SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
14. Červenec 2024, 20:29

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142456 příspěvků v 9998 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: tripsitter
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  Symbian UIQ3  |  OstatnĂ­ (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Walkman 2.0 v P900i/M600i/P1i
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Walkman 2.0 v P900i/M600i/P1i  (Zobrazeno 13044 x)
VaRo
Anonym
« Odpověď #15 v: 15. Květen 2008, 08:44 »

Tak už se mi to povedlo. ProblÊm byl v tom, že jsem restartoval mobil. Ale je to takový prazvlåštní to ovlådåní. A na tý P990i to není ono. Walkman mi pøekrejvå dole nÏjaký 2 tlaèítka a nahoøe se èasto neobjeví rozbalovací nabídka.

A nemڞeš sem dĂĄt nĂŹjakej screen? AÂť vĂ­me, o èem vĂšbec píšeš...  Mrknutí
uložena
Kiwi1
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 233


Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 15. Květen 2008, 11:36 »

Supr, takže ten telefon je celej nÏjak podÏlanej. Zsil jsem ten walkman vyfotit pøes QScreenSnap a vyfotila se mi jen bílå obrazovka.
uložena

T610 -> T630 -> P990i -> C510 -> X8 -> Mini a Spiro
Kiwi1
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 233


Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 15. Květen 2008, 11:58 »

Mno tak se mi povedla alespoò 1 fotka. Ale vyfotola se jenom èåst. JeštÏ se mi ståvå, že dole u lišty se wolkmen posune trošku nahoru a jsou tam vydÏt zèåsti dvÏ tlaèítka.
uložena

T610 -> T630 -> P990i -> C510 -> X8 -> Mini a Spiro
freEDelL
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: teĂŻ: HTC Touch Diamond, minulost: SE P1i, SE K800i, SE K600i, HBH-DS970
Příspěvků: 193



Zobrazit profil
« Odpověď #18 v: 15. Květen 2008, 12:13 »

hm-...na mÊ P1i to vypadå takhle....mÏ pøipadå že u tebe je to normålní...nebo co je v nepoøådku?pøesnÏ! PS:s tou bílou obrazovkou se to må tak, když chceš vyfotit animace tak je vždy obråzek bílý, protože to ty programy asi neumí zachytit... Roll Eyes
uložena

Sony Ericsson P1i + Walkman 2.0 Smajlík) , K800i + oba 2GB M2
MPS-75, HBH-DS970, HPM-82, CDS-65 :-)...to je minulost...teĂŻ je HTC Touch Diamond- Widows Mobile 6.1 Professional, procesor Qualcomm 528MHz, 192MB RAM, 4GB pamĂŹÂť..:-)))
Kiwi1
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 233


Zobrazit profil
« Odpověď #19 v: 15. Květen 2008, 12:37 »

Tak se podívej nahoru na obråzek. Místo rozbalovací nabídky je tam èåst toho, kde jsem byl pøedtím než jsem vlezl do walkmana. Sad
uložena

T610 -> T630 -> P990i -> C510 -> X8 -> Mini a Spiro
DS
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia X1
Příspěvků: 277



Zobrazit profil
« Odpověď #20 v: 15. Květen 2008, 12:46 »

kiwi1 ma pravdu....na P990i to nefunguje korektne protoze uzivatelske prostredi P990i a zbylych uiq3 neni uplne totozne....napr. status listu ma P990i dole....atd...ale kdyz najdete par triku, tak se to da ovladat vpoho....
1) røozmrazeni rozbalovaci nabidky nahore: staci zvysit nebo snizit hlasitost sipkami vedle mezerniku na qwerty....
2) nezobrazeni rateu a nalady pisnicky.....v pravem hornim rohu dat vracecku, znovu otevrit prehravac....protocit jog-dial a vse se vam zobrazi...

pro priklad foto

uložena


R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
freEDelL
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: teĂŻ: HTC Touch Diamond, minulost: SE P1i, SE K800i, SE K600i, HBH-DS970
Příspěvků: 193



Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 15. Květen 2008, 13:15 »

P990 jsem držel v ruce takže vĂ­m jakĂŠ jsou tam odlišnosti od ostatnĂ­ch UIQ. Jen jsem spíš myslel že je to obrĂĄzek ve sprĂĄvci souborĂš... Mrknutí
uložena

Sony Ericsson P1i + Walkman 2.0 Smajlík) , K800i + oba 2GB M2
MPS-75, HBH-DS970, HPM-82, CDS-65 :-)...to je minulost...teĂŻ je HTC Touch Diamond- Widows Mobile 6.1 Professional, procesor Qualcomm 528MHz, 192MB RAM, 4GB pamĂŹÂť..:-)))
KRTEK
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P990i, C702, P1i
Příspěvků: 130



Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 17. Květen 2008, 12:37 »

To DS:  "Jde poutnik cestou necestou..." Smajlík Za tenhle konkretni screen mas u me jedno velky plus Smajlík  A co se tyce jinak toho fungovani Walkmana v P990, mam s tim uplne presne stejny problem. Nicmene, to mi nejak az tak moc nevadi a uzivam si to naplno Cheesy
uložena

Nebýt, nehråt, nefungovat...
Nejste-li si jisti gramatikou svĂŠho pøíspĂŹvku, použijte Pravidla èeskĂŠho pravopisu. PøíspĂŹvek si po sobĂŹ pøed odeslĂĄnĂ­m pøeètĂŹte, dobøe podanĂ˝ dotaz se lĂŠpe a rychleji vyøeší. Používejte èårky a teèky ve vĂŹtĂĄch! DĂŹkuju Smajlík
ForFunCZech
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE M600i Granite Black QuickShare Edition
Příspěvků: 244



Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 21. Květen 2008, 16:17 »

ze zaèåtku jsem se bål, že to zevlådnu, ale je hotova a pískåm si s W2 je moc jako... a doporuèuju... je to jednoduchý... (jen mi teda nejde stålý odemknutí telefonu... zatim)
uložena

freEDelL
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: teĂŻ: HTC Touch Diamond, minulost: SE P1i, SE K800i, SE K600i, HBH-DS970
Příspěvků: 193



Zobrazit profil
« Odpověď #24 v: 21. Květen 2008, 16:24 »

jj se stålým odemknutím telefonu måm taky problÊmy... Undecided
uložena

Sony Ericsson P1i + Walkman 2.0 Smajlík) , K800i + oba 2GB M2
MPS-75, HBH-DS970, HPM-82, CDS-65 :-)...to je minulost...teĂŻ je HTC Touch Diamond- Widows Mobile 6.1 Professional, procesor Qualcomm 528MHz, 192MB RAM, 4GB pamĂŹÂť..:-)))
m3ph1st0
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W580i, Nokia N79+Koss Porta Pro
Příspěvků: 176



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #25 v: 21. Květen 2008, 16:32 »

po kažým restartu musíš dåt caps off
uložena

freEDelL
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: teĂŻ: HTC Touch Diamond, minulost: SE P1i, SE K800i, SE K600i, HBH-DS970
Příspěvků: 193



Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 21. Květen 2008, 16:52 »

caps off?
uložena

Sony Ericsson P1i + Walkman 2.0 Smajlík) , K800i + oba 2GB M2
MPS-75, HBH-DS970, HPM-82, CDS-65 :-)...to je minulost...teĂŻ je HTC Touch Diamond- Widows Mobile 6.1 Professional, procesor Qualcomm 528MHz, 192MB RAM, 4GB pamĂŹÂť..:-)))
VaRo
Anonym
« Odpověď #27 v: 21. Květen 2008, 17:09 »

Po restartu spustíš aplikaci CapsSwitch a dåš Switch, pak ti na displeji nabĂŹhne Caps are switched OFF a je odemkèeno...  Mrknutí Už nenĂ­ tøeba k odemèenĂ­ PC...  Smajlík
« Poslední úprava: 21. Květen 2008, 17:13 od VaRo » uložena
ForFunCZech
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE M600i Granite Black QuickShare Edition
Příspěvků: 244



Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 21. Květen 2008, 17:39 »

jj, pravda, funguje... dĂ­ky VaRoj kerej mi poradil...  Smajlík
uložena

m3ph1st0
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W580i, Nokia N79+Koss Porta Pro
Příspěvků: 176



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #29 v: 22. Květen 2008, 05:17 »

Ono kdyby sis èet ten nĂĄvod poøådnĂŹ asi by ses nemusel ptĂĄt. Smajlík
uložena

Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 [2] 3  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  Symbian UIQ3  |  OstatnĂ­ (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Walkman 2.0 v P900i/M600i/P1i
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.01 sekund, 18 dotazů.