SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
07. Duben 2025, 06:03

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Neviditelna sms
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Neviditelna sms  (Zobrazeno 5462 x)
Jurajs
Uzivatel
Telefon: XPERIA X1

Zobrazit profil
« v: 04. Duben 2009, 19:06 »

Ahoj, mam maly problem. Pouzivam today panel, kde mam jako jednu z polozek "dorucene" Na displeji mam porad "SMS/MMS (1)" , otevru postu, tam je "Dorucene (1)", otevru a tam nic?! Da se s tim neco delat?? Sad
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 04. Duben 2009, 20:44 »

Je tam nejaky filtr zprav nebo neco takoveho?
A co takhle precist inbox pres bluetooth, kabel nebo neco takoveho jinym zarizenim? Soft na to urcite existuje, treba MyPhoneExplorer pro Windows, BT info pro J2ME a Gammu/Wammu (mozna nejen) pro Linux. Jen nevim, ktere zjisÂťuji, zda je dana zprava prectena.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
jigda
Uzivatel
Telefon: se xperia x2

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 29. Červenec 2010, 08:49 »

Zdravim ty kteri pouzivaji sony ericsson. Potrebuju pomoc s tou neviditelnou sms a proto se obracim hlavne na uzivatele JURAJS. protoze mel stejny problem. Chci se zeptat jak jste tento problem vyresil. Moc dekuji za odpoved. Je samozdrejmosti ze se muzou do razeni zapojit i ostatni. Budu moc vdecny vsem za rady
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 29. Červenec 2010, 20:51 »

Preverit vsetky dorucene spravy, email, sms, mms, cez bluetooth, atd. Napriklad si outlooku nainstaluj aplikaciu Jeyo mobile extender - http://www.jeyo.com/extender.asp a skusit pracovat so sms s nou.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
jarda.65
Uzivatel
Telefon: XPERIA X1

Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 30. Červenec 2010, 09:09 »

A jeste jedna moznost. Obcas prijde od operatora SMS - Update SIM karty a ta se nekdy ulozi jako neprectena na SIM. A spatne se hleda.
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #5 v: 30. Červenec 2010, 13:35 »

Vidis, tak to bude asi tento pripad. :-)
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
mipall
Uzivatel
Telefon: Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 30. Červenec 2010, 18:15 »

Zdravim, mne se zase stava na X2, ze po prijeti jedne MMS zpravy se mi na today obrazovce (spb mobile shell) zobrazi jako dve neprectene a po otevreni mi tam zustane jedna neprectena. Zkousel jsem smazat veskere zpravy, reset, ale nic nepomohlo. Po asi dvou dnech bylo vse ok. Toto se stava pravidelne, ale doba kdy se to upozorneni vrati do normalu je ruzna, od par minut az nekolik hodin. Taky nevim, proc se to deje...
uložena
migrus
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 03. Srpen 2010, 23:20 »

me se tohle stalo, kdyz mi prisla MMSka. Nastesti se mi povedlo to odstranit. V mem pripade stacilo vlezt do zprav a tu MMS oznacit jako neprectenou a pak ji otevrit
uložena
vasek.x1
Uzivatel
Telefon: SE Xperia X2

Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 03. Září 2010, 00:22 »

Nahodny jev, spravil jsem ho dalsim HR Shocked) Nicmene okamzita naprava je vlezenim do registru a upravy hodnoty poctu neprectenych SMS (to, kdyz ji nevidi ani Jeyo, ktery vidi opravdu vse): HKCU\System\State\Messages\MMS (nebo SMS)\Unread\Count a tuto hodnotu upravit dle skutecnosti...
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Neviditelna sms
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 18 dotazů.