SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
25. Leden 2025, 06:28

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142487 pøíspìvkù v 10023 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: iLock jako symbianová aplikace
Strana: 1 [2] 3 4 ... 12
Poslat téma Tisk
Autor Téma: iLock jako symbianová aplikace  (Zobrazeno 82803 x)
VaRo
Anonym
« Odpovìï #15 v: 15. Èerven 2008, 10:57 »

Nemá¹ zaè, Stando...  Mrknutí

Kdo by mìl zájem si v programu MBMtool trochu pohrát a "poèe¹tit" si text slidu, mù¾e pou¾ít tyto bmp soubory (jsou ji¾ v po¾adovaném formátu = staèí je pravou my¹í stáhnout a nahradit jimi stávající bmp-obrázek è.005 ve skinu, který pou¾íváte) - v obou jsem pou¾il font z Nokie N95:

A nebo pou¾ijte tuto masku a písmo a text si do ni dejte dle vlastní libosti:

Výsledek pak vypadá napø. takto:

Pokud byste mìli zájem experimentovat dál s programem MBMtool, mù¾ete si tøeba zmìnit ikony zme¹kaných událostí v souboru skin_icons.mbm

Pùvodní bmp-obrázky è.000, 002, 004, 006 :

Zmìnìné kolegou s nickem paramedic (za co¾ mu dík!...) bmp-obrázky è.000, 002, 004, 006 :

Pro porovnání demo screeny za pou¾ití obou:

ulo¾ena
z77m
U¾ivatel
Telefon: SE P1
Pøíspìvkù: 20

Zobrazit profil
« Odpovìï #16 v: 15. Èerven 2008, 11:29 »

Pro ty, kdo mají doma èernou koèku (kocoura) povinnost  Grin
Pùvodní autor "pgg19" z ipmart-forum.com, já jsem jen zmìnil font hodin z digitálních na pro mì zajímavìj¹í klasický..

stahujte originál zde: http://www.ipmart-forum.com/attachment.php?attachmentid=394116&d=1210547361 - nutná registrace
nebo upravená verze: http://uloz.to/495443/iPhoneLock.rar

samozøejmì my¹í zleva doprava, tak¾e se obejdu i bez pro mì stra¹né hlá¹ky "skluzem odemkni"  sorry Va¹ku..  Tongue

« Poslední úprava: 15. Èerven 2008, 11:32 od z77m » ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #17 v: 15. Èerven 2008, 12:37 »

Koèka s my¹í na displeji smártu?  Huh Není to krapet infantilní, Martine?  Grin Zlatá moje hlá¹ka....  Grin Mrknutí

Tak jsem si pohrál i s fontem na hodinách, aby ladil k té mé stra¹livé hlá¹ce...  Mrknutí

Kdo by mìl o nìj zájem, mù¾e si ho odsud stáhnout...

Tak jsem tu hlá¹ku, kvùli Martinovi  Grin, je¹tì vylep¹il...:

« Poslední úprava: 17. Èerven 2008, 15:50 od VaRo » ulo¾ena
Tonda512
Anonym
« Odpovìï #18 v: 07. Èervenec 2008, 07:26 »

Nevíte jak pokraèuje vývoj? Má to stále pár celkem nepøíjemných bugù.....a bylo by dobré, kdyby aplikace ukazovala i události z kalendáøe....to mi chybí nejvíce..
ulo¾ena
Tonda512
Anonym
« Odpovìï #19 v: 17. Èervenec 2008, 02:54 »

Nemohl by mi nìkdo poèe¹tit ten text a napsat mi tam: Censored.

Text zcenzurován, jsme snad normální slu¹ní lidé a hranice vkusu má nìkde mez.
« Poslední úprava: 17. Èervenec 2008, 08:55 od Jozef Cmar » ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #20 v: 17. Èervenec 2008, 08:49 »

Má¹ to na mailu, i kdy¾ ten text...?  Undecided

dal¹í verze slidu...

a dal¹í skin pro iPhoneLock:

« Poslední úprava: 17. Èervenec 2008, 11:31 od VaRo » ulo¾ena
Rock2
Anonym
« Odpovìï #21 v: 18. Èervenec 2008, 15:27 »

Ehm, sory za blbý dotaz, ale jak se edituje ten .ini soubor?
ulo¾ena
VaRo
Anonym
« Odpovìï #22 v: 18. Èervenec 2008, 15:37 »

Jednodu¹e. Koukni sem:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=17428.0
ulo¾ena
Rock2
Anonym
« Odpovìï #23 v: 18. Èervenec 2008, 15:53 »

A jo, díky moc!
ulo¾ena
YAMATO
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 538

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #24 v: 18. Èervenec 2008, 18:21 »

Hele, koukám, ¾e jsem díky dne¹nímu èlánku zjistil, jaký tahto aplikace udìlala veliký pokrok! Zkusil jsem ji a asi zùstane. Je¹tì pár zlep¹ení, pøedev¹ím upozornìní na kalendáø a nemá chybu!
ulo¾ena

Kdy¾ zmizí¹, tak bude¹ zmizelej, jinak tì zmizím já.
Manas
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 63

Zobrazit profil
« Odpovìï #25 v: 19. Èervenec 2008, 09:53 »

iPhoneLock 0.50 je u¾ celkem funkèní aplikace, je ale nìkolik vìcí, které mi celkem vadí:

1. pøi aktivovaném programu nefunguje zvuk pøíchozích zpráv, tak¾e aby èlovìk zjistil, ¾e má nìjakou zprávu, musí poøád koukat na displej, na to obvykle nemám èas. Musím je¹tì v souboru ini vyzkou¹et úsporu energie "UsePowerSaving" tøeba to s tím souvisí. Rozdíl v pamìti RAM pøi zapnuté a vypnuté funkci je cca 30kB a 280kB.

2. V souboru "iPhoneLock.ini" korektnì nefungují nastavení "HiddenTaskMode" - skrytí aplikace v správci úkolù a "SystemTaskMode" - nastavení aplikace jako systémové. V systémovém task manageru v P1i není iPhoneLock vidìt pøi jakékoli nastavené volbì a tím ho není mo¾né vypnout. Objeví se tam jen v zálo¾ce "Poslední", ale ne "Otevøít". Musel jsem proto nainstalovat SwissManagera, aby se dal program vypnout a abych nemusel pøi ka¾dé manipulaci s programem restartovat telefon.

3. A jak tady pí¹e Tonda512, nebylo by od vìci dát na displej více informací... Doufám, ¾e i pak iPhoneLock zùstane free.

Vìøím, ¾e dal¹í pøípadné nové verze problémy vyøe¹í. Zatím mì ale iPhoneLock pøi práci spí¹e zdr¾uje.

ulo¾ena
Tonda512
Anonym
« Odpovìï #26 v: 19. Èervenec 2008, 14:22 »

Ten kalendáø by fakt bodnul.......a já mam u pøíchozí zprávy zvuk normální...
ulo¾ena
Manas
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 63

Zobrazit profil
« Odpovìï #27 v: 19. Èervenec 2008, 15:12 »

A» dìlám, co dìlám, zvuk pøíchozích zpráv pøi aktivním zámku prostì nedostanu.
ulo¾ena
YAMATO
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 538

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #28 v: 19. Èervenec 2008, 16:17 »

Hm, trochu jsem to pøechválil, s iPL mi zamrzá Mobipocket Reader. Obèas i blbne podsvícení, ale to je vcelku snesitelné.
ulo¾ena

Kdy¾ zmizí¹, tak bude¹ zmizelej, jinak tì zmizím já.
ReVoL
U¾ivatel
Telefon: SE P1i
Pøíspìvkù: 41

Zobrazit profil
« Odpovìï #29 v: 24. Èervenec 2008, 11:10 »

Mì taky zvuk pøíchozí zprávy funguje tak jak má, podsvícení obèas blbne, blikne nebo nekdy nesvítí klávesnice.
Nevím jestli za to mù¾e tato aplikace ale vèera se mi hroznì rychle vybila baterka, bìhem pár hodin (bez jakékoliv práce) mi vytuhnul ze 70% na 0% a vím ¾e jsem ¾ádnou aplikaci ani nic nepou¹tìl navíc ten den. Myslím ¾e se obèas stane,kdy¾ se pøi zapnutém zámku zmáèkne tlaèítko nebo na displej tak se obèas stane ¾e je podsvícení na 100%, pøi dal¹ím rozsvícení u¾ tøeba ne,ale obèas se mi to stalo - co¾ by baterku ¾ralo hodnì
ulo¾ena
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 [2] 3 4 ... 12
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Hry,aplikace (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: iLock jako symbianová aplikace
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 18 dotazù.