SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
13. Březen 2025, 03:15
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada W
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
Strana:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...
52
« předchozí
další »
Autor
Téma: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se (Zobrazeno 244776 x)
M.Eermak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Re: Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
«
Odpověď #420 v:
27. Listopad 2009, 21:07 »
pokud cs.lng otevres v lngeditoru tak by mel mit stejny pocet radku,jestli jo tak nejspis pojede.ale resit jazyk je i pro me posledi vec ktera by mi vadila-K770i mam v EN,vistu na pc mam v EN...vsichni se divi "proc si tam nedam cestinu?"ale ja se divim jim,jak to muze nekomu vadit kdyz tomu jazyku stejne rozumi? a ptam se zda je znakova sada v souboru lng nebo t9?
uz jsem se pokousel t9 soubor upravovat v lng editoru ale neuspesne.
uložena
Dulezite clanky
Zkuste
ELFy
! elfpacky jsou porad aktualizovany -
C905
v6ak
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SK17i, G502, K320i
«
Odpověď #421 v:
27. Listopad 2009, 21:15 »
Jo, vsak ja se na to divam taky nejak tak. Pojem "znakova sada" je zde nepresny, ale vim, co myslis.
Jinak je jasne, ze lng soubor bude mit jinou strukturu nez t9, vzdy v T9 nejspis bude napriklad specialni index pro prijatelne rychle hledani v T9 nebo znaky klavesnice (2 -> abcaca¹Ì2 plus velka pismena apod).
uložena
kontakt
- Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Nara
Anonym
«
Odpověď #422 v:
03. Prosinec 2009, 17:13 »
mam cervenej a muzu rict ze se mi vikla uz od zacatku a pekne mi to stve, ptz pri psani zpravy a pouzivani horni casti telefon neprijemne cvaka, diky mezere mezi castmi. obavam se ale ze nejaky dva milimetry mezeru by mi jako reklamaci neuznali.
uložena
Artemian
Anonym
«
Odpověď #423 v:
03. Prosinec 2009, 23:52 »
Vcera jsem si koupil W995 Progressive Black, je dokonalej... jenom jedna malickost...
Jak prinutim Operu mini, YouTube a dalsi netove aplikace aby se pripoovali pres Wi-Fi (WLAN) a ne pres Edge/3G?
uložena
emkon
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sie C25 Wood ► Sie S35 Silver ► Sie M55 Orange ► SE K750i Black ► SE K810i Gold ► SE W995 Red
«
Odpověď #424 v:
05. Prosinec 2009, 02:34 »
Telefonek mam uz sesty mesic, takze tady mate moje poznamky:
Konstrukce
Nikde nic nevrze, v otevrenem stavu se mirne vikla, ale jen v pripade, ze za nej taham.
Zatim se mi nic nesesoupalo, ani nevydrelo, a to nosim mobil po kapsach a bez obalu.
Podotykam, ze mam cervenou verzi.
Stredovy kruhovy ovladac a rozmisteni celnich tlacitek je velice povedene, ovladani bez prehmatu.
Co se ale naopak vubec nepovedlo, je rozmisteni tlacitek na boku - tlacitka jsou strasne moc blizko u sebe. Nejhorsi je kolebkove tlacitko pro ovladani hlasitosti, ktere pri hovoru nejde nahmatat, a je nepochopitelne dole (slouzi i pro umlceni zvoneni prichoziho hovoru). Stejne tak hudebni tlacitko na protejsi strane, ktere take velmi casto omylem stisknu. SMSky se ale na numericke klavesnici pisou velice slusne.
Vydrz
Mobil vydrzi cely tyden (denne dva az tri hovory, par SMS, MMS, obcas Youtube pres WiFi, hodne fotim, na noc nevypinam).
Prace se SMS, MMS
Zpravy pisu v Konverzaci, takze si v prubehu psani SMS muzu pohodlne listovat predchozimi zpravami.
Celkove je mobil ohledne SMS a MMS dokonale vyladenej.
FoÂťak
S novym firmware se kvalita fotek sice zlepsila, ale i tak musim vetsinu fotek doladovat v Photoshopu. Problemy foÂťaku dela hlavne umele osvetleni.
S natacenym videem jsem ale spokojenej. V horsich svetelnych podminkach se da pri nataceni pouzit prisvetlovaci dioda. Puvodne jsem mel strach o cocku fotoaparatu, ktera nema krytku, ale cocka je mirne zapustena, takze poskrabani (pri normalnim zachazeni) nehrozi.
Zvuk
Tento telefon ma bezkonkurencne nejhlasitejsi repraky z mobilu, ktere jsem kdy mel. I na nejvyssi hlasitost nic nechrci a hraje fakt dobre. Jen ty standardne dodavana sluchatka, co k telefonu dostanete, doporucuju zahodit jak jen daleko to jde, a koupit poradne Kossy. Mobil ma standardni Jack 3,5 coz je vyhodou. Radio funguje i v pripade pripojeni sluchatek do Jacku. A hraje dobre, moc dobre a ciste.
Wi-Fi, GPS, atd
Wi-Fi je urcite nejuzitecnejsi vec na tomto mobilu. Pripojeni na net a stahovani souboru nebo e-mailu jede opravdu rychle a bezvadne, casto se koukam na videa na Youtube. Videa z Youtube jsem ale v mobilu rozchodil, az kdyz jsem dal IP telefonu do demilitarizovane zony v nastaveni routeru. Nevim proc to tak je, ale jede to.
GPS je jedno velike zklamani. Do mobilu nedostanete mapy, takze jste odkazani na datove (nebo WiFi) pripojeni. Coz je napr. pri ceste do zahranici nerealne. Takze na pouziti mobilu jako navigace do auta bez datoveho tarifu zapomente. V mobilu je sice i aplikace Stopar, ktera meri vzdalenost, aktualni rychlost, a zakresluje mapu, podle ktere najdete cestu zpet, ale to neni ono.
Dalsi postrehy - strucne
Pokud mam v telefonu hodne e-mailu s prilohama, ma zpomalene reakce.
Pokud pouziju neorigo nabijecku, mobil se nekdy nenabiji, i kdyz ikonka signalizuje nabijeni.
Eas od casu (1x za mesic) mobil vytuhne. Typicky pri prehravani videa, nebo vice ukonech najednou. Zajimave je, ze v tomto pripade se sam vypne a zapne, vcetne prehrani uvodni startovaci animace, a pri tom nepozaduje PIN, ktery mam nastaven.
V mobilu je polozka "Nastaveni SIP". Predpokladam, ze je to vyuzitelne na telefonovani pres VoIP ucet (pres WiFi). Bohuzel v manualu se o tom nic nepise a ani nikde na netu jsem k tomu nic nenasel.
Shrnuti
Kdybych o mobil prisel, a rozhodoval se, zda si jej mam koupit znovu, tak bych do nej asi opet sel, a to hlavne kvuli WiFi, kvuli vyborne praci se SMS/MMS, kvuli perfektnimu displeji a kvuli konektoru Jack. A sel bych do nej i presto, ze jsem si porad nejak nezvyknul na vysouvak. Ani po pul roce...
PS: Ptejte se, rad odpovim
uložena
zhjklgjvbjklhgb
Anonym
«
Odpověď #425 v:
05. Prosinec 2009, 11:59 »
emkon: Ok kdyz se mame ptat tak se zeptam. Nejdriv chci jeste rict ze tenhle telefon proste chci, mam na nej penize, ALE......... strasne strasne ale strasne me stvou ty informace o tom loupani 8.1 MP a Sony ericsson vepredu a o tom ze fotky sou nekvalitni. Takze rikas ze nic nevrze a nic se neloupe, takze to je asi co kus to kus...nebo nevim jak se na to mam divat uz..... ja chci cernou cervena nepripada v uvahu....a videl sem uz dost fotek kde se cerna loupe(myslim ty napisy ne barvu)....tak mi teda rekni v cem je ten fotak zklamanim.....ano cetl sem desitky recenzi ale na ty ja nedavam , dvam radsi na normalni lidi co njsou mobilni maniaci ze vyzkouseli radku founu a chcou jen to nej..ja taky..ale nechci smartphone atd....normal walkman, telo z kovu, dobrej fotak........jak ybs to srovnal s fotakem w800
? a s nokii n86
uložena
emkon
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Sie C25 Wood ► Sie S35 Silver ► Sie M55 Orange ► SE K750i Black ► SE K810i Gold ► SE W995 Red
«
Odpověď #426 v:
05. Prosinec 2009, 13:46 »
V cem je pro mne foÂťak v W995 s 8,1 megapixely zklamanim?
Pred W995 ksem mel SE K810i, ktery ma "jen" 3,2 megapixelu.
Pokud srovnavam snimky porizene K810i a snimky porizene W995, a ze jich mam doma mraky, tak mezi nimi nevidim temer zadny rozdil.
Foti to solidne, to jo, ale mezi temito foÂťaky mel byt rozdil tridy, jenomze ten rozdil zde neni. Vic megapixelu zde neznamena vic detailu. Proto jsem zklaman...
Za denniho svetla foti kazdy fotomobil dobre, ale za umeleho osvetleni ma W995 problemy s vyvazenim bile, a to i v pripade, ze v menu nastavim zarivka/zarovka/oblacno.
V cem naopak W995 vynika, jsou nocni snimky s prisvetlovaci diodou, ktera ma vetsi dosah nez xenonovy blesk, a ktera na kratke vzdalenosti neprepaluje expozici.
Dale jsem spokojen s kvalitou videa. To je oproti K810i o tridu vys.
Na prilozenych fotkach je videt stav telefonu po pul roce pouzivani. Krome vecne zaÂťapaneho displeje je stale jako novy
A to ho nosim po kapsach, a nemam na nej zadny obal...
uložena
garfield001
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: XPERIA mini pro, W995, K800i.
«
Odpověď #427 v:
05. Prosinec 2009, 15:53 »
2zhjklgjvbjklhgb: Mam W995 uz nejaky patek a musim konstatovat, ze to je v me sbirce nejlepsi mobil. Jsem z nej uplne mimo a ciste subjektivne je to super masinka.
K tomu loupani, mam stribrnou W995-ku a zatim se nic neloupa, ale zaroven musim upozorni, ye se nepovazuji za nejakeho testera v tom co mobil jeste vydrzi a co ne
. Moje mobily jsou jako klenoty i po nekolika letech pouzivani bez jakehokoliv skrabance, jako nove.
K foÂťaku. S W800 bych jej urcite nesrovnaval, klarku jsem mel rad, ale W995 je uz o nekolik kol ve predu! Rozumne srovnani by bylo s K800, zde bych konstaktoval, ze nedostatky K800 (komprese, sum) jsou temer identicke i u W995. Ke kvalite sniku, pri porovnani v rozliseni 3Mpx bych rekl jsou na stejne urovni. Az na foceni ve tme, kde W995 postrada xe blesk.
Koupi jednoznacne doporucuji. Nyni lze brandovanou verzi poridit cca za rozumnou cenu 6-7 tisic Kc!
uložena
Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
BLK
Anonym
«
Odpověď #428 v:
06. Prosinec 2009, 19:39 »
Zdravim
Zakupil som ciernu verziu W995 z Orange. Som s nim velmi spokojny, avsak mam jednu staznost. Konstrukcia ma miernu volu, ta je v poriadku. Ale problem ze je v otvorenom stave dost vyrazne praska (alebo ako to nazvat) prava strana tlacidiel pod displejom (prave kontext. tlacidlo, tlacidlo zrusenia hovoru, tlacidlo "C"). Je to na reklamaciu alebo je to v poriadku ? popripade je mozne ze to casom prestane ? A to praveze telefon este ani nepouzivam (nepytajte sa preco), bud ho mam v ruke alebo lezi v krabici. Teda myslim ze som to nemohol sposobit nevhodnym zaochadzanim.
Ale inak chvalim, vyborny telefon.
uložena
garfield001
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #429 v:
06. Prosinec 2009, 20:15 »
2BLK: Tak jsem to pro jistotu zkusil a u me stribrne zadne klavesy nepraskaji. Zajdi si do prodejny, kdes to koupil aÂť ti mobil vymeni.
uložena
Sony Ericsson K700i, D750i, W800i, K800i, F100i Jalou, W995, XPERIA mini, XPERIA mini pro.
BLK
Anonym
«
Odpověď #430 v:
06. Prosinec 2009, 20:18 »
Ono nepraskaju klavesy, praska cela ta cast, staci ked urobim prstom tlak na to miesto a mimo tlacidiel a praskne to, asi tam budem musiet ist.
uložena
BLK
Anonym
«
Odpověď #431 v:
06. Prosinec 2009, 21:32 »
sry za doublepost, ale ako anonym nemozem editovat
Len som chcel dodat ze okrem toho pukania tam citim aj volu, asi mi teda neostava nic ine len to ist vymenit. snad mi to hned vymenia.
uložena
garfield001
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #432 v:
07. Prosinec 2009, 12:54 »
2BLK: Myslim, ze reklamaci nic neriskujes. Mas to v zaruce?
Pri nejhorsim ti mobil nevymeni, ale jen opravi.
uložena
BLK
Anonym
«
Odpověď #433 v:
07. Prosinec 2009, 15:37 »
Zaruka este je. Takze dik za reakciu, tento tyzden tam s tym zajdem
uložena
calmer
Anonym
«
Odpověď #434 v:
07. Prosinec 2009, 21:20 »
tak jsem si ho dneska koupil v cerny, vsechno super, hodil jsem novej fw... pak jsem udelal 3 kontrolni fotky na w995 a jednu mym 3 roky starym 2MPx W810i (zarivkovy svetlo) a nestacil se divit... informace na fotce (a to u w995 byla ta lepsi) byla uplne stejna (napr. napisy na cca 4 m vzdalenym plakatu), akorat w810i (!) mel lepsi barvy... po precteni nejakych recenzi a diskuzi jsem cekal nejakej prumer, ale tohle... doufam ze to bylo jenom kompozici ty fotky a svetlem, jinak mi to prijde jakoby dali k dobrymu cipu desne slabou optiku...
trochu mi klesla nalada, tak si radsi uziju ten prehravac:)
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...
52
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada W
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
Testujeme Sony Ericsson W995 - ptejte se
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.