SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Duben 2025, 15:51

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C702,data, navigace, google map
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: C702,data, navigace, google map  (Zobrazeno 18528 x)
borek
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: SE C905

Zobrazit profil
« Odpověď #15 v: 19. Říjen 2008, 20:55 »

no spis se to pouzit v aute neda protoze to neumi routovat a funguje to jenom jako turisticka navigace (jenom ti to ukaze smer vzdusnou carou), ale sam sem na zadnou offline navigaci co umi routovat nenarazil
N pokud ti je malo, kdyz te to vede po silnicich a na krizovatce ti rekne, kam odbocit...
a ktera navigace to umi??
uložena

my precious je c905
Joza
Anonym
« Odpověď #16 v: 19. Říjen 2008, 21:07 »

TrekBuddy (pro priste pouceni, to ze neco neznas neznamena, ze to neexistuje...)
uložena
borek
Uzivatel
Telefon: SE C905

Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 19. Říjen 2008, 21:09 »

ja teda trekbudy pouzivam ale routovni sem si nevsiml  Shocked
uložena

my precious je c905
Bukic
Anonym
« Odpověď #18 v: 29. Říjen 2008, 11:25 »

Ahoj, zdravim vsetkych majitelov SE C702.
Chcem sa vas opytat na prakticke fungovanie ,,stopara,, v tomto telefone. To znamena, ci to vie urcit nadmorsku vysku, prejdene kilometre v horskom terene( myslim kilometre pri stupani alebo klesani) a ci je schopny ukazovat okamzitu alebo priemernu rychkost online, a nakonec ci sa mi vobec oplati tento telefon kupovar koli timto funkciam, alebo sa mam pohliadnut po inom pristroji.
Momentalne mam SE 880i, a potrebujem este jeden telefon.

Vopred dakujem za kazdu informaciu  Smajlík
uložena
Ondras32
Uzivatel
Telefon: Hazel

Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 29. Listopad 2008, 08:32 »

zdravim...mam asi nevyresitelny problem : C702 koupeny v obchode, ne od operatora...mam O2 a nejde mi poradne Wayfinder....kdyz nastavim pripojeni pres O2 WAP, vyhleda misto, ale nezobrazi mapu, pokud nastavim pripojeni pres O2 Internet, mapa funguje bezvadne,ale zase kdyz chci vyhledavat a vypocitat trasu, napise : Wayfinder se nemohl pripojit k internetu, spatny internetovy pristupovy bod pro GPRS v nastaveni Wayfinderu! Byl jsem s tim u O2 at mi to pomuzou nastavit a rekli,ze mobil neni koupeny u nich,ze s tim nic neudelaji....diky za kazdou odpoved.
uložena
A.C.A.B.
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 11. Prosinec 2008, 12:32 »

mam tady takovou vecicku an ulehceni tvorby map pro TREKBUDDY... neni to sice zadna super mapa, ale pokud nekdo potrebuje fofrem vytvorit mapku na nejakou turu nebo vylet myslim ze si s tim urcite vystaci  Mrknutí

http://gm2tb.awokenmind.de/
uložena
jandu
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 19. Prosinec 2008, 21:13 »

Stiahol som si do mobilu program navigami. po aktivacii WAP-u mi za par sekund udal polohu /pod strechou dve podlazia./ mapu mojho okolia stiahol rovnako rychlo, nepotreboval na to to ani pol minuty. Ma bohatu ponuku - jedinym minusom je, ze s nim neviem narabaÂť. Najde sa niekto, kto s tym ma skusenosti, alebo pozna nejaky manual na ovladanie?
uložena
inferno
Anonym
« Odpověď #22 v: 30. Prosinec 2008, 00:30 »

telefon mam prvni den a wayfinder funguje krasne na urceni polohy cekam par desite sekund mam o2 rouhodne ne zadny minuty
uložena
PeÂťas
Uzivatel
Telefon: C702

Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 30. Prosinec 2008, 17:08 »

TrekBuddy (pro priste pouceni, to ze neco neznas neznamena, ze to neexistuje...)

A skutecne mluvis o TrekBuddy? Protoze ten opravdu vyhledavani cilu, routovani atd. nema. Maximalne se do nej da nacpat hlas, ale to je tak vse. Je to sice skvela turisticka navigace, ale do auta jenom pro nadsence...a to jeste se spolujezdcem Smajlík

Jinak jestli tu byla poptavka po nejake alternative k Wayfinderovi, tak si prectete treba tohle: http://forum.navigovat.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=25&t=1057548&sid=15dd89518f5fc35a077188e0c55ee63c
uložena
.......
Anonym
« Odpověď #24 v: 14. Únor 2009, 13:15 »

Eau lidi. Wayfinder-funguje u mne perfektne, nabehne za 5vterin(treba Eeske budejovice jsou spatne-uliceee). Mam dotaz:google maps je pro mistni navigovani vyborny, chci se vsak v lete vydat do vychodni evropy stopem a predbezne jsem si hledal ruzna mista a mesta-satelitni snimek je super, ale zobrazeni klasicke mapy neni-akorat silnice s oznacenim E. Undecided Co s tim? Docela bych v techto mistech potreboval nazvy ulic atd...proste klasickou mapu-nejen satelitni. Lze to nejak jinak postahovat, ci snad ve statech na ne kaslou-za slovenskem uz jen satelit.  Undecided Dik za info. Tucnak
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 [2]  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Platforma A200  |  Øada C  |  C702 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: C702,data, navigace, google map
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.041 sekund, 15 dotazů.