SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
07. Únor 2025, 05:33

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: D750i > W800i a problém s Bluetooth v PC
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: D750i > W800i a problém s Bluetooth v PC  (Zobrazeno 2379 x)
MarekHajn
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pøíspìvkù: 1723

Zobrazit profil WWW
« v: 24. Srpen 2005, 20:26 »

Konfigurace: SE D750i flashnutý na W800i, FW R1K001
                   NTB s USB donglem MSI BToes, Win XP Proffesional SP2, ovladaèe pro BT jsou originální pro Win s SP2.

Telefon s PC spojím, spáruju, mù¾u pøená¹et soubory tam i zpìt, to bez problémù. I Phone monitor telefon najde, ale u¾ mu nedoká¾e pøiøadit COM porty.
Problém nastal s FMA 2, který mi pøi spojení napsal cosi ve smyslu "Obex session is busy. It is being used by another process" a ¾e mám telefon, BT a PC restartovat a pak ¾e to pùjde. Chyba lávky nejde. Stejnì tak My phone explorer nejede, proto¾e telefonu nemù¾u pøiøadit COM port.
FMA 2 se s telefonem spojí, ale nejde synchronizace, nelze procházet profily, soubory atp...
Kdy¾ chci v nastavení BT, ve vlastnostech telefonu potvrdit jeho slu¾by (Serial port, Ovládání my¹i a klávesnice, Vytáèené spojení) vyhodí PC hlá¹ku Chyba BT - parametr není správný. Tak¾e nemù¾u telefonu pøiøadit COM port ani v nastavení BT.
Nejede ani Sony Ericsson File Manager, neustále se odpojuje, je pomalý a v telefonu nenajde v¹echny soubory, které v nìm jsou.
Posledním problémem je Vzdálené ovládání PC z telefonu, které se nepøipojí, co¾ pøisuzuji nefungujícímu Serial portu.

No a co teï? Netu¹íte nìkdo èím by to mohlo být?
Nejsem si úplnì jistej, ale mám obavy, ¾e s pùvodním FW pro D750i to fungovalo, problémy se vyskytly a¾ po flashi na W800i.
A je¹tì ke v¹emu po flashnutí mi PC Suite, který byl v balení D750i (verze 1.0.16) psal, ¾e W800i nezná. A¾ po sta¾ení verze 1.7.7. pro W800i si trochu rozumí.
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
Sportak
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 191

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 24. Srpen 2005, 20:40 »

No jámam D750i s oryg. firm. a jede to super jak pøes kabel tak blut.Ale pøemý¹lel jsem nad firm. z W800 ale kvùli trablùm se signalem rad¹i né.Kdový jestli ho nebudu muset reklamovat.
ulo¾ena

Sony ericsson Xperie8
krepa1
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 45

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 25. Srpen 2005, 18:53 »

Me to delalo taky pri spojeni z T610. Potom jsem znovu nainstaloval CD dodavane k BT a najednou to ten COM vzalo a funguje vse tak jak ma.Nevim jestli to bylo tim, ale pak se to opravdu rozjelo.
ulo¾ena
Johnny.So
Anonym
« Odpovìï #3 v: 25. Srpen 2005, 19:12 »

Me to dela jen tehdy (D750i), kdy¾ pri kopirovaní nebo obecne dojde k nahlemu prerusení spojení.
Reseni tkví v tom, prerusit BT prenosy, popripade vyp/zap mobil a pak to jede pekne Grin
ulo¾ena
MarekHajn
U¾ivatel
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pøíspìvkù: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #4 v: 25. Srpen 2005, 20:54 »

No me BT jede,tam i zpet.Jen nemuzu telefonu pøiøadit COM port,tøeba pro FMA atp.Pøitom pøenos souborù jede tam i zpet.Nechapu to a nevim co s tim:-( A stalo se to az ted.BT pou¾ívám dlouho,mel jsem spoustu telefonu a jiných zaøízení a v¾dy bez vìt¹ích problému.A ted najednou tohle.
ulo¾ena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  K750i/W700i/W800i/D750i (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: D750i > W800i a problém s Bluetooth v PC
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.007 sekund, 17 dotazù.