SEMania.cz
Fórum
Bazar
Galerie
Download
E-shop Sony Ericsson
Vítejte,
Anonym
. Prosím
přihlašte
se nebo se
zaregistrujte
.
Nepřišel Vám
aktivační email?
04. Duben 2025, 18:36
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
Navždy
Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:
Pokročilé vyhledávání
142482
příspěvků v
10021
tématech od
23754
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Emmitt
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada W
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
W902
Strana:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
26
« předchozí
další »
Autor
Téma: W902 (Zobrazeno 126064 x)
martinz01
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: SE X10i
Re: W902
«
Odpověď #90 v:
30. Prosinec 2008, 12:39 »
Uživatel: Benehallow 30. Prosinec 2008, 10:40
Chystam se koupit W902ku, takze je mozny ze prvni kusy nebudou kustomizovany?
Nejsou customizovany, nemusis se bat
«
Poslední úprava: 04. Leden 2009, 01:06 od martinz01
»
uložena
Sony CMD-J5, Sony Ericsson T300, T610, T630, S700i, D750i, W800i, K750i, W550i, W900i, K800i, Z610i, W880i, K850i, C905, Satio, X10i.
Benehallow
Uzivatel
Pohlaví:
Telefon: Nokia N8
«
Odpověď #91 v:
30. Prosinec 2008, 13:53 »
Tak pokud nebudou, du do nej
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #92 v:
05. Leden 2009, 15:57 »
Vcera jsem ho u Vodafonu manzelce koupil. Jedina kustomizace bylo jejich schematko se sporicem, uvodni animaci apod. To jsem nahradil klasickym schematem Walkman. Ale na prave kontextove klavese je natrvrdo nastaveno Vodafone Live, s tim asi nehnu. No a dole je na telefonu napsano misto Walkman Vodafone, coz se da prezit. ToÂť vse.
Chtel jsem si ho sam debrandovat pres WotanServer (zbyva mi tam z dob davno minulych jeste 1 kredit), ale nenasel jsem tam zadny firmware s Eestinou, tak snad se tam casem objevi.
Na prvni osahani je telefon fakt super, v porovnani s C902 jasna volba. Konecne radi i spravne cestinu v adresari. Delsi dobu ted mam Nokii, takze kdyz jsem to manzelce vsechno nastavoval, tak jsem si musel znovu zvykat na to, co se u SE kde macka. A manzelka zase nevedela, jak prijmout hovor (na jejim minulem W810i nebyla sluchatka, jen kontextove klavesy)
.
Mimochodem, tu W810i se snazim prodat
tady
.
Co mi trochu vadi je, ze s diakritikou neumi pracovat to T9 vyhledavani z adresare primo na hlavnim displeji. Kdyz pisu jakekoliv jmeno bez diakritiky, pracuje to perfektne, ale jakmile pismena s hackama to nezvlada
A pak, kdybych si ho mel kupovat sam pro sebe, tak by mi asi vadilo to, co mi proste vadi uz delsi dobu u SE obecne, netyka se to tohohle telefonu, ale zatvrzelosti programatoru SE. Nikdy jsem nemel Nokii moc rad, ale oni proste daji uzivateli na vyber, kdezto SE se nikoho nepta. Jde o moznost vypnout to zhasinani displeje, moznost nastavit melodii k udalosti v kalendari, moznost nastavit prodlevu zamykani klavesnice, aj. prkotiny.
«
Poslední úprava: 05. Leden 2009, 16:35 od kmozis
»
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #93 v:
05. Leden 2009, 16:02 »
Tak gratulace, Kamile. Tohle uz jsi zkousel? Mohlo by ti to helfnout (debrandujes a nalejes pres SEUSII cisty SE firm):
http://forum.semania.cz/index.php?topic=19054.0
Sam nad W902-kou uvazuju, u VF ted od ledna muzu prodlouzit smlouvu, tak uvidime, s cim prijdou...
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #94 v:
05. Leden 2009, 16:09 »
Diky Vasku, diky, treba se i ja po dlouhe dobe vratim mezi SEManiaky
Taky muzu u Vodafonu prodlouzit jeste jednu smlouvu, tak uvidime...
Kazdy si potrebuje projit nejakou genezi. Ja jsem zjistil, ze Pocket PC je dobra vec, ale ponejvice na hrani a na machrovani. Vyuzil jsem to samozrejme i pracovne a vyborna vec je navigace, ale vsechno se da resit i jinak, nez s sebou tahat vsude cihlu. Takze jsem si poridil prÂťavou tenounkou lehouckou Nokii. Ma velky displej, velky adresar a to je v podstate vsechno co potrebuju. Vydrz sice nic moc, takze furt nabijim, ale to je v dnesni dobe, kdy ma clovek nabijecku doma, v aute, v praci, u pocitace, stejne skoro jedno.
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #95 v:
05. Leden 2009, 21:37 »
Tak jsem prave zkousel dekustomizaci, ale asi stejny problem, jako tady:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=19197.msg158803;topicseen#new
Novejsi FW pro CE proste zatim jeste neni (kdyby byl, tak uz by byl asi i na WotanServeru). Takze budu cekat. Ale jestli tomu dobre rozumim, tak ten soubor .xml, ktery jsem si tam nahral pres a2uploader, uz mi v telefonu zustal, a ted uz staci jen cas od casu pripojit k autualizacni sluzbe, a az se tam prislusny firmware objevi, tak uz to pujde.
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #96 v:
05. Leden 2009, 23:21 »
Rozumis tomu dobre.
Nebo se obratit na Filipa...
uložena
MartinVagner
Anonym
«
Odpověď #97 v:
06. Leden 2009, 06:31 »
Eau Kamile zdravim te, po delsi dobe jsi se zastavil
. Se Sony Ericssonem se zda uz to o moc lepsi nebude, jsou prilis zakoukani do sebe a tak je spousta veci co nemaji a hned tak nebudou mit vychytany. Ale kdyz se s tim clovek smiri a zjisti, ze u kazdeho vyrobce je neco, tak to nakonec prijme, jen si myslim, ze by mohli byt dal, jen si sami vrazi kudlu do zad. No uvidime co se z toho vyklube v roce 2009.
Sony Ericsson W902 je jiste dobra volba, na hrani krasnej telefon.
A s tim WM, no po padu UIQ moc jina moznost neni. A stale si myslim, ze chytre telefony budou vladnout co se tyce funkci a moznosti softwaru, takze pro praci proste jina moznost neni. Takove e-maily, web, synchronizace, GPS(navigace) budou vzdy v chytrych telefonech propracovanejsi. A s tou velikosti to uz take tak hrozne nebude, najdou se jiz modely co nejsou nijak velike, ale to je vzdy otazkou vkusu a osobnich priorit.
Tak se mej fajn a zase se nekdy stav;-)
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #98 v:
06. Leden 2009, 08:42 »
Ahoj Martine,
no jasne, srovnavat se to neda, a kdyz ma smarta nekdo opravdu na praci (coz ale podle me urcite neni vetsina uzivatelu), tak je to super. UIQ padnout muselo, pote, co vsichni uzivatele P910 cekali dustojneho nastupce, ktery by prinesl skutecny pokrok, prislo u uzivatelu tak velke rozcarovani (jeste mame vsichni v zive pameti neustale odkladani a famy kolem P1000 a pak P1 a ty problemy s pameti a portaci aplikaci pro novy system). Nekteri, a bylo jich spousta, vcetne me, pochopili, ze je cas na zmenu, protoze tudy cesta nepovede. A jak jsem psal, ja jsem mel nekolik zarizeni s WM a myslim, ze jsem vyuzival opravdu hodne z toho, co umoznovaly (soubory MS-Office, PDF, skvela synchronizace vc. souboru a PIM...), ale zase to byl samy restart a neustale preflashovavani novych ROMek.
Ale konec OT a vzpominani, tohle tema je o W902, tak zpatky k ni
. Zajimalo by me, jestli v dohledne dobe nejaky novejsi FW pro W902 s cestinou vubec bude, kdyz se vlastne do ER oficialne vubec krome Vodafone nedodava. A jeste me napadla jedna vec: Ăidi se ten update vzdycky prioritne podle jazyka a ne novosti firmwaru? Myslim tim, jestli se do telefonu nahraje vzdycky nejnovejsi dostupny firmware pro dany region? To by totiz potom slo telefon oznacit jako dejme tomu generic Western Europe. Nahrat tam generic FW pro WE. Potom telefon oznacit jako generic Central Europe a nahral by se tam nejnovejsi FW pro CE, i kdyz by byl ve skutecnosti starsi nez ten WE, a dokonce i starsi nez ten od Vodafonu (doufam, ze jsem to nenapsal moc slozite
).
«
Poslední úprava: 06. Leden 2009, 08:44 od kmozis
»
uložena
Benehallow
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #99 v:
06. Leden 2009, 15:23 »
Koukam ze uz si nekdo poridil od VF W902ku....takze je mirne kustomizovana?A jak tak ctu, tak tam asi neni cestina...?
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #100 v:
06. Leden 2009, 15:34 »
Eestina tam samozrejme je, ale pouze v ramci toho mirne kustomizovaneho firmwaru od Vodafone. Kdyby's chtel cestinu v nekustomizovanem firmwaru, musel by's momentalne asi jedine pres Filipa, protoze SEUS ji nenabizi ani po zmene CDA a na WotanServeru take jeste neni.
«
Poslední úprava: 06. Leden 2009, 15:35 od kmozis
»
uložena
VaRo
Anonym
«
Odpověď #101 v:
06. Leden 2009, 15:45 »
Videl jsem pocestene dovozky, myslim, ze s cestinou nebude problem, prodavaji ji bratri Slovaci, tak by pres SEUSII CENTRAL-EUROPE nemel byt problem stahnout firm se spravnym jazykovym balickem, obsahujicim i CZ. Tlacitka a klavesy jsou defaultni, Kamile, nebo doznaly brandingu operatora?
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #102 v:
06. Leden 2009, 15:52 »
Nene, na kuse, ktery mam ja, je jedinym "hardwarovym" brandingem jenom ten napis Vodafone dole pod tlacitky (namisto originalniho Walkman). Je nastesti v bile barve, zadne zbesile cervene vychytavky Vodafonu se nekonaji, ani jinde na krytu, ani na tlacitkach ani na prislusenstvi.
uložena
Benehallow
Uzivatel
Pohlaví:
«
Odpověď #103 v:
06. Leden 2009, 15:57 »
Takze bylo by mozno koupit napr. telefon z dovozu a tady nahrat firm s CZ?Neob lepsi bude koupit telefon od VF?Poradte...
uložena
kmozis
Anonym
«
Odpověď #104 v:
06. Leden 2009, 16:02 »
U Vodafonu mas zaruku a cena je take prizniva. Ja bych sel (vlastne jsem uz sel
) do oficialniho prodeje.
Jedine, co jsem zaznamenal v upravach firmwaru je ta prava kontextova klavesa nastavena na Vodafone live, dale chybejici moznost v menu nastaveni pripojit se k upgradu primo z telefonu (FOTA - Flash Over The Air). Dale je tam to Vodafoni schematko, ale nastavit se da samozrejme libovolne jine. A dal jsou tam aktivovana veskera Vodafoni nastaveni (SMS, MMS, Internet, WAP...), ale opet se da pochopitelne nastavit dle potreby, nejlepe pomoci nastavovaci SMS.
uložena
Fórum SEMania.cz
uložena
Strana:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
26
Fórum SEMania.cz
|
Platforma A200
|
Ăada W
(Moderátor:
Ganimed
) | Téma:
W902
« předchozí
další »
Skočit do:
Please select a destination:
-----------------------------
Google Android
=> Navody
===> Navody pro Android 2.1
===> Navody pro Android 2.3.3
===> Navody pro Android 2.3.4
=> Obecne X8, X10, X10 Mini, X10 Mini Pro
=> Obecne Arc, Neo, Play, Pro, Ray
=> Obecne Active, Mini, Mini Pro, Live Walkman
=> Hry a aplikace
=> Root a upravy s nim spojene
=> Problemy a chyby
Platforma A200
=> Navody
=> Tuning
=> TXT
=> Mix Walkman, TXT Pro
=> Aino, Cedar, Elm, Hazel, Jalou, Naite, Yari
=> Ăada C
===> C510
===> C702
===> C901, C903
===> C902
===> C905
=> Ăady G, K, T, Z
=> Ăada W
Symbian S60
=> Navody
=> Obecne
=> Aplikace a hry
=> Problemy a chyby
Windows Mobile
=> Navody
=> Obecne
=> Problemy a chyby
=> ROMky a vse okolo nich
=> Aplikace a hry
Ostatni telefony
=> Symbian UIQ2
===> Aplikace a hry
=> Symbian UIQ3
===> Navody
===> Obecne
===> Ostatni
===> Prislusenstvi
===> Nastaveni
===> Pripojeni
===> Hry,aplikace
===> Tipy,triky
===> Firmware
=> K550i, K770i, K790i, K800i, K810i, T650i, S500i, Z520, Z610, Z710, Z750
===> Obecne
===> Firmware
===> Mobilni tuning
===> Foto,video
===> Tipy a triky
===> Ăeseni problemu
===> Nastaveni, pripojeni
===> Ostatni
=> W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i
===> W-obecne
===> Walkmans 128 x 160
===> Walkmans 176 x 220
===> Walkmans 240 x 320
=> Telefony rady Z
=> Platforma Sagem
=> K750i/W700i/W800i/D750i
=> Ostatni modely
===> T610/630/Z600
===> K310i/K510i/K500i
===> K700i/S700i
===> V800/Z800i/K600i/K610i
Ostatni
=> Navody
=> Schemata
=> Programy pro mobilni telefony
=> Programy pro stolni Pc
=> Prislusenstvi
=> Co se jinam neveslo/O tomto webu
=> Bazar
© SEMania 2004-2007 | Powered by
SMF
.
© 2005,
Simple Machines
. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.044 sekund, 15 dotazů.