SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
12. Prosinec 2024, 18:36

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142480 příspěvků v 10021 tématech od 23754 uživatelů
Nejnovější uživatel: Emmitt
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 128 x 160 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nieco mam s displayom
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: nieco mam s displayom  (Zobrazeno 5322 x)
AladarV
Uživatel
Telefon: SE W300

Zobrazit profil
« v: 31. Březen 2008, 16:54 »

... popis problemu ako nastal: prisla mi sms a pocuval som mp3 (teda naposledy bol spustenmy prehravac) no a otvoril som mobil a ked som kukol na display bol cely biely na nic nereagoval tak som sa ho snazil vypnut a zapnut stale bol biely tak som nasilne vybral baterku za vlozil spat a zapol .. teraz ked spustim mobil tak je display nejak pretoceny alebo posunuty je tak seknut a polozky (vstupne ze SELECT a info) co sa zobrazuju dole tak su hore a nic ine sa nezobrazi aj ked thema je nacitana ale aj tiez pri vrchu tych poloziek tak seknuta (ako keby sa display posunul vyssie alebo co alebo pretocil dalej a kusok)
no je to hardwarovy alebo softwarovy problem Huh Vyreklamuju mi to???

a este jedna otazka je kupovany v orangii je jedno kde budem reklamovat mobil ze ktorej predajni orange (priklad v zv su dve predajne a co viem tak kazda jedna je zvlast) ... ide o to ze nemam sa ako dostat do zv na reklamaciu ci by sa to napriklad dalo reklamovat v leviciach alebo v ziline kde studujem, vsak orange ako orange aj tak to budu posielat do toho isteho servsineho strediska ericson podla mna
uložena
3m3
Anonym
« Odpověď #1 v: 31. Březen 2008, 19:44 »

Tak pøednÏ,pokud chceš mít jistotu tak mڞš doma zkusit pøehråt fw pøes SEUS,
pokud to nepomڞe tak reklamace.
Pokud si telefon nepoužíval v rozporu se zåruèními podmínkami tak nevidím dÚvod proè ti neuznat reklamaci.
Nevím jak na Slovensku ale v ÈR mڞeš telefon koupený od operåtora reklamovat na jakÊkoliv jeho poboèce.
uložena
Woody33
Uživatel
Pohlaví: Muž
Telefon: 1: HTC HD2, 2: SE M600, 3:SE W580i

Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 16. Srpen 2008, 08:24 »

mne sa zda ze to nebude FW ale bude to FLEX KABEL v klbe ja som sa uz s tym stretol asi 3x ze display bol bieli ci taky ciarkovany alebo ziadny novy flex stoji 600sk ked ja somho kupoval stal tusim 300 a vymenit nebol problem  Mrknutí
uložena

suprax
Anonym
« Odpověď #3 v: 01. Říjen 2008, 15:10 »

Je to flex kabelem.. mÏ se to stalo taky.. ale td mi ještÏ nejde.. asi mam špatnou baterii... když to nemam na nabíjeèce nic.. no a když jo tak se maximålnÏ rozsvítí na boku to èervený svÏtýlko jako že je vybitej.. i po 12 hodinåch nabíjení nic.. takže musim asi koupit novou baterku
uložena
FilipLudvik
Anonym
« Odpověď #4 v: 01. Říjen 2008, 15:12 »

Je to flex kabelem.. mÏ se to stalo taky.. ale td mi ještÏ nejde.. asi mam špatnou baterii... když to nemam na nabíjeèce nic.. no a když jo tak se maximålnÏ rozsvítí na boku to èervený svÏtýlko jako že je vybitej.. i po 12 hodinåch nabíjení nic.. takže musim asi koupit novou baterku

update EROM a bude ok.
uložena
Fórum SEMania.cz

uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  OstatnĂ­ telefony  |  W200i, W300i, W350i, W380i, W550i, W600i, W610i, W660i, W710i, W810i, W850i, W880i, W900i  |  Walkmans 128 x 160 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: nieco mam s displayom
Skočit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.007 sekund, 18 dotazů.