SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
13. Březen 2025, 07:34

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Strana: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 52
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se  (Zobrazeno 244833 x)
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #660 v: 27. Červen 2010, 17:04 »

Foceni s W995 je rozhodne na dost vysoke urovni oproti K700 a nebo nokii 5310 s tema dvema modely by se to ani nemelo srovnavat
uložena

benjaminkaSE
Uzivatel
Pohlaví: Žena
Telefon: W995

Zobrazit profil
« Odpověď #661 v: 27. Červen 2010, 17:42 »

Foceni s W995 je rozhodne na dost vysoke urovni oproti K700 a nebo nokii 5310 s tema dvema modely by se to ani nemelo srovnavat
omlouvam se ale neslo mi v zadnem pripade o srovnavani, mluvi ze mne malo zkusenosti s mobilni technikou, protoze je nestridam nekolikrat do roka, ale spise za desetileti   Grin
mam zajem stare modely founu odlozit a poridit tento novy, tak jestli to neni - pokud jde o foceni - z blata do louze, jinak samozrejme vim, ze ostatni vybaveni tohoto W je excelentni  Cheesy
diky za nazor !
uložena
Sasakr
Uzivatel
Telefon: Nokia E5

Zobrazit profil
« Odpověď #662 v: 27. Červen 2010, 19:37 »

To je naprosto nesrovnatelne! K700 i 5310 jsou uz jen parametrama mnohem mnohem mnohem niz. A staci fotky porovnat a uvidis sam.
uložena

Roowi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #663 v: 27. Červen 2010, 20:17 »

Uz jsem to tu sice nekam psal, takze se budu opakovat... Fotky jsou z nej fajn a velikou vyhodou je rozliseni fotek, ty kdyz se zmensi na nejakou "rozumnou" velikost tak myslim ze krasa Smajlík... Jestli chces tak par fotek ti sem upnu Smajlík
uložena
BillVapno
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #664 v: 02. Červenec 2010, 10:26 »

Hojky lidicky. Mam takovej problem a potreboval bych poradit. Koupil jsem si W995 a mohu sam soudit ze se jedna o zatim nejlepsi sonyericsson ktery sem mel a telefon vubec. Ale k jadru. S mou predeslou W810 jsem chytil signal skoro vsude ale s timto ne. Signal kolisa a kde sem mel s W810 plno tak mam s timto 1-3 carky a v lese jen jednu. Na chodbe u vytahu v panelaku tez a nekolikrat se mi tam signal uplne ztratil. Jinak na volnem prostranstvi mam plno a ostatni funkce jako wifi bezi normalne. Byl bych rad za vase postrehy. Pokud to muze delat nejnovejsi firmware ktery mam ze SEUSe nebo je to ciste hardwarova chyba a reklamace nebo je to proste chyba cele serie W995 a jsou vsichni na tom stejne. Dekuji moc
uložena
benjaminkaSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #665 v: 02. Červenec 2010, 11:21 »

tak jsem se vcera zaradila do stadecka vlastniku tohoto uzasneho zarizeni  Cheesy
me prvni postrehy se zhoduji se zpravou nade mnou, taktez mam dojem, ze jsem stale skoro bez signalu .... druha vec se tyka hlasitosti, byt mam vsechny bodiky nastavene na zeleno jak pri poslechu hudby, tak pri hovoru, sotva protistranu slysim ... zatim nemam tohle forum cele precteno, takze me omluvte - pokud se to uz nekde resilo, najdu  Roll Eyes
uložena
BillVapno
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #666 v: 02. Červenec 2010, 11:36 »

K te hlasitosti je to tak ze pri hovoru mas jedno nastaveni hlasitosti ktere se nastavuje jen pri hovoru ,dalsi na zvoneni a treti na hudbu. Zkus zavolat treba na infolinku a bocnim tlacitkem dej hlasitost na maximum. Mrknutí A s tim signalem me to moc netesi  Angry. Kamarad co ma S500 tak ma signal radove o 2 carky lepsi i kdyz ma stejneho operatora a telefon je konstrukcne podobny.
uložena
obluda zelena
Uzivatel
Telefon: Nokia N8-00

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #667 v: 02. Červenec 2010, 11:39 »

U toho signaliu zalezi na hodne faktorech v telefonu: citlivosti anteny, jejimu umisteni a take jaky material ji kryje a jak vlastne drzis telefon.
uložena

Obcas se tady objevim.
Motorola T180 -> Nokia 3140 -> SE Z600 -> Nokia 3410 -> SE K750i -> SE K790i -> Nokia N8-00
garfield001
Uzivatel
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.

Zobrazit profil
« Odpověď #668 v: 02. Červenec 2010, 11:47 »

2 BillVapno: Pri slabsim signalu mam na W995 signal o dilek slabsi nez na K800. Davam to za vinu kovovemu krytu mobilu.
V praxi mne to nijak neomezuje.
uložena

Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
benjaminkaSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #669 v: 02. Červenec 2010, 12:09 »

K te hlasitosti je to tak ze pri hovoru mas jedno nastaveni hlasitosti ktere se nastavuje jen pri hovoru ,dalsi na zvoneni a treti na hudbu. Zkus zavolat treba na infolinku a bocnim tlacitkem dej hlasitost na maximum...
tak zase az tak velka lama nejsem  Grin
prece jsem psala, ze mam vsechny vsechny bodiky nastavene na zeleno (= hlasitost na max. ) a to jak pri poslechu hudby, tak pri hovoru, z cehoz plyne, ze vim o vice nastavenich  Mrknutí
uložena
Roowi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #670 v: 02. Červenec 2010, 16:35 »

Ja teda nevim, silu signalu jsem nejak extra nesledoval, ale zatim jsem se odevsad dovolal v pohode, takze tohle bych asi moc neresil Smajlík... a co se tyka hlasitosti, ja ani telefon nemam naplno (krome hovoru) protoze to uz je prehnany Smajlík... mozna chybovej kousek? .)
uložena
BillVapno
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #671 v: 02. Červenec 2010, 18:37 »

K te hlasitosti je to tak ze pri hovoru mas jedno nastaveni hlasitosti ktere se nastavuje jen pri hovoru ,dalsi na zvoneni a treti na hudbu. Zkus zavolat treba na infolinku a bocnim tlacitkem dej hlasitost na maximum...
tak zase az tak velka lama nejsem  Grin
prece jsem psala, ze mam vsechny vsechny bodiky nastavene na zeleno (= hlasitost na max. ) a to jak pri poslechu hudby, tak pri hovoru, z cehoz plyne, ze vim o vice nastavenich  Mrknutí
tak to se omlouvam. Nechtel jsem aby to zaznelo jako ze si lama. Tak pak nevim cim by to mohlo byt. Asi je to opravdu vadny kousek. S tim signalem jsem nemyslel ze bych se nedovolal. Zatim sem se dovolal vzdy. Ale myslim ze na tu samou antenu bude napojen i gps prijimac a ten je tedy tragicky. Nekdy a to maximalne mimo les nekde uprostred volneho prostranstvi ho chytim Ale jinak ne. V aute nemam sanci neco chytit. V tomhle je to tragedie.
uložena
Roowi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #672 v: 02. Červenec 2010, 19:30 »

GPS jsem zatim zkousel jen trochu a co se mi fakt nelibi je, ze wayfinder si stahuje mapy pres net a neumi je ulozit do telefonu. V realu to teda znamena, ze abych dokazal pouzivat navigaci treba v aute budu platit hrisny prachy za stahovani dat operatorovi Smajlík... Kdyz o tom mluvim, tak me napada, nevite nekdo o nejaky aplikaci, ktera by mela mapy stazeny v mobilu a dala by se teda pouzivat jako klasicka GPS navigace "bez internetovyho pripojeni GPRS"? Smajlík
uložena
BillVapno
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #673 v: 02. Červenec 2010, 22:03 »

GPS jsem zatim zkousel jen trochu a co se mi fakt nelibi je, ze wayfinder si stahuje mapy pres net a neumi je ulozit do telefonu. V realu to teda znamena, ze abych dokazal pouzivat navigaci treba v aute budu platit hrisny prachy za stahovani dat operatorovi Smajlík... Kdyz o tom mluvim, tak me napada, nevite nekdo o nejaky aplikaci, ktera by mela mapy stazeny v mobilu a dala by se teda pouzivat jako klasicka GPS navigace "bez internetovyho pripojeni GPRS"? Smajlík
WeTravel ,trekbuddy
uložena
Roowi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #674 v: 04. Červenec 2010, 09:57 »

Trekbuddy znam, s tim se trochu peru Cheesy... Nevim jak pro vas ale pro me je to docela boj to rozebehnout jako navigaci Smajlík... Jde mi to zatim jen jako prohlizec map Cheesy
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 52
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.055 sekund, 18 dotazů.