SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
02. Duben 2025, 10:08

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142482 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Strana: 1 ... 43 44 [45] 46 47
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to  (Zobrazeno 274653 x)
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #660 v: 19. Květen 2007, 13:29 »

NE
uložena
DavesMan
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: C702, Samsung Galaxy S II i9100

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #661 v: 19. Květen 2007, 13:39 »

A neco na suse linux by tu nebylo? Sad
Je to sice v Jave, ale drivery jsou Widle only Grin
uložena

Sony Ericsson C702 Speed Black / www.cyber-shot.cz
R3EK002 Generic CENTRAL-EURO, EROM: 1200-4341, OTP CID: 52, EROM CID: 52, EROM COLOR: RED, CDF: 1201-0116 R12A
SanDisk Memory Stick™ Micro 2 GB
Sony Ericsson MW600
Jajovelky
Anonym
« Odpověď #662 v: 29. Únor 2008, 09:58 »

Ahoj. Pred par dnami mi prisiel mail ze si mozem aktualizovat fw. Ale mam v phone ine menu a par malych uprav ak to aktualizujem tak nezmiznumi upravy myslim upravy fw.
A kde mozem zistit co obnasa novy fw??? dakujem
uložena
Tomkk
Anonym
« Odpověď #663 v: 22. Srpen 2008, 21:56 »

Mam K750i CDA102338/60 R5A. Chtel jsem provest normalni aktualizaci firmware. Pri startu se stisknutym C se ma snahu nainstalovat USB flash driver, ale aniz by se me ptal odkud tak rovnou PC hodi hlasku "Instalaci tohoto hardwaru nelze dokoncit - Generic flash device- Pri instalaci zarizeni doslo k zavazne chybe" Kabel mam od K610i, ale normalni data s nim chodi. Ovladace jsem se pokusil odinstalovat, ale porad to stejne. Jak mam PC donutit, aby pouzil ovladac, ktery vyberu? Nevite co s tim? Sad
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #664 v: 22. Srpen 2008, 22:06 »

Zkus reinstall ovladacu dle tohoto navodu:
http://www.akshayy.com/sonyericsson/tutorials/installing-usb-flash-drivers/
uložena
Tomkk
Anonym
« Odpověď #665 v: 23. Srpen 2008, 08:13 »

Takto postupuji Jenze asi tim ,ze jsem tam uz nejake ovladace mel, se me WINXP na nic neptaji a rovnou si tam ovladace pri pripojeni mobilu vraceji. A kdyz dojde na ten flash ovladac, tak vyskoci jen ta chybova hlaska a nic jineho, nez OK se stisknout neda. Potom jeste zahhlasi, ze zarizeni nebylo nainstalovano spravne a asi nepujde pouzit. Ve spravci zazizeni pak ani zadny otaznik neni. Zkousel jsem tedy polozkam obsahujicim K750i nabidnout aktualizace ovladacu ze slozky s flash ovladaci, ale odmitnou to. Zatim cekam na stazeni ovladacu z navodu, co jsi poradil, ale zatim neprisla registrace.  Sad
Mimochodem ve spravci hardware se po takovamto pripojeni telefonu objevi polozky:
v USB vetvi:   K750i.
                     velkokapacitni USB
                     velkokapacitni USB
v modemy: sony ericsson 750 USB WMC modem
                 sony ericsson 750 USB WMC data modem 
U vsech se pise, ze pracuji spravne

Mimochodem, jak tam pisou, ze nova aktualizace SEUS updates phone to CID53, to je pravda a radeji mam updatnout jinym programem??
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #666 v: 23. Srpen 2008, 08:18 »

Kazdy,kdo postupoval dle tohoto navodu, co vim, USB ovladace (jiz nainstalovane a nefungujici) zprovoznil, vcetne me... SEUSII pridava vyssi verze ochrany, je to na Tobe, zda sezenes nejnovejsi verze firmu s nizsi ochranou....
uložena
roxetak
Uzivatel
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy Ch@t, HTC Touch HD,

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #667 v: 23. Srpen 2008, 09:17 »

Nejedna sa to o tieto drivery, tieto su v poriadku, ty musis pripojit vypnuty mt a drzat podla navodu C, alebo ine tlacitko pocas pripojovania a musis mat nainstalovane Nasledovne ovladace - drivery: http://www.cyber-shot.cz/firmware/usb-flash/, a nainstalovany flash player http://www.cyber-shot.cz/download/FlashPlayer8ActiveX.msi, a potom ... ako vravi Varo:
Cituji
SEUSII pridava vyssi verze ochrany, je to na Tobe, zda sezenes nejnovejsi verze firmu s nizsi ochranou....
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Tomkk
Uzivatel
Telefon: K750i

Zobrazit profil
« Odpověď #668 v: 23. Srpen 2008, 10:30 »

Ano, celou dobu samozrejme mluvim o flash ovladaci (pri normalnim pripojeni problem nemam).  Pokud ale vytahnu baterku, vlozim, stale drzim C a pripojuji kabel, tak za chvilku vyskoci okno "Pri instalaci doslo k zavazne chybe.." 
 Asi nejaky konflikt.
Hlaska:
http://album.volny.cz/tomkk/view.php?album_id=105248&view_page=0&browse_page=0#img
uložena
Tomkk
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #669 v: 23. Srpen 2008, 10:42 »

Jo a potom foun nabehne do normalniho rezimu a v PC vidim pameÂťovku a tak..
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #670 v: 23. Srpen 2008, 10:43 »

manualni instalace pres spravce zarizeni s tim ze ovladac zvolis sam. velice snadne
uložena
Tomkk
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #671 v: 23. Srpen 2008, 11:15 »

Ale ja tam zadne nezname, nebo zarizeni s otaznikem nemam, tak jedine instalovat nove zarzeni, ale jaky typ? Vyhledat nove nepomuze, kdyz telefon nakonec nabehne do normalniho rezimu. Jen jednorazove po pripojeni najde generic flash, hned vyhodi chybovou hlasku, ktera se da jen potvrdit a pak uz se to chova jen jako normalne zapnuty foun.
uložena
figycom
Anonym
« Odpověď #672 v: 23. Srpen 2008, 11:26 »

Tenhle ovladac je na prd taky sem mal z timto ovladacem problem tak odpoj USB-kabel a zkus na novo nainstalovat tento ovladac http://www.uloz.to/686806/drivers.rar
uložena
Tomkk
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #673 v: 23. Srpen 2008, 11:49 »

Stale stejne, preinstaluji se ostatni ovladace, ale "USB flash generic " stale stejna chyba. Az to pujde, zkusim jiny pocitac  Sad. Sakra, je to jeden z nejbeznejsich mobilu, instalovali to tisice lidi.. Nemuze byt nejaky HW problem v mobilu? Taky jsem to mohl zpusobit tim ze jsem prvne nainstaloval posledni SEUS II a ten si asi instaluje ovladace vlastni. Tam se taky problem prvne objevil, vybral jsem aktualizaci K750, naskocila obrazovka, ze mam .. baterka C kabel.. a pak uz jen ta chybova hlaska.
uložena
Tomkk
Uzivatel

Zobrazit profil
« Odpověď #674 v: 23. Srpen 2008, 17:28 »

Nekde jsem se docetl, ze problem je v tom, ze se K750i i presto, ze drzim C  zapne a ovladace se nestihnou doinstalovat. Dotycnemu pomohlo nastavit zamek sim karty, abi foun cekal na pin, ale mne to nepomaha  Sad.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: 1 ... 43 44 [45] 46 47
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatni telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Aktualizace pomoci internetu - jak na to
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.048 sekund, 17 dotazů.