SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
05. Duben 2025, 17:10

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testovani finalni verze XPERIE zacina!
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 35
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Testovani finalni verze XPERIE zacina!  (Zobrazeno 145461 x)
Ganimed
Administrator
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 05. Listopad 2008, 15:45 »

Klavesnic co se daji ovladat prsty je kupa takovy Touch Pal se da dokonce roztahnout po displeji a podle toho jak ma X1 velky displej by ta klavesnice byla vetsi nez na mojem ipaq 614
uložena

MartinChroust
Redaktor
Telefon: XPERIA X10

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #46 v: 05. Listopad 2008, 17:22 »

jo, ale ovladat QWERTY klavesnici jednou rukou je to stejne jako noseni drivi do lesa  Smajlík ovladani budiz, ale psani...
uložena

Sony Ericsson Satio Silver, Sony Ericsson Vivaz, Sony Ericsson XPERIA X10 Black

zastupce sefredaktora SEMania.cz

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #47 v: 05. Listopad 2008, 17:44 »

Pokud bude mit nekdo zajem o zakoupeni XPERIE z britanie, nechÂť se mi ozve PM nebo na mail a muzeme se domluvit
uložena

student Vysoke Školy Banske - Technicke univerzity Ostrava, obor Mobilni technologie
ravas2
Anonym
« Odpověď #48 v: 05. Listopad 2008, 18:48 »

Pre MartinChroust Chcem sa spytat je moze ju z UK zaslat na slovensko a ako by prebehla platba Vdaka
PS Nezistil som Vas mail
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #49 v: 05. Listopad 2008, 18:54 »

muj e-mail je ve tvaru [email protected], tak napiste a muzeme se domluvit
uložena

MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #50 v: 05. Listopad 2008, 19:07 »

Tak k foceni jsem se dnes bohuzel nedostal, zato jsem zkousel updatovat firmware pres SEUS. Neuspesne, dostal jsem se az ke kroku, kde se na displeji objevi pruhy a ja pripojim kabel, od te chvile se nic nedeje. Pak mi zacal blikat displej ve spodni casti, nepomohlo vytahnuti baterie, ani restart pomoci dumyslne ukryteho hardwaroveho restart tlacitka. A tak pomohl jen hard reset...

SEUS update upravdu nyni nezkousejte, aplikace asi neni stavena na novy Windows Mobile, ani nenabidne tabulku s tim, ze firmware neni dostupny. Zkusil jsem tedy update FW primo z menu telefonu, kdy mi to aspon napsalo, ze se zadna nova aktualizace nevyskytuje
« Poslední úprava: 05. Listopad 2008, 19:22 od MartinChroust » uložena

VaRo
Anonym
« Odpověď #51 v: 05. Listopad 2008, 19:32 »

A nechce to nejaky novy flash ovladace? Nebo jsi nejake nove nahraval pred pripojenim k SEUSu?
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #52 v: 05. Listopad 2008, 20:12 »

No zadne spesl ovladace jsem neinstaloval, Visty si je nasly samy a samy je nainstalovaly... nechapu tedy proc to nefici. Nainstaloval jsem jeste nejake podpurne programy z CD, tak skusim, jestli to ted pujde  Mrknutí
uložena

FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #53 v: 05. Listopad 2008, 20:14 »

to bude tim, ze na SEUSu neni zadny X1 FW Smajlík
uložena
Blondaq
Anonym
« Odpověď #54 v: 05. Listopad 2008, 22:54 »

Ja bych mel pro me docela stezejni dotazek a to,jestli funguje X1 s prislusenstvim ericssonu,primo myslim hodinky MBW-(asi 100).A taky jestli uz teda definitivne zustavaj jen prisvetlovaci diody? Diky za odpoved
uložena
voves
Anonym
« Odpověď #55 v: 05. Listopad 2008, 23:56 »

Je pravda, ze tenhle smartphone nema nic, co se u Nokie nazyva vyzvaneci profily? Je pravda, ze kdyz si na tomhle smartphonu nastavim budika a na noc ho vypnu, abych setril baterku a nemohl me nikdo v noci otravovat telefonatem, tak ze rano zaspim? (protoze budik funguje jen tehdy, kdyz je Xperia trvale zapnuta? Angry ) Je pravda, ze displej je na rozliseni 800x480 velmi maly a kdyz se mi zobrazi www stranka, tak jsou pismenka blesky, ktere musim v Opere desetkrat zoomovat abych je vubec precetl, a kdyz dam refresh, tak s tim muzu zacit znova? Je pravda, ze zvuk repraku je nakraply a melodie v mp3, ktere zni na jinych mobilech skvele, jsou zde utrpenim? Je pravda, ze kdyz si dam na displej folii, tak se bude vydouvat, protoze displej neni uplne rovny, ale sedlovite prohnuty? Je pravda, ze pri desatem odstraneni zadniho krytu se ulomi plisek pri strane, ktery kryt drzi domackly k telu Xperie? A vubec, tyhle smartphony prej neznaji to, co je ve Windows zcela samozrejma vec - kdyz vlezu do nejakeho nastavovani a cosi zmenim omylem, tak nemuzu prej dat Esc a byt si jisty, ze se nic nestalo - vsechno je prej naostro...  Embarrassed Kdyz si pretahuju kontakty z Outlooku, je pravda, ze ActiveSync ve vsech cislech odstrani + pred 420, takze pokud chci cislo vytocit, tak mi to hlasi, ze neexistuje, takze vsude musim ono plus doplnit rucne? Je pravda, ze to, ze v Xperii je nejnovejsi firmware se da zjistit jen naostro (SEUS), tedy ze SE nikde neuvadi co je vlastne posledni verze? A vubec - neni pro telefonovani vlastne lepsi uplne obycejnej mobil? Xperii mam uz mesic, a musim rict, ze jsem byl sokovan tim, jak maly pokrok tahle zarizeni ucinila od roku 2002, co jsem si hral s Compaq iPAQem ... Pravda, tehda nebylo ani GPS, ani WiFi, ba dokonce ani 3G internet (v Praze mi to beha trvale 800-900 kbps - WiFi 2Mbps), ale pokud nekdo ceka kvalitni mobil rozsireny o PDA s internetem, tak zaplace. Pokud chce clovek dobre PDA s nedokonalym mobilem, nu tak proc ne - jen si kupte dobry brejle a pripravte se na to, ze stejne vetsinu funkci budete ovladat stylusem.
uložena
miro333
Uzivatel
Telefon: E60

Zobrazit profil
« Odpověď #56 v: 06. Listopad 2008, 07:44 »

Ma XPERIA X1 v zakladnej vybave program Remote desktop?
Dakujem za odpoved.
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #57 v: 06. Listopad 2008, 07:54 »

Profily existuje kupa aplikaci co je hrave zastane.
Budik je nefunkcni kdyz se vypne jakykoliv PPC, smart, UMPC ale nikdo te nebude otravovat v noci telefoni cast sa da kdykoliv v pohode vypnout nebo zapnout i ty programy na profily to zvladaji samy.
Displej maly ? ale je o dost kvalitni ma prece velke rozliseni.
Internet zalezi na prohlizeci u takoveho displeje je pouzivani opery mini nemyslitelne to jsou ty tvoje blechy, musis pouzit prohlizec pro WM a u nich se to da vsechno nastavit tak kdyz nactes stranku mas ji hned zoomovanou.
Zvuk se da vylepsit novejsima FW, navic je to WM tak najdes nejake ovladace a nainstalujes je.
S tou foliji to je kravina kvalitni folije to neudela.
Na ty dalsi otazky kdyz se s takovym zarizenim neumis dohodnout tak proc ho kupujes vsak jsi vedel do ceho jdes, Windows Mobile jsou o ladeni a nakonci budes mit zarizeni ktere ti bude slouzit, na hodne veci jsou programy da se udelat i uprava v registrech vsechno je to o tom se tomu venovat, je to podobne jako Pc kdyz ho koupis neumi nic ale umi pak to co ho naucis.

Nevim proc si lide kupuji jako svuj prvni stroj takovou masinu, aniz by meli alespon zakladni znalosti o WM.
« Poslední úprava: 06. Listopad 2008, 08:04 od Ganimed » uložena

kuliferda
Uzivatel
Telefon: Z600,P910i,K800i,W810i,W910i,Satio,Car-100,MBW-150 Executive Edition

Zobrazit profil
« Odpověď #58 v: 06. Listopad 2008, 08:21 »

By me zajimalo, kolik lidi si to koupi, kdyz dnes X1 neni super masina, ale stava se z X1 jen vec vkusu
uložena
MartinChroust
Redaktor

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #59 v: 06. Listopad 2008, 08:58 »

Remote Desktop jsem v nabidkach nenalezl...

Hodinky bohuzel nyni u sebe nemam, takze nemohu vyzkouset, ale jinak s bluetooth sluchatky pripojenymi pres MBR-100 behaji paradne.

Vec vkusu je podle me iPhone, XPERIA nabidne opravdu sirokou skalu funkci, ke Ganimedovi bych doplil, ze Sony Ericsson nikde neuvadi oficialne posledni aktualni verze, avsak uvadi to ruzne weby, treba u nas na SEManii vime, ze nejaktualnejsi verzi je release verze R1AA017. O bocni plisek bych se vubec nebal, mozna jste zakoupil prototyp XPERIE a proto se to tak stalo. Sam jsem spozoroval kontakty, ktere po nahrani do telefonu zacinaly +e420, takze jsem je musel manualne prepsat. Displej neni prohnuty, takovato technologie by stala opravdu hodne :-)  Zvuk z reproduktoru je plechovy, proto je lepsi nechat hrat hudbu ve sluchatkach. Chybel mi ekvalizer, tak jsem si jej proste nainstaloval, jediny prehravac s ekvalizerem pro WM co znam, je CorePlayer, ktery se chystam koupit. Vsechno je to o tom, ze je to operacni system. Umi toho hodne, ale jde o to, aby jste do nej nainstaloval veskere potrebne programy. Od toho je to chytre zarizeni s operacnim systemem Windows Mobile.
uložena

Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 35
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Windows Mobile  |  Obecne (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testovani finalni verze XPERIE zacina!
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.059 sekund, 17 dotazů.