SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
31. Březen 2025, 21:21

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson V630i problemy :(
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Sony Ericsson V630i problemy :(  (Zobrazeno 9606 x)
BluefirE
Anonym
« v: 15. Březen 2009, 21:48 »

Ahoj mam takovy problem s telefonem sony Ericsson V630i. Kdyz jdu do kontaktu a sipkou dolu tak se mobil sam vypne a zapne. Druhy problem je to ze spatne funguje ta ,,dira,, na sluchatka a nabijecku. A ten posledni je to ze kdyz chci otevrit slozku aplikace nebo hry napise mi to operace se nezdarila. Premyslel jsem o reklamaci jenze mobil si dokonce i ,,zaplaval,,, (spadnul mi do vody) ma praskly displej a nedrzi na nem zadni kryt. Myslite ze mam nejakou sanci ze tu reklamaci prijmou? Dekuji za odpoved.
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #1 v: 15. Březen 2009, 21:52 »

Ne.
uložena
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 30. Březen 2009, 14:56 »

,,zaplaval,,, (spadnul mi do vody)... ze tu reklamaci prijmou?
Tezko. Asi u baterky bude indikator, ktery vodou asi zcervenal. A vevnitr to taky bude videt.
Ohledne tech kontaktu by to mohl opravit fullflash. (Viz hledani, mozna nejen na tomto foru, na se-tuningu by neco melo byt.) Prvne to chce pochopitelne zalohovat, napr. pomoci MyPhoneExploreru.
Samozrejme to muze byt risk - pokud je poskozeny a bude nejakym zpusobem v haji konektor...
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
prcek
Anonym
« Odpověď #3 v: 11. Květen 2009, 15:56 »

Dobry den, mam problem.V mobilu na displeji se mi stale objevuje ,, zadny pristup k siti ,, nejde mi ani volat, proste nic.Poradte mi.
uložena
jahudka.paja
Anonym
« Odpověď #4 v: 04. Červen 2009, 00:13 »

To prcek: Vyresil jsi to nejak? Mam stejnej problem a co ted s tim ... Cry
uložena
dsmor
Anonym
« Odpověď #5 v: 15. Červen 2009, 15:37 »

s temaq aplikacema ,mi pomohlo prehrat software,najdesw to na sonnyericsson.cz
uložena
Malejsk
Anonym
« Odpověď #6 v: 24. Září 2009, 18:54 »

Zdravim tak mam taky problem ze dam aplikace a hry  =  operace se nezdarila.........    nevim co stim Firmware sem prehral a nic kartu sem taky prehral a nic proste nevim jak stim rady.. jinak mobil slape moc gut...  jen ty aplikace...  !!! !!! !!! a stalo se to tak ze sem mobil pripojil k pc a nahral si tam veci a pak odpojil a celej se restartoval do puvodniho nastaveni a  od ty doby nejdou ty aplikace    .....  Cry Cry Cry Cry dokaze me nekdo poradit prosim moc  uz fakt nevim co stim... zoufalej Sad Sad Sad Sad Sad Sad :(diky za odpovedi  Lips sealed Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Sony Ericsson V630i problemy :(
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 17 dotazů.