SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
23. Květen 2025, 22:48

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Datak nebo BT?
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Datak nebo BT?  (Zobrazeno 11685 x)
joejog
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: U10i (Aino)

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 16. Září 2005, 09:15 »

No USB 1.1 umi az 12 Mb/s a 2.0 az 480MBb/s a BT 732 kb/s.

tak to je ponekud zkresleny nazor - to ze USB 1.1 umi az 12 Mb/s a 2.0 az 480MBb/s je sice hezky ,ale to jsou teoreticke rychlosti rozhrani , coz vubec nic nevypovida o rychlosti komunikace s kabelem a ani s BT ,ktere se mimo jine prece take zasouva  do USB. Oboje pak jede pres virtualni COM port, a na nem je rychlost myslim max 115200 b/s coz odpovida 14.4 KB/s .Dalsi vec je preci max. mozna rychlost rozhrani telefonu a dalsi do toho vstupuji moznosti kabelu. Me to pres USB kabel jede max. 9,5KB/s (pres 10 se to nedostane). A to ze je ve specifikaci BT uvedena max rychlost 732kb/s (91,5KB/s) jeste neznamena ze to tak pojede se vsemi BT zarizenimi . Chce to na to koukat v souvislostech ( napr. 100Mb LAN je taky jen teoreticka rychlost a skutecna je o mnoho nizsi)
uložena

K500,K700,K800,W910,U10i
Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 16. Září 2005, 09:32 »

No tak se nerozciluj, to vime. Jsou to jenom informace aby jsme si ujasnili moznosti, protoze me ten kabel fakt vic jak 0,9KB/s neudela, ale to je vyreseno ("v kosi"). A BT mi jede skutecne okolo onech 40KB/s, virtualni COM je pouze virtualni a ridi se trosku jinymi pravidly nez skutecny port, tak ze zrejme prebira rychlost = moznostem vstupu (USB).
 Mrknutí
uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
MarekHajn
Uzivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #17 v: 16. Září 2005, 11:24 »

2joejog: A napsal jsem snad nekde, ze ti to pojede takhle rychle? Tedy teoretickym maximem? Ne, protoze je to blbost a na takovou rychlost se v praxi nikdy nedostanes... Ale aÂť uz jsou okolni faktory jakekoli, kabel je proste rychlejsi nez BT. A jestli ti USB jede jen 9,5 kB/s, tak je to tedy hodne malo...
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
joejog
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #18 v: 16. Září 2005, 14:27 »

to pak nechapu smysl Tveho predchoziho prispevku  Sad
A s tou rychlosti kabelu - vlakno bylo zalozeno na dotazu ke K700 a ten mam take ja , a pochybuju , za to nekomu s K700 jede po kabelu rychleji jak max 10KB/s , ale ty mas asi  D750 a ta ma fast port, takze nemotej jabka s hruskama.  Cheesy
uložena

K500,K700,K800,W910,U10i
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 16. Září 2005, 20:35 »

2joejog: Jen jsem chtel poukazat na dost rozdilna maxima u obou technologii...
Nemotam jabka s hruskama, K700i jsem mel taky, neboj...Mrknutí A pred K700i jsem mel vic nez dost SE, pricemz mnohe jsem pripojoval i pres kabel, takze si myslim, ze vim o cem mluvim...Mrknutí
uložena

Narozeni SEManie. Pamatujete? Uz je to davno... Ale ja u toho byl a jsem za to vdecny.
fireice
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 22. Září 2005, 01:14 »

Marku musim souhlasit s joejog . Mam naprosto stejne poznatky jako on. K700i ma nizkou max.rychlost rozhrani komunikace.  Tva tvrzeni smeruji spis k novejm fast portum (W800...). Ano ,tam je kabel samozrejme rychlejsi .
uložena

SEManiak Fire
Dark
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 02. Říjen 2005, 20:06 »

Tak jsem doma pri uklidu nasel COM kabel pro SE a rozhodl jsem se ho vyzkouset.Pomoci MyPhoneExploreru jsem stahoval do K700i MP3 melodii. S USB Irda adapterem MARS 2 jsem dosahl rychlosti kolem 4,5 KB/s a pres kabel byla rychlost kolem 10,5 KB/s. Bluetooth bohuzel nemam, takze mi do srovnani chybi....  Mrknutí
uložena

N650,N3110,N3210,N8110i,N3310,S55,T310,K700i
joejog
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #22 v: 05. Říjen 2005, 17:24 »

doplnim to Bluetooth (MSI StarKey) rychlost 30KB/s s FW R2AE033
uložena

K500,K700,K800,W910,U10i
Yeger
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 06. Říjen 2005, 07:34 »

S timto FW mi to jelo okolo 20kB, ale ted to slape s novym FW (nize popsano) 40 a myxima jsem dosah asi 52kB/s, ale to byla skutecne vterinova zalezitost.
 Mrknutí
uložena

SONY CMD-J6, SE 230, SE K700i (R2AY004) Oskar
jaruzka
Anonym
« Odpověď #24 v: 11. Říjen 2005, 18:57 »

Prosim pekne, mam K700i a poridila jsem si bluetooth adapter B-Speech data VoIP... A tim jsem zkoncila.  Embarrassed Muzete mi poradit prosim, jak bluetooth pripojit a pouzivat?  Dekuji.
uložena
joejog
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 12. Říjen 2005, 06:17 »

tak pokud mas Windows XP se service packem2 , tak se Ti ovladac po pripojeni nainstaluje sam a na zakladni funkce Ti postaci, i treba na spojeni s FMA pres nativni BT. Pokud XP SP2 nemas tak musis nainstalovat ovladace z CD prilozeneho k adapteru , Nejspis to bude widcomm driver (ovladac). Po uspesne instalaci by se mela dole v pruhu vedle hodin objevit modra ikonka BT ,ktera je uvnir bud cervena - (nepritomny BT adapter ,nebo vypnuty) , bila- pritomny zapnuty adapter , ale nenavazane spojeni s telefonem  a nebo zelena - signalizuje spojeni s telefonem. Pro spravu telefonu Ti doporucim MyPhone Explorer nebo FMA , nebo originalni soft od SonyEricsson . Kdyztak pak napis ,kam jsi pokrocila  Smajlík
uložena

K500,K700,K800,W910,U10i
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #26 v: 12. Říjen 2005, 09:33 »

2jaruzka: Jestli se nepletu, tak B-Speech VoIP je urcen jen pro komunikaci s headsety a Skype. Neni pouzitelny pro komunikaci s telefon, tak jak to zname. Tedy pro synchro, prenos souboru atp. Nikde jsem nenasel, ze by podporoval Serial Port, Dial-Up atp... tedy to co ostatni BT USB adaptery... A usuzuji tak i dle toho, ze B-Speech ma v nabidce jeste jeden adapter, ktery je stejny jako tenhle, ale ma vse ostatni co tomuhle chybi.
uložena

joejog
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #27 v: 12. Říjen 2005, 19:43 »

no mel by to byt normalni BT adapter s pribalenym softwarem a schopnosti komunikovat se vsemi headsety.
Zde http://www.b-speech.cz/ si lze tento produkt najit a precist specifikaci http://www.b-speech.cz/data_voip/b-speech_data_voip_obal.jpg (komunikace s jakymkoli BT zarizenim - notebook, PDA,Mobil, tiskarna atd..
uložena

K500,K700,K800,W910,U10i
jaruzka
Anonym
« Odpověď #28 v: 13. Říjen 2005, 20:09 »

tak pokud mas Windows XP se service packem2 , tak se Ti ovladac po pripojeni nainstaluje sam a na zakladni funkce Ti postaci, i treba na spojeni s FMA pres nativni BT. Pokud XP SP2 nemas tak musis nainstalovat ovladace z CD prilozeneho k adapteru , Nejspis to bude widcomm driver (ovladac). Po uspesne instalaci by se mela dole v pruhu vedle hodin objevit modra ikonka BT ,ktera je uvnir bud cervena - (nepritomny BT adapter ,nebo vypnuty) , bila- pritomny zapnuty adapter , ale nenavazane spojeni s telefonem  a nebo zelena - signalizuje spojeni s telefonem. Pro spravu telefonu Ti doporucim MyPhone Explorer nebo FMA , nebo originalni soft od SonyEricsson . Kdyztak pak napis ,kam jsi pokrocila  Smajlík

Moc diky, nakonec se to vyresilo jinak. Kazdopadne jsem uz pripojena.Jo a zminovany adapter je opravdu urceny k internetovemu volani!!! Takze NEBRAT!!!!!
uložena
MarekHajn
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 v: 13. Říjen 2005, 21:29 »

2joejog: Hledal jsem specifikace vsude mozne, nasel jsem ji v nekolika variantach a vse nasvedcuje tomu, ze tento adapter je opravdu vyuzitelny jenom pro voip. Ackoli dle obalu to vypada, ze by mel zvladat vse... Tak nevim...
Nicmene ovladace BT v XP SP2 s nim neumely pracovat, puvodni co byly na CD s nim mely problemy, takze ani s telefonem se nepovedlo spojit.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Ostatni modely  |  K700i/S700i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Datak nebo BT?
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.054 sekund, 18 dotazů.