SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Květen 2025, 13:28

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Bezpecna zaloha T9 a aplikaci
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Bezpecna zaloha T9 a aplikaci  (Zobrazeno 17670 x)
v6ak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SK17i, G502, K320i

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #30 v: 25. Březen 2009, 21:37 »

Tak ted jsem nahral R1FA037 a chtel jsem obnovit aplikace ze zalohy touto cestou. Øikal jsem si, ze kdyz nekdo muze mit main ...37 a fs ...31 (podle diskuze na se-tuning.cz), tak ze jina verze firmware tu nebude vadit. Jenze - Operation failed! Master reset nepomuze. Takze zase flash fs.
Navic, ale to muze byt nahoda, jsem se setkal s novou hlaskou: inactive USIM.
Zkusim to po flashi priblizit predchozim podminkam a roce budu slavit uspech.
uložena

kontakt - Ale nejsem poradna - od toho je tu toto forum
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #31 v: 26. Březen 2009, 07:27 »

Tak napodruhe se to patrne podarilo. Rozdily v procesu:
* udelal jsem predtim master reset
* nainstaloval jsem do telefonu a spustil par aplikaci
* zkontroloval jsem spravnost zapsani a vynechani PE jsem rucne opravil (predtim nebyl cas)
a to bude zhruba vse
uložena

spratek
Uzivatel
Telefon: C702

Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 26. Březen 2009, 10:06 »

A co teda staci kdyz obnovim pdh a ams ze stare konfigurace nebo musim delat jeste neco dalsiho. Mohl bys sem napsat jednoduchy tutorial
uložena
v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #33 v: 26. Březen 2009, 11:04 »

(Odmitam zodpovednost za presnost, univerzalnost a spravne zobecneni.)
Takze: master resetu bych zde nedaval velkou dulezitost - asi potreba neni, ja to ted nechci zkoumat snad priste. (Presneji receno: snad zadne priste nebude.) Volba spravneho modelu (predtim jsem zvolil ten prvni, asi C905) taky asi nebyla tak dulezita.
Zbylym dvoum bodum bych dulezitost dal:
* kontrola obnoveni - snad nemusim vysvetlovat
* instalace drivejsich aplikaci - zjistil jsem, ze vynechani tohoto kroku vede k podobnym problemum jako http://forum.semania.cz/index.php?topic=21004.0 , ale presun ani restart nepomuze a reinstall (replace) selze. Pomuze jen reinstall - uninstall + install. Takze se nekam jeste cpe opravneni, ktere je taky potreba nejak obnovit - bud predchozi instalaci, nebo jinak pak se na to doma podivam a napisu.
uložena

v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #34 v: 26. Březen 2009, 17:27 »

Takze, vypada to, ze je potreba nejen /tpa/pdh a /tpa/preset/system/ams, ale i /tpa/preset/system/java/sec, pripadne extsec, pokud existuje (ja to tam nemam). Dulezite je kopirovat opartnou metodou.
Ted na to nemam cas, ale pak to jeste udelam vsechno dohromady. Takto se patrne pokazily nektere aplikace (nejdou natavit) - mohly by to byt ty, se kterymi jsem se pokousel neco delat.
Pokud bys byl ochoten to zkusit (nejlepe tou opatrnou metodou, napr. v Total Commanderu je Prikazy->Synchronizovat adresare) a napsal sem vysledek, byl bych rad. Pak bychom mohli sepsat navod. Stal by za to i preklad do anglictiny, protoze ani v anglictine jsem nic takoveho nenasel.
Jeste pripominam, ze sice pameÂťovku uz mam, ale pochopitelne pracuji s pameti telefonu.
« Poslední úprava: 27. Březen 2009, 07:40 od v6ak » uložena

v6ak
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #35 v: 27. Březen 2009, 08:55 »

Tak nepomohlo. Neni to sice kriticke, ale zkusim jeste jeden flash a pak odznova...
... flashnuto, karta zformatovana, vyndana, nahrana tri adresare ...
A vysledek?
PhoneExplorer kupodivu nevynechal ani jednou.
Opravneni jsou stejna :-( Vzhledem k ruznosti je mozne, ze neco bylo pokazeno uz driv. Na druhou stranu, udelam to tak, ze u par aplikaci (nastesti mene dulezitych) udelam full reinstall.
EDIT: Vlastne zcela urcite ten problem tu byl uz driv. Vzpominam si na drivejsi problem s BT File Managerem, ktery tomu odpovida. Je to jedna z tech aplikaci, se kterou jsou problemy. Co se tyce reseni, tak me napada jeste jedno - okopirovat mu v sec neco.
BTW: zajimalo by me, co jsou ty soubory s vlnovkou na konci v sec.
« Poslední úprava: 27. Březen 2009, 18:30 od v6ak » uložena

7ome
Uzivatel
Telefon: k850i

Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 16. Červen 2009, 16:22 »

Pres A2Uploader muzes vytahnout vse aniz by si o zaruku prisel - funkce READ. Vice se dozvis v navodech.

dik kamo
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 [3]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øady G, K, T, Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Bezpecna zaloha T9 a aplikaci
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.045 sekund, 16 dotazů.