SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 06:56

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prenos souboru do/z T300
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Prenos souboru do/z T300  (Zobrazeno 5939 x)
peepa
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 14. Září 2005, 08:20 »

Koupil jsem pro syna mirne jety T300. Doufal jsem, ze diky IR portu budu schopen delat kompletni spravu telefonu (pomoci FMA), jak mi to funguje s mym T630.
FMA neco z telefonu nacetl, ale hlasil stale chybu OBEX komunikace (takze treba nezobrazil seznam ap.). Trochu jsem patral mimo jine i v tomto foru a zjistil jsem, ze T300 zrejme plne OBEX nepodporuje.
Zkousel jsem dokonce i tema poslat do T630 a z ni pres IR port primo do T300, ale neslo to. eby nejaka chyba v T300?
Je nejaka jina cesta, jak pres IR port dostat neco do mobilu, ci jak zalohovat seznam ap.? Nebo si holt musim poridit kabel?
Diky za odpoved.

Pepa, [email protected]
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 14. Září 2005, 10:41 »

Synchronizacia T300 s pc funguje. Je ale potrebne si stiahnut starsie FMA-cko, ktore najdete i na mojich strankach http://www.vcelar.wz.cz/programy.html, alebo v nastaveniach pri novsom FMA 2.0 je potreba vypnut synchronizaciu cez obex. Poslat nejake subory, ale kompatibilne s t300, teda tema urobena priamo pre t300, ci t310, t68i ...... nie pre t610. Dalej midy, imy, emy, gif, jpg a wbmp subory je mozne priamo poslat do mobilu z pc, v pc by sa po pripojeni a rozoznani mt ako druheho pocitaca malo otvorit okno irda komunikacie, cez ktore poslete subory priamo do mt, nepotrebujete ziadny soft. Subory ulozene v mt musite posielat po jednom subore do pc, nefunguje to ako pri t610, ked sa v FMA zobrazia v menu FILES subory ulozene v telefone. Mozne je odosielat i vizitky, udalosti a poznamky z kalendara atd. A samozrejme je potrebne si stiahnut softwer synchronizacny priamo zo www.sonyericsson.com aby pocitac vedel rozoznat telefon. Na odosielanie suborov do mt sluzi i christersson sendfile.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
peepa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 14. Září 2005, 11:13 »

Diky za rychlou odpoved  Smajlík
Zkusim jeste vasi starsi verzi FMA (pouzival jsem 1.1.16 a 2), zkousel jsem tam vypnout OBEX - sice mi to nacetlo tel. seznam, ale prenos dat do mobilu nefungoval. Temata ap. jsou primo pro t300, tam by problem byt nemel.
Taky se mi objevi po pripojeni mt k notebooku pres IR port informace o tom, ze lze primo prenest soubory (to je zrejme vlastnost WinXP), ale nefunguje to, nahlasi chybu. Tak nevim...
uložena
peepa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 14. Září 2005, 11:18 »

Jeste zkusim popatrat na sonyericsson.com po nejakem synchronizacnim SW, tusim jsem uz od nich stahoval ovladac pro modem t300, tak jsem doufal, ze vic uz potreba neni...
uložena
roxetak
Uzivatel
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 14. Září 2005, 20:28 »

Skuste a dajte vediet. Hlavne tam ide o stiahnutie phone monitoru, aby pocitac vedel s kym ma do cinenia.
uložena

Wolf
Anonym
« Odpověď #5 v: 25. Září 2005, 17:02 »

Potrebuju pomoct napiste mi prosim vas nekdo na E-mail jak se da smazat schema ja sem to vedel ale to vite pamet neslouzi  Grin
uložena
peepa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 26. Září 2005, 08:08 »

Tak jsem to nerozchodil ...  Angry
Zatimco s T630 funguje vsechno bez problemu, s T300 temer nic. Po zapnuti IR portu sice notebook telefon rozpozna (dalsi zarizeni = T300), ale primy prenos souboru do telefonu se nezdari. Nainstaloval jsem to starsi FMA, to sice telefon obcas najde (treba az na paty pokus), jenze z telefonu nacte jenom neco a do telefonu odmita cokoliv odeslat.
Jediny zpusob, jak do T300 neco dostat, je poslat to z NB do T630 a z nej pres IR port do T300. Je to pakarna, ale funguje to. Trochu jeste postradam moznost zalohovat telefonni seznam z T300 (fakt je, ze muj syn tam moc cisel nema, ale presto by se to obcas hodilo...).
Zkousel jsem take Phone Backup a SendFile, ale ty mi ten telefon vubec nenasly. Zrejme se tam musi laborovat s COM portem v nastaveni Phone Monitoru, to jsem uz vzdal...
uložena
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 26. Září 2005, 21:31 »

Ja mam urobeny Irda port a na pc mi vsetko vachci ok. Zazalohujem si z t310 telefonny  zoznam, smsky, udalosti atd... Undecided Aky mas v notebooku OS - Win?? A odosielanie do notebooku z t300 ti ide?
uložena

roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 26. Září 2005, 21:32 »

Potrebuju pomoct napiste mi prosim vas nekdo na E-mail jak se da smazat schema ja sem to vedel ale to vite pamet neslouzi  Grin
hele wolfe, vlku jedna mala a kde ho mas ten email Tongue
uložena

peepa
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 28. Září 2005, 11:09 »

Tak mi to funguje...  Cheesy
Vubec nic jsem v nastaveni nemenil, jen jsem zkusil neco odeslat z MT do NB pres IR port. Najednou fungoval primy prenos souboru (WinXP), dokonce FMA (ta starsi verze) nasel telefon a zazalohoval (presneji "synchronizoval") telefonni seznam. Proste je vse OK.
Musim rict, ze jsem podobnou situaci u pocitacu a podobne techniky zazil uz vickrat, ale pokazde me to trochu prekvapi  Smajlík

Diky za rady a pomoc.
Peepa

P.S. Jeste mam dotaz k barvam na T300, ale na to asi zalozim jiny prispevek.
uložena
roxetak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 30. Září 2005, 10:18 »

Som rad, ze sa ti to podarilo Mrknutí. Ono obcas to starsie FMA zablbne a nevie najst mt t3xx, no staci hladanie zrusit a dat hladat druhy krat, ci treti a ono ho najde aj pripoji. Takze vela zdaru. Cool
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Prenos souboru do/z T300
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 17 dotazů.