SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Květen 2025, 17:24

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: flight mod
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: flight mod  (Zobrazeno 13669 x)
ddano
Uzivatel

Zobrazit profil
« v: 30. Srpen 2005, 07:03 »

Pri zapnutom Flight mode v P9xx su pristupne kontakty? ( Ked chcem zistiÂť nejake ulozene cisla). A ako je to pri W800? Diky, Dano.
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #1 v: 30. Srpen 2005, 07:08 »

Ano kontakty jsou normalne pristupne. Pristupne neni jen volani, BT, datova komunikace a to z pochopitelnych duvodu.
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #2 v: 30. Srpen 2005, 08:33 »

pripada Ti pochopitelne, ze ve flight modu neni dosupne BT? To mne tedy ne....
uložena
drsny
Uzivatel
Pohlaví: Muž

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 30. Srpen 2005, 08:59 »

flight mod neni proto, aby se ti nikdo nedovolal, ale hlavne quli zamezeni interferencim v letadle, proto jsou zakazane oba vysilace. jak gsm tak bt.
uložena
kmozis
Anonym
« Odpověď #4 v: 30. Srpen 2005, 10:33 »

Me docela jo, BT je radiovy prenos...
uložena
McAlbi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 30. Srpen 2005, 10:46 »

To je sila, ze nejde BT pri F Modu, to jsem netusil.Ja hodne posilam soubory prez BT, no a kdyz budu chtit byt nedostupny tak BT nefunguje.Neda se to  prekopat aby to slo?
uložena

drsny
Uzivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #6 v: 30. Srpen 2005, 10:55 »

To je sila, ze nejde BT pri F Modu, to jsem netusil.Ja hodne posilam soubory prez BT, no a kdyz budu chtit byt nedostupny tak BT nefunguje.Neda se to  prekopat aby to slo?
vzdyt je to prece flight mode. muzes v letadle pouzivat napr. cb radiostanici, nebo radiem rizeny modely???
uložena
McAlbi
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 30. Srpen 2005, 11:43 »

Jenom, ze se mi nejedna o letadlo. Ale kdyz jsem nekde kde se telefon nehodi tak ho pouzivam jako flight mode.
uložena

kmozis
Anonym
« Odpověď #8 v: 30. Srpen 2005, 12:25 »

Jenom, ze se mi nejedna o letadlo. Ale kdyz jsem nekde kde se telefon nehodi tak ho pouzivam jako flight mode.
Tak misto toho pouzij MagicProfilesPro nebo AdvancedCall Managera a zablokuj si prichozi hovory (muzes telefon nechat hovory odmitat, presmerovavat jinam, posilat volajicimu SMS, ze Ti ma prave vlest na hrb atd...).
uložena
MartinH
Anonym
« Odpověď #9 v: 30. Srpen 2005, 18:30 »

vzdyt je to prece flight mode. muzes v letadle pouzivat napr. cb radiostanici, nebo radiem rizeny modely???
jasne ze muzu pouzivat radiem rizeny modely, videl jsem to na vlastni oci. Akorat se decko nesmelo motat personalu pod nohama a nikdo nerekl ani popel.
No nic, je to proste tak Shocked)
uložena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 09. Září 2005, 21:03 »

pre boha co v lietadle gunguje na 2.2Ghz?
uložena

MartinH
Anonym
« Odpověď #11 v: 09. Září 2005, 21:35 »

pre boha co v lietadle gunguje na 2.2Ghz?
to nemusi byt 2.2 GHz, problem je v interferenci, kdy je vlnova delka jednoho zareni priblizne nasobkem vlnove delky druheho a muzou vznikat amplitudy, ktere uz mohou mit za vinu problemy.
uložena
goodoldalexSE
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #12 v: 09. Září 2005, 22:02 »

Zabavne je ze doteraz neboli dokazane nijake nasledky zapnutych mobilov v lietadle. To kedysi v 1997 ked nahodne padlo jedno lietadlo si akysi novinar pravdepodobne media typu Novy Cas (po cesky Blesk) vsimol ze jeden cestujuci mal mozno zapnuty mobil a postavil si na tom karieru na najblizsi rok. Davu potom nechybalo vela aby kazdy pad lietadla zvalovala na mobily. Od tej doby si niekolko velkych leteckych spolocnosti nechalo vykonat drahe prieskumy a vzdy sa zatial ukazalo ze mobily nepredstavuju vobec ziadne riziko, maximalne tak teoreticke (asi podobne ako ze lietadlo zasiahne meteorit). Ono uz zdravy rozum hovori ze keby to bol taky pruser tak sa by sa musel za poslednych par rokov rokov pocet leteckych nehod aspon zdesatnasobit, a to sa nedeje.

Je to rovnaka novinarska sugescia ako ze z hracov GTA sa musia stat vrazdiace zombie, alebo moja oblubena teoria pamatoveho efektu. Strasne som sa svojho casu bavil ako sa postupne vyvijala kauza pamatoveho efektu v clankoch napriklad v casopise Mobil niekedy v rokoch 96-99. Najprv bolo prakticky nespochybnitelne ze pre NiCd baterie musi byt tragicke nechat ich co len raz - dva krat uplne nevybit; neskor prisli do mobilov nove uzasne NiMH ktore pamatovym efektom "netrpia", ale odrazu pri prichode Lioniek bolo odrazu nad slnko jasne ze NiMH maju pamatovy efekt tiez akurat o cosi malo mensi. Avsak pesimisti zapracovali a privodili pamatovy efekt aj lithiovym bateriam, zatial co neskor sa ukazalo ze ziaden pamatovy efekt vlastne neexistuje. Aby isli lithiove baterie lepsie na odbyt, neskor sa pani odbornici k teorii pamatoveho efektu zase vratili. Ja som sa na takych clankoch dobre zabaval a medzitym som si uzival so svojimi NiMH bateriami ktore som nabijal kedy chcel a cuduj sa svete kolko vydrzali Tongue

Sak pockajte najblizsich 5 rokov nas cakaju zarucene prieskumy o skodlivosti alebo neskodlivosti mobilov na ludsky organizmus Tongue To bude zabava, lebo na rozdiel od pamatoveho efektu alebo vplyvu MT na letecku techniku je dokazatelnost tazsia. Tesim sa na uhorkovu sezonu o take dva roky ked tato hysteria prepukne naplno Tongue

Inac k BT by som uz taky skepticky nebol, tieto frekvencie su IMHO niektorym leteckym masinkam este blizsie nez GSM, ovsem tieto cipy zase nerobia africke deti na kolene aby sa mohli zariadenia rusit a navyse Wifi v kope lietadiel uspesne bezi takze..?  Tongue
uložena

T10 (RIP), T100, ICE-25, T630, T290i, P900@910, HBH-65, T300, MCA-25, K750i, K750i + Sandisk 1 GB, MPS-60, M600i
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #13 v: 09. Září 2005, 22:14 »

to je nieco podobne ako ze sa nemozu pouzivat telefony na pumpach a pri tom kazda pumpa ma vonku terasu kde sa moze fajcit. MYTHBUSTERS ale dokazaly ze je to kravina  Grin
uložena

MartinH
Anonym
« Odpověď #14 v: 09. Září 2005, 22:44 »

to je nieco podobne ako ze sa nemozu pouzivat telefony na pumpach a pri tom kazda pumpa ma vonku terasu kde sa moze fajcit. MYTHBUSTERS ale dokazaly ze je to kravina  Grin
na slovensku jsou na benzinkach zakazane mobily? Fajn vedet, u nas ne (je zakazano kourit, manipulovat s otevrenym ohnem a manipulovat na motoru).
Pristi ctvrtek jedu do Popradu, tak uvidime, jak to tam u vas je:o)
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1] 2 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: flight mod
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.05 sekund, 16 dotazů.