SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
25. Březen 2025, 09:02

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Chyba aktualizace pres program SEUS II
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Chyba aktualizace pres program SEUS II  (Zobrazeno 2889 x)
Jablicko01
Uzivatel
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« v: 11. Květen 2009, 17:47 »

Dobry den, omlouvam se jestli sem toto tema nepatri ale jsem tu nova. Mam takovy dotaz, dneska jsem aktualizovala W910i, pred aktualizaci jsem ho mela neupraveny zadnym operatorem ale po aktualizaci se mi v telefonu objevil Vodafone Software. Ale jeste mam telefon v zaruce, a mam strach ze mi v obchode neuveri a reknou ze jsem si to udelala sama. A upozornuji dopredu ze vratit zpet to neumim a radeji dotoho nechci hrabat. Ale chci se jenom zeptat jestli mi muzou vzit zaruku kdyz to byla chyba v aktualizacnim programu. Dekuji mnohokrat. Martina
uložena
Sudoo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 11. Květen 2009, 17:53 »

Tak toto to je divny to by se nemelo stat ale newim jestli to neni tim ze si mela VDF SIMKU a nebo ten neutros mel nizsi verzi nez ten VDF Soft a tak se aktualizoval na novejsi. Ale nedavno byl byl vytvoren novy program a jestli si to delala pres nej tak to muze byt jeste nedoladenim programu a ma tedy jeste chyby. Ale newim jestli ti mohou vzit zaruku. Grin Grin
uložena

Pokud mam nejake chyby v cestine, tak to neni schwalne ale je to z duvodu ze pochazym z nemecka zatim mam nejake drobne chyby.
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 11. Květen 2009, 17:59 »

spis pocitej s tim ze ti to nevezmou.napred se bez jenom zeptat a jestli rekne ze ne,tak si to udelas doma sama.nic na tom neni a zvladnes to za chvilku.projdi sekci navody,jsou tam dve temata od VaRa vzajemne se doplnujici..aale co,za chvili hodim odkaz
EDIT:tak tady Tomas:-D:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=19536.0  http://forum.semania.cz/index.php?topic=19054.0
« Poslední úprava: 11. Květen 2009, 18:05 od M.Eermak » uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
Jablicko01
Uzivatel
Telefon: W910i

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 11. Květen 2009, 18:06 »

Prosim tebe tak jestli muzes napis mi sem jak to mam udelat, myslim ze podle toho co jsem tu precetla zmenit nejaky customize_udprage.xml a dat ho pomoci jednoho programu do telefu a je vse v poradku a jenom prehraji firmware pres SEUS II. Dekuji
uložena
M.Eermak
Uzivatel
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 11. Květen 2009, 18:18 »

tak sup do toho at aspon ty mas odvahu.tech co to zkusi je min nez tech co se boji ze to podelaj.pritom neni co ztratit,navic vsechno do posledniho puntiku VaRo vysvetluje,timto mu dik za jeho perfektni navody.tak do toho!:-D
uložena

Dulezite clanky
Zkuste ELFy! elfpacky jsou porad aktualizovany - C905
v6ak
Uzivatel
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 11. Květen 2009, 21:13 »

Hlavne po customize_upgrade.xml to nezapomen zapnout.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada W (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Chyba aktualizace pres program SEUS II
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.