SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
08. Duben 2025, 20:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  ROMky a vse okolo nich (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jakou ROMku WM6.5?
Strana: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 39
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jakou ROMku WM6.5?  (Zobrazeno 194529 x)
pogo
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia PRO

Zobrazit profil
« Odpověď #495 v: 23. Červenec 2010, 09:08 »

Tak hlasim opet zmenu, tentokrat testuji novou Energy ROM build 23121, sice mi hned ze zacatku zatuhla, ale dam ji jeste jednu sanci. Predtim jsem jel 14 dni na X1.5 plus - docela spolehliva, do te doby, nez jsem ji zacal prasit ruznymi utilitkami a vylepsenimi, pak jsem zkusil novou rom od Christiana - vydrzela cca 1 den a muj nejvetsi rekordman je nova Touch IT od ITJEho (kteremu jsem chtel dat jeste jednu sanci) - ta mi vydrzela cca. 1hodinu :-)
uložena

Alcatel OT View DB -> Sony CMD-J5 -> SE T610i -> SE K800i -> SE Xperia X1i ->
ETEN Glofiish M700 -> Vodafone 845 -> SE XPERIA PRO
HUdasp
Uzivatel
Telefon: SE SK17i, SE G502

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #496 v: 23. Červenec 2010, 09:14 »

Co jsem cetl echa na XDA, tak 826X ROM vynika dlouhou vydrzi a zadnym SoD. Mnou nevyzkouseno.

Jinak stale frcim na X1.5 plus, ale posledni dobou mi sla vydrz telefonu do kopru (nevim cim, zadne nove aplikace sem nedaval). Ale X1 pude za braskou zanedlouho, tak na to prdim uz.
« Poslední úprava: 23. Červenec 2010, 09:18 od HUdasp » uložena
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #497 v: 23. Červenec 2010, 10:13 »

u x 1.5 se mi hlavne stavalo, ze hlasila v pohode nejakych 20% na baterce a po 5ti minutach netu pres GPRS, proste padla baterka.

ta 826X ROM vypada zajimave, rad ji vyzkousim, akorat ji zatim nemam kde stahnout, protoze v praci mam bloklej jak rapid, tak megaupload.
uložena

Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #498 v: 23. Červenec 2010, 10:47 »

Takze moje zkusenosti po 14 dnech testovani:

Shady313 CZ - velmi lite verze, ale nerozchodil jsem sdileni internetu, vic jsem dal netestoval

Laurenti 23128 v2 - stejny problem s IS

Veskere UnOff (X1.5Plus, Infinite,...) - nepodarilo se mi rozchodit USBtoPC popup (ani cabem doinstalovanym), coz se mi hodi a kdyz to jine maji, proc mit tedy tyto

Valkyrie XPERIO_v6.3.25010 - vyborne vybavena, ale pro me velmi pomale psani sms pres HW a moc velke zobrazeni psani sms, ktere se mi nepodarilo zmenit

Energy.XPERIA.23569.Titanium.Jul.14 - zatim nejzajimavejsi vzhledy, skiny, ikonkami, dobra vybava, svizna, jediny problem ze casto ZAMRZAVA (nekolikrat denne), nepomohlo ani co uvadi na xda u techto ROM vycisteni pomoci Task29 a HR po flashi, prikladam to zamrzavani buildu 23xxx, takze jsem hned po ni dal Energy.XPERIA.21911.Titanium.Jul.14

Energy.XPERIA.21911.Titanium.Jul.14 - stejna jako predchozi, ale u me se vsemi programy zatim STABILNI po nekolika dnech bez jedineho zaseku, zamrznuti, zatuhnuti, jedina drobnustka byla v jednu chvili pomalejsi reakce na HW pri sms v Landscape, ale restart a zatim zas rychlovecka ve vsem, pokud se neobjevi zadny problem, zustavam u ni. ;-)

Seznam pouzitych programu:
SPB MS 3.5.5., Actionscreen Power Button, AE Button plus, G-Alarm, Fingerkeyboard, ObexInbox, Opera10, QuickMenuCZ, Resco Contact Manager, S2U2, S2V, SMS Report Eraser, SPB Backup 2.1, SPB Traveller 2.9.0, GSPlayer, GWatch, Meteoservis, PhotoContactsPro 6.02, PocketInformant 9.1, qwertyMemory and Battery, Rar, Youtube
« Poslední úprava: 23. Červenec 2010, 10:52 od Twin.Spark » uložena
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #499 v: 26. Červenec 2010, 10:10 »

tak 3. den jedu na vyse doporucenou 826X rom, zatim musim zaklepat - nepamatuju jedinou romku s HTC Sense, ktera by mi vydrzela 3 dny bez zaseku. Snad nezklame, vypada opravdu stabilne, a hlavne, jestli nekomu prijde Energy Rom svizna, tak tohle je u me bezkonkurencni :-)
uložena

HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #500 v: 26. Červenec 2010, 10:54 »

Co vydrz?
uložena
Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #501 v: 26. Červenec 2010, 11:09 »

No ja vsechny ROMky chci bez Sense, Manily, TF3D apod, protoze tohle diky SPB MS fakt nepotrebuju a proc by mi to melo zabirat pameÂť a RAM, ale zas jestli i s tim slape svizne, tak vyradit se to da urcite a nepouzivat... U Energy na ktere ted jedu trosku bojuju stale s tim pomalym psanim sms na HW (vyskytuje se to zpomaleni nejak moc casto) a taky trosku bojuju se zobrazovanim SMS reportu a nastaveni, furt se mi tam trosku neco hada.... :-( Driv jsem jel rok na V-LITE 3.3 FINAL TITANIUM a tam mi obe veci fungovali v pohode (vlastne skoro vse az na RAM, ktera mi pri spusteni IGO vypinala Photo Contacts)...

Takze jak na tom 826X je s rychlosti a vydrzi a bugy?
uložena
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #502 v: 26. Červenec 2010, 12:14 »

takze 826x:
- vydrz: v patek po 16.hodine flash na 826x (predtim baterka 80%), na nabijecku jsem daval pred hodinou (35% zbyvalo)
- rychlost: svizna, prepinami menu rychle, najeti start okamzite, zpravy - tam je na tom podobne jako energy - zakousne se na chvilku pri prechodu na odpoved zpravy, pri vysunuti hw klavesnice - tohle vyresi prepnuti na klasicky windows menu - pokud se mi to povede nekde najit, jinak co se tyce potom uz samotneho psani na HW klavesnici, tak je rychle.
-bugy: zatim zadny zasek vedouci k restartu telefonu, vse vypada funkcni

edit: zatim nejvetsi "nevyhoda" teto romky je pro me, ze jsem musel rucne doinstalovavat 1% ukazatel baterie :-)
uložena

Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #503 v: 26. Červenec 2010, 12:51 »

kratke zpomaleni pri nabehu sms nebo prepnuti do landscape je nevyhnutelna, jenze energy ani potom nezrychli a snad jen parkrat po restartu stiha psani, ale po chvili proste zpozdi a zustane zpozdena, coz me celkem dost vadi.

Ja musim doinstalovavat spoustu programu (viz muj prehled ROM), takze mozna zkusim jak zvladne mou naloz programu. 1% ukazatel je fakt strasna prace. :-D :-D :-D

Me se na energy hodne zalibil Phone (tusim je z Leo) a k nemu ikonky (i kdyz treba Brians jsou taky hodne pekny), takze mozna budu muset sehnat jeste ten phone (k V-LITE 3.3 Titanium mam tusim z Rhodia, ale tenhle v Energy asi z Lea je jeste vymazlenejsi). No nic, asi me zase cekaji cca. 3 hodiny ladeni po flashi. :-D A to zkousim zalohovat maximum, ale preci jen instalace a nastavovani tolika programu je min. 3 hodky.)
uložena
HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #504 v: 26. Červenec 2010, 13:42 »

Tak taky vyzkousim X-ko.. trebas si ten prodej rozmyslim :-P

EDIT: Tak jsem nahodil, nevypada to marne (ikdyz se mi uz povedlo telefon kousnout). Jak jste poresili 1% ukazatel baterie, aniz by se zmenil skin?
« Poslední úprava: 27. Červenec 2010, 06:16 od HUdasp » uložena
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #505 v: 28. Červenec 2010, 09:55 »

tak se pochlubte, kdo vsechno jste nahodily 826x romku.
Po par dnech pouzivani nasledujici zjisteni: vcera jednou zatuhla pri nabijeni, dneska rano mobil mrtvej - vecer baterka hlasila 80%, po vyndani a zandani baterky najel, baterka mela pouhych 14% - to je prvni zatuhnuti za 4 dny. Pak mi nejak blbnou sms - mam nastaveno zvuk + vibrace, ale ani jedno nejde. No, davam tehle romce jeste 2-3 zaseky a jdu na dalsi

EDIT: tak ted koukam, ze vydal mezitim 2x novou ROM (mam verzi z 20/07), nejnovejsi by mela mit original Win SMS klienta, coz je pro me zajimavy, takze v nejblizsi dobe hodim tuhle
« Poslední úprava: 28. Červenec 2010, 10:04 od pogo » uložena

Twin.Spark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #506 v: 28. Červenec 2010, 10:03 »

Ja vedel ze mam pockat. :-/
Problem se zvuky mam i v Energy, ale mozna to zpusobuje smsreporteraser, proste se po chvili vypne automaticky samo od sebe zvukovy a bublinovy oznameni na sms... Jako pomalu to vidim na navrat ke stare dobre V-LITE Titanium 3.3, tam mi vsechno valilo bez problemu...
uložena
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #507 v: 28. Červenec 2010, 10:04 »

bublinovy oznameni mi funguje, jenom nejde zvuk a vibrace.... jak jsem psal vyse, zkusim jeste novejsi build a uvidim

EDIT
tak uz mam flash hotovej, dejte mi tak 4dny a ozvu se, jak to vypada :-)
« Poslední úprava: 28. Červenec 2010, 16:03 od pogo » uložena

HUdasp
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #508 v: 28. Červenec 2010, 10:10 »

Ja zatim bez problemu. Telefon sice pouzivam v silne prazdninovem rezimu, ale vydrz dobra a vyse uvedene problemy se mi zatim neprojevili.
uložena
pogo
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #509 v: 30. Červenec 2010, 08:05 »

mozna jsem prisel na to, proc mi 826x zatuhavala atd. Chtel jsem mit CZ verzi manily, tak jsem nainstaloval BsB Tweaks, chtel jsem si lepe editovat menu, tak jsem dal CHTedit+Cookie´s Home Tab. To same jsem udelal s nejnovejsim buildem a hned se mi rozsypal obraz a po restartu prisel zatuh (samozrejme jsem nejprve formatoval a potom pro jistotu jeste udelal HR). Odinstalovani techto "doplnku" nepomohlo, tak jsem nahodil nejnovejsi build znovu. Musim teda rict, ze zatim dobry, ale to jsem psal minule taky  Tongue. Dokonce mi prijde, ze se trosku zlepsila odezva pri prechodu na psani sms a zaroven vysunuti HW klavesnice. Pro jistotu jsem zatim neinstaloval ani 1% ukazatel.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 39
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  ROMky a vse okolo nich (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jakou ROMku WM6.5?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.057 sekund, 17 dotazů.