a" zobrazuje jako ctverecek, to je dane nejakymi chybejicimi fonty?
uložena

Sie Me45 a SE P910i
MartinH
Anonym
« Odpověď #3 v: 30. Září 2005, 19:40 »

s quicksheetem jsem si nehral, ale bude to jak pises. Fonty do doc to go jsou dohrat velmi snadno. Psal jsem to kdysi i sem do fora.
uložena
___MARK___
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 30. Září 2005, 19:52 »

s quicksheetem jsem si nehral, ale bude to jak pises. Fonty do doc to go jsou dohrat velmi snadno. Psal jsem to kdysi i sem do fora.

a mam jeste jeden dotaz, pokud budes tak hodny. Znamy mel P800 a dal synchronizovat kontakty do Outlooku, v p800 jich mel asi 5MB a pak z outlooku to dal synchronizovat do P910i a najednou mu to tam skoro zaplnilo celou 64MB pamet, dejeme tomu 40MB, nevis cim by to mohlo byt?
uložena

Sie Me45 a SE P910i
MartinH
Anonym
« Odpověď #5 v: 30. Září 2005, 20:07 »

nejspis nejakym nestastnym formatem neceho v outlooku, ale lepsi bude pokracovat na toto tema v lepsim threadu, treba o synchronisaci. Jinak ja uz podobnym zpusobem menil nekolik zarizeni a vzdy kontakty syncoval pres lotus notes a no problem. Jinak treba sman ma funkci compress contacts, nezkousel jsi to? Ale jak jsem psal, pokracujme jinde treba:
http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/topic,2244.0
uložena
___MARK___
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 30. Září 2005, 20:28 »

nejspis nejakym nestastnym formatem neceho v outlooku, ale lepsi bude pokracovat na toto tema v lepsim threadu, treba o synchronisaci. Jinak ja uz podobnym zpusobem menil nekolik zarizeni a vzdy kontakty syncoval pres lotus notes a no problem. Jinak treba sman ma funkci compress contacts, nezkousel jsi to? Ale jak jsem psal, pokracujme jinde treba:
http://semania.cz/component/option,com_smf/Itemid,78/topic,2244.0

ten thread jsem si uz taky cetl:)
diky ten Lotus Notes je asi komercni vec, ze?
uložena

Sie Me45 a SE P910i
MartinH
Anonym
« Odpověď #7 v: 01. Říjen 2005, 13:00 »

jo, jsou komercni a nejdou nainstalovat bez konektivity na server domino a idecka. Nepomohl ten smanuc copres kontaktu? Zatim jsem to nemel duvod zkouset......
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #8 v: 01. Říjen 2005, 20:21 »

jo, jsou komercni a nejdou nainstalovat bez konektivity na server domino a idecka. Nepomohl ten smanuc copres kontaktu? Zatim jsem to nemel duvod zkouset......
...jdou nainstalovat i bez firemniho DominoServeru a muzou fungovat jako obyc. postovni klient, i kdyz to rozhodne neni bezne. Ale to ze jsou komercni zustava...
uložena
___MARK___
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 01. Říjen 2005, 23:45 »

zatim jsem nebyl s tym danym clovekem v kontaktu, takze prozatim nevim, ale kazdopadne to vyzkousim:)
uložena

Sie Me45 a SE P910i
MartinH
Anonym
« Odpověď #10 v: 02. Říjen 2005, 11:09 »

...jdou nainstalovat i bez firemniho DominoServeru a muzou fungovat jako obyc. postovni klient, i kdyz to rozhodne neni bezne. Ale to ze jsou komercni zustava...
no nevim, nijak dlouho jsem nad tim nebadal, ale podle mne bez idecka idstalaci korektne neudelas a idecko vygenerujes jenom proti serveru, ale kdyby tomu tak nebylo, budou notesy zajimavou alternativou postovniho klienta, protoze licence se kupuji pro domino server a pocitaji se prave vygenerovani useri. Ale to uz jsme opet ot.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #11 v: 02. Říjen 2005, 12:13 »

no nevim, nijak dlouho jsem nad tim nebadal, ale podle mne bez idecka idstalaci korektne neudelas a idecko vygenerujes jenom proti serveru, ale kdyby tomu tak nebylo, budou notesy zajimavou alternativou postovniho klienta, protoze licence se kupuji pro domino server a pocitaji se prave vygenerovani useri. Ale to uz jsme opet ot.
Pokud instalujes poprve na stroj, kde jeste nebyly, pta se Te to, jak se budes pripojovat k postovnimu serveru a zda mas prideleno ID. I pozdeji to jde myslim zmenit, myslim, ze tam je nekde v menu moznost "Pruvodce rekonfiguraci klienta" nebo neco na ten zpusob...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Otvirani excel. souboru v P910i
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 18 dotazů.