SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Květen 2025, 15:05

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nedostatky C702
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 25
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Nedostatky C702  (Zobrazeno 135088 x)
Kitovec
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C702 Cool Cyan

Zobrazit profil
« Odpověď #105 v: 25. Září 2008, 20:05 »

Tak uz mi zacal vrzat zadni kryt, loupat se ta cast nad displejem a k tomu se mi telefon dneska dvakrat za sebou zasekl a nesel vypnou, proste nic. A najednou tam byl budik. Pekny vycet.
uložena

I love my Sony Ericsson C702 Cool Cyan
pantom
Uzivatel
Telefon: SE k510i,C702 Black+SonyM2 4GB

Zobrazit profil
« Odpověď #106 v: 25. Září 2008, 20:33 »

Jak tak ctu,tak mazec-muj tel.jede na 100% bez restartu atd.,barva se sice trochu otrela,ale to zatim neresim.Neni mozny,ze to delaji na nekolika linkach a z nektere jedou zmetky? UndecidedŠlo by popr.nejak identifikovat onen puvod?(pokud mozno jednoduse,treba pri nakupu? teda jestli se tento napad ukaze jako pravdivy)
Co vy na to?
uložena
jirkausti
Uzivatel
Telefon: C702

Zobrazit profil
« Odpověď #107 v: 25. Září 2008, 20:42 »

delaji na nekolika linkach a jen z jedne lezou kvalitni telefony. Jeden mas ty, druhy Jozef. My vsichni ostatni mame nedodelky  Cheesy
uložena
pantom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #108 v: 25. Září 2008, 20:57 »

Mam ho neco pres mesic a nezpozoroval jsem jediny restart(a to jsem ho po procteni ruznych for dost hlidal).Snad to vydrzi Mrknutí a bude slouzit dal.Je pravda,ze proti starymu K510i je pomalejsi,ale uz jsem si zvykl a snad budou dalsi FW lepsi.MT na noc nikdy nevypinam a tento jsem restartoval snad jen 2X,kdyz jsem nacpal pam.kartu aby si to lip "nasoukal".Ono mu to asi obcas jen prospeje ten restart-je to jako s PC.
uložena
verbatim
Uzivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpověď #109 v: 25. Září 2008, 21:01 »

Zmensene MENU

Mne to zase dela u me C902, tak jsem rad (i kdyz u jineho stajoveho kolegy), ze v tom nejsem sam Mrknutí. Rovnez nastavene flash menu a jakmile natocim telefon na sirku a pak opustim menu - media, prohlizec - klavesou zpet - menu je zmensene

viz obr:

[/quote]
« Poslední úprava: 25. Září 2008, 21:03 od verbatim » uložena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uzivatelska recenze
pantom
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #110 v: 25. Září 2008, 21:05 »

Dost dlouho jsem koumal jak na to a nyni jednoduse spoustim media jen z pohotovost.rezimu tlac pod displayem-MEDIA.Stejne je to pohodlnejsi,nez pres menu. Grin(snad to soudruzi z NDR ve FW opravi)
« Poslední úprava: 25. Září 2008, 21:07 od pantom » uložena
verbatim
Uzivatel
Telefon: E T39m ► SE T65 ► SE T630i ► (SE T105) ► SE D(K)750i (R1DB001) ► SE K800i (R8BF003) ► SE C902 (R3EG004) ► SE W995 Silver (R1HA035) + Mini Pro (4.0.2.A.0.58)

Zobrazit profil
« Odpověď #111 v: 25. Září 2008, 21:25 »

Tak tak, s puvodnim FW se mi menu nezmensovalo, ale to zase byl reset na dennim poradku, ted  to jde, a kdyz zaziju reset - (malokdy) - tak po predchozim pripojeni k pocitaci - rezim souboru. Jinak spokojenost. (R3CA038)

Ale jak koukam (puvodne jsem uvazoval o C702), tak aby se mi telefon zacal takhle brzy loupat... Vydaval pazvuky... To by me teda hodne s... - fakt sorry za ten vyraz, ale kdyby to byl telefon za par "sprdliku" - tak by to clovek jeste aspon trochu zkousl ,ale zrovna u C702...

Ja nastesti moc te barvy na telefonu nemam Grin- takze by mel neco vydrzet.

Meli by se v tom SE vzpamatovat... AÂť uz se jedna o (ne)vyladenost FW, uziti "velmi kvalitnich" barev.... Jinak to moc nevidim dobre - a to mi fakt dlouhou dobu nedelala spolecnost jina znacka...

Tez ovladam media z pohotovostni obr. nebo z kabelu sluchatek Mrknutí
uložena

SE W995 (R1HA035)+ M2 Sony 8 GB + Handsfree HPM-90 + Handsfree MW600 + MPS-70 + MS-410 + CDS-75 + CCR-70

C902 - uzivatelska recenze
Phill18
Anonym
« Odpověď #112 v: 26. Září 2008, 15:49 »

Ahoj,
Kdyz jsem se dneska vratil po tezkem a dlouhem dnu ve skole, prijemne mne prekvapil prijezd kuryra od PPL, privezl mi krussel pouzdro na c702, Malem mi s nim po zaplaceni petikila( s dyskem) utekl, chudak splasenej, tohle uz mi udelal i pri doruceni ipodu..nevim, asi to dela schvalne a zkousi lidi, nebo vazne nevim.Kazdopadne jsem ho z nej rychle dostal spet.         

Ted k pouzdru: Po rozbaleni pekne udelaneho obalu me prijemne prekvapilo zpracovani pouzdra, je skutecne kvalitni jako pisou. Je krasne zesite, pruhledna folie se taky nekrouti, proste OK.V baleni je i pripinak na kalhoty, ten vsak hazu do suflete, jelikoz kapsa je kapsa a nebudu jej nikdy potrebovat.Mozna pristup k fotaku mohl byt lepsi,jeste vice me to zamrzelo u diody.. Proste to musite rozepnout 2 cudliky a drzet. U fotaku bych to prezil,ale i diody to slo vyresit lepe, napr. okynkem potazenym folii, presne tak jak to je u tlacitka POWER. Chci moc ze, ja vim:)

Kvuli cemu jsem pouzdro kupoval?  drive hlavne ze strachu z oloupani krytu, ale ted pro me byla priorita se zbavit vrzajiciho krytu,a POVEDLO SE.
Uz pri prvnim zjisteni mi bylo jasne, ze telefonu se dovnitr moc chtit nebude. A mel sem pravdu, telefon tam sel opravdu ztuha, jako by mel mobil ruce a drzel  se okraju pouzdra:D. Takze ven jen tak nepujde, coz je dobre, vytahoval ho se nechystam... mobil je tedka krasne semknuty a kryt si ani nevrzne:)

Pouzdro vazne skvele, urcite do nej bezte, zvlaste vadi-li vam vrzajici kryt baterky.

+  kvalitni zpracovani, nezvetsuje mobil do obrich rozmeru, dobra cena, zbavi vas vrzani, a mozna odrenych rohu( pokud jej nebudete vytahovat moc casto Smajlík )

- ten zip me bude casem asi s**t Cheesy, pristup k fotaku a diode sel vyresit lepe.

P.S : pouzdro se da objednat na aaamobil.cz, ale nevim zda jej maji momentalne na sklade, ja na nej cekal pres 14 dni.

P.S 2 : pouzijte radsi ceskou postu, nez PPL, jsou to vazne splasenci, jeste by vam s tim utekli, takze bacha.Navic musite byt doma:)

Zatim se loucim, hezkej vikend.
uložena
jirkausti
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #113 v: 26. Září 2008, 16:57 »

jo toto pouzdro mam uz skoro dva mesice a je dobre.  Mrknutí Na zip si zvyknes, me to uz ani neprijde.
Jediny nedostatek (asi kusovy) je s temi patentkami. Jedna jde totiz moc lehce odepnout. Takze kdyz dam telefon s pouzdrem do drzaku na kolo a jedu nejakou kamenitou cestou kde jsou vetsi otresy, tak se ten jeden cudl odepne, ten druhy uz ten napor taky nevydrzi a telefon se zacne placat nahoru dolu.  Undecided  Tak to resim gumickou.  Grin
uložena
Kitovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #114 v: 26. Září 2008, 18:24 »

Hele kdyz zmacknu tu cast plastu, ktera je nad tlacitkem foÂťaku, tak mi to vrze a prohyba se to. Dela vam to taky nebo mam stesti na takoveho zmetka?! Sad Mam ho tyden a uz se mi trosinku (skoro nepozorovatelne) zacina loupat barva a kdyz pisu treba SMS tak citim jak se mi to tam prohyba a vrze to. Sad
uložena

jirkausti
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #115 v: 26. Září 2008, 23:56 »

od te doby, co mam v telefonu software R3CA037, se telefon kazdych 55 minut snazi (krome bezne komunikace se siti, prihlaseni a odhlaseni) odesilat nejaka data!!!  Stejne tak to zkousi pri vypinani a zapinani telefonu. Jedna se o kratky paket, cca 2 az 3s dlouhy.
Pritom mam vse co se tyka dat a internetu v telefonu zakazane a nenastavene. Bavil jsem se o tom i s jednim clovekem z prodejny S.E. OC Palladium, ale take nevi co by to mohlo byt.
Stejne tak Operator mi s tim neporadil, tak mi alespon vypnul veskere datove prenosy, krome MMS.
Porovnaval jsem, jak se chova kamaraduv C702, ve kterem ma jeste puvodni software, a nedela mu to! Stejne tak to nedelaji ani zadne jine telefony, co jsem tu zkousel.
Kdo by mel zajem, muzu mu poslat audio zaznam, pripadne krivku (z osciloskopu) techto paketu.
Dela vam to C702 take?

Jirka
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #116 v: 27. Září 2008, 12:02 »

posli na mail nebo upni na rapid a dej link do fora.

jinak, problem jsi si musel udelat sam, neni to standard.
uložena
Ganimed
Administrator
Telefon: LG G7

Zobrazit profil
« Odpověď #117 v: 28. Září 2008, 11:55 »

Neco podobneho s datama tu ale bylo nemas tak nahodou Vodafone ?
uložena

Kitovec
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #118 v: 28. Září 2008, 12:47 »

Mohl by nekdo mi nekdo odpovedet na to, co jsem se psal? Mate s tim taky problem? Sad Ten telefon je skvely, ale zklamal me temahle blbostma, jako je skripajici krytka, vrzajici kryt a loupajici se barva nad displejem.
uložena

Phill18
Anonym
« Odpověď #119 v: 28. Září 2008, 13:39 »

kup pouzdro a vsechno se tim vyresi
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 25
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Nedostatky C702
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 16 dotazů.