SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
12. Záøí 2024, 00:55

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142465 pøíspìvkù v 10007 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Návody (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak na skiny pro walkmana 2 v UIQ3
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jak na skiny pro walkmana 2 v UIQ3  (Zobrazeno 6128 x)
VaRo
Anonym
« v: 02. Kvìten 2008, 12:52 »

Seznámím Vás se struèným postupem, jakým si upravuji skiny pro walkmana 2 v mé P1-ce.

1. Spus»te si Vá¹ grafický editor (jako já mù¾ete napø. pou¾ít Adobe ImageReady).

2. Vyberte si nìjaký mustr (nejlépe defaultní skin z W950i, který má velikost 348x361):

3. Mým zámìrem je upravit si tento skin, aby mi ladil s jedním z defaultních schémát z pøípravované novinky G700 = schéma s názvem "Aurora".

Stáhnout si ho mù¾ete zde:
http://semania.cz/component/option,com_remository/Itemid,62/func,fileinfo/id,3331/

4. Ze schémátka si, známým zpùsobem *), vyndám obrázek, který pou¾iji jako tapetu pro budoucí skin

*) napø. tak, ¾e si schémátko pøejmenuji na z *.utz na *.rar, tento soubor pak rozbalím a vyberu si z nìj potøebný obrázek ze schémátka.

5. Vybraný obrázek pro tapetu si upravím na velikost 240x274.

6. Mým upraveným obrázkem pak pøekryji obrázek pùvodní.

Takto upravený polotovar si pak ulo¾ím nìkam jinam, ne¾ kde mám pùvodní skin (abych si ho nepøepsal). "Poloskin" bude mít shodné jméno "images_skt.png".

7. Pak si takto ulo¾ený "poloskin" opìt otevøu v grafickém editoru.
Samo, ¾e si barevnì neladìj výbìry, které jsou oran¾ové. Proto si pøes nástroj "výbìr" v grafickém editoru vyberu ty díly, které potøebuji pøebarvit/invertovat/odbarvit, atd... prostì editovat.

8. Pak si pomocí krokù Obraz -> pøizpùsobení -> odstín a sytost zmìním barvy výbìrù dle vlastního vkusu, napø. takto:

Dolní kola s barvymi nedoporuèuji pøebarvovat, oznaèují na¹i náladu a po jejich pøebarvení by nám nastavení nálady u pøehrávaných písnièek nesedìlo s barvami ve walkmanu defaultnì nastavenými... max. vám mohu doporuèit editaci/obarvení posledních 2 èi 4 kruhù, které výbìry barev lemují - viz obrázek:

9. Já osobnì jsem ji¾ s úpravami hotov a výsledek pøed nahráním do P1-ky vypadá takto:

Skin (png-obrázek) s názvem image_skt.png ukládejte ve smártu do: C:\private\200011FD\default a tam pøepi¹te stávající.

Výsledný skin si mù¾ete, pokud se Vám líbí,  stáhnout odsud:

Výsledek v mé P1-ce pak vypadá takto:

O skinech mù¾ete dále diskutovat zde:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=16986.0
« Poslední úprava: 02. Kvìten 2008, 12:56 od VaRo » ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Návody (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jak na skiny pro walkmana 2 v UIQ3
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.006 sekund, 16 dotazù.